- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vagina dentata...
Ужс...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
a nqkoi slu4aino da znae ot kyde moga da si namera svestni subtitri za filma,za6toto svalqh tiq ot subs,oba4e ne6to ne mi gi otvara![]()
![]()
ta ako nqkoi moje malko da pomogne...
![]()
![]()
![]()
да се смея ли..да пла4а ли...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Според мен шанса там да има зъби е адски, хипер, дупер малък. Може докато момичето е била в утробата на майка си заедно с нея да е имало и друго бебе, но момичето да "погълне" другото бебе. Това ако не се лъжа е на клетъчно ниво. Ето защо например има хора с 3 крака например... Може просто там където е вагината да са почнали да се развиват зъбите на "погълнатото" дете.Та както казах шанса е минимален, и не мисля, че биха нанесли такива поражения както във филма![]()
и какво ядеш от две места..![]()
![]()
![]()
![]()
а кои ли ще се осмели да направи бебетоПървоначално написано от bebeto_91
![]()
![]()
Тва може да е само мутация ма чак пък да ти отхапе хуя и аз гледах тоя филм преди Teeth и после 3 4 дни не си мислих за секс![]()
Моля те не се опитвай да мислишПървоначално написано от Spider4eto
едит: правописна грешка
Tos film Golqma komediq i mani4ko gaden de oba4 ei tfa otzad himiite deto se gi davat e gadnu ama ina4e film4ety super![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
тоя филм е отвратителен .... а тва не ми се вярва да е истина![]()
аз откъде да знам че на снимката не са сложили некое чене на некой дедо между краката на некоя мацка![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ми се пак зад устните ко да имазъъбиии
![]()
ина4е това е мега гадно и не е вярно :/![]()
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Ахахаха .. ако има такова чудо наистина ще се гръмнаГорките представители на мъжкия пол ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Е СТИГА БЕ ..АЗ НАПРАВО ПИСНАХ КАТО ГО ВИДЯХ ....ебах ти ужаса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SSELF SUICIDE
Трябва да сте супер найвни и глупави , за да се вържете.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Za tova predi da si legnete s jena edin 6ut mejdu krakata ako ima zabki da izpadat i togava pravete kvot 6te praite
Pffffffffff