.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на pinki

Скриване на IP

Някой който разбира от ПСта да ми каже мога ли да си скрия ИПто на компа! МОЛЯ СПЕШНО! и как да разбера има ли някой в компютъра ми или някаква програма, която веднага ще засече някой в компа ми! МН СПЕШНО ХОРА МОЛЯ ВИ

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Hide IP Next Generation теглиш я от някъде например от download.bg и нямаш проблеми
    Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again

а тва за компа некаде се цъкаше с десен бутон на моя компютър а пък и ако някои иска да ти влезе в компа си включи защитната стена и си сложи яка антивирусна
    amiri.aha.bg

Helloween-If I Could Fly

Цитирай Първоначално написано от Dorky
    Hide IP Next Generation теглиш я от някъде например от download.bg и нямаш проблеми
    като си я изтеглих тая програма и си я инсталирах тя веднага почва да работи без да правя нищо специално нали?
    Огромен размен на подписа!! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от Dorky
    zna4i az izteglih programata i mi iska nqkakav kod kakav e toq kod?nqkoi moje li da mi obqsni plssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Голям фен Аватара на Ruthless
    Опитай с това:
    Name: www.serials.ws Serial: EAAC040056306C64

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си