Цитирай Първоначално написано от preichetoy
Цитирай Първоначално написано от Ophelia
Цитирай Първоначално написано от emoti0nal_girl
Znaete li za tova? Az skoro nauchih kato gledah filma "Teeth"... Ne misleh,che naistina syshtestvuva,no proverih v neta i se okaza viarno ... Naprao... ujas... http://www.rotten.com/library/sex/vagina-dentata/
Бахти тъпата дет трябва да си че му се връзваш.Не кво ги дрънкам аз имам такова ама само кучешките ми пораснаха чакам останалите.То и специални лекари си има гинекологични зъболекари.Аз ходих на такъв и ми каза ,че до две готини ще пораснат млечните и после ще ги сменям.Лошото е ,че много ядат ебаси имат си и отделен стомах и надебелях откакто поникнаха.
Бахти тъпата дет трябва да си, че да говориш неподготвена!
Ми като видя някой такъв ще му повяярвам.Много им се връзвате на филми.Зъби на путката чуваш ли се?Що нямам нокти по гъза си?
Хайде виж това от уикипедия Vagina dentata is Latin for toothed vagina. Various cultures have folk tales about women with toothed vaginas, frequently told as cautionary tales warning of the dangers of sex with strange women. Доколкото разбирам е митология не реалност или ще ми кажеш,че дева мария е с непорочно зачатие.