Здравейте.Искам да попитам защо след като се опитам да кача файлове от компютъра на телефона си чрез Bluetooth ми изписва Failed To Upload File при положение,че паметта ми не е запълнена и всичко е наред?
не знам..но и аз имам блутут и е много шибана работа 2 пъти го ползвам после пак на ново тря го инсталвам..ко искаш китайски боклуци.и мои приятели също не с адоволни много бързо се преебават.изтрий го и го инстални на ново и може би ще стане?
хмм..ами нз що така..аз моя блутот се опитвах 3 дена да го инстална и накрая чичо ми дойде(той разбира от компютри)..и в началото бачкаше ама след няма и 2 месеца пак дойде д аго оправя..после след 2-3 седмици пак...то има и различни модели де..сега съжалявам че не съм си взела кабелче(поне не съм чувала оплаквания..)но кат отидохме в магазина казаха че блутота бил най добрия вариант за момента..м нямаш ли някой приятел който поне да се опита да ти помогне
П.П.сори че не съм особено полезна по темата но..поне и аз да се оплача от моя блутот
Картата памет-вкарвах я и я изкарвах и горе-долу стана,но не от първия път Не искаше да слага нищо в картата памет,но после реших да опитам да кача нещо,но нито в самия телефон,нито в Memory Stick-a и просто натиснах Paste и се получи и тъй като нямах място в телефона автоматично го прехвърли в картата памет.Общо взето това беше