- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо от което ми се напълниха очите..
Не мисля!
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
идеята ми беше да ви концентрирам не върху самото коте, защото то е само едно от милионите.. а да коментираме човешкото отношение
moga da kaja samo che se razplakah...tolkova malko i nevinno, nqkoi hora naistina nqmat surca !!! mnogo mi haresa mnenieto na alehole
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Big Deal
Nqmam kirilica i trebe da se ograni4avam s originalni repliki na angliiski ezik.
Btw 21-vi ve4erta. sin city. Nqkoi nadyhan?
Ужасно е...
Loshoto e che v dneshno vreme seki gleda za sebe si i taka premazva drugite i kogato stane neshto i ima nujda ot nqkogo -- nqma nikogo zashtoto e otblusnal purvo tqh .. Zatova cenete horata okolo vas![]()
![]()
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
Като видях снимката в главата ми веднага изникна сценката, когато бях на около 10 години и вкарах едно куче в двора, понеже ми дожаля за него, а то непрекъснато ме следваше. Веднага щом влезе се насочи от другата страна на къщата, където разкъса мъничките ми котенца на парчета пред очите ми буквално за 2 минути, а аз гледах ето такаи нищо не можех да направя...
Както и да е... това се случва всеки ден и ние нищо не можем да направим... с родителите ми много пъти сме прибирали болни животни от улицата, не само котки, ами всякакви и сме им помагали...
Това не се случва само с животните, замислете се... наскоро четох за някакви, които пребили до смърт бебето си на незнам колко месеца :О Пък дори и циганче, не е заслужило такова ужасно нещо ;(
Светът е жесток...
Едит: гледайте филма Baraka, хубав е...
Нямам документи... нема влезна..Първоначално написано от w0sh
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мамка му, разплака ме!
Обожавам котките като цяло и винаги гледката на малко котенце е пълнела душата ми. Но... видя ли такова нещо сякаш в мен нещо се пречупва... =(
Животът е едно мега огромно лайно - в това спор няма.
Но защо постоянно обвинявате другите за своите нещастия ? Вие сами сте си виновни.
Всяко следващо действие е породено от предишното.Без значение какво е то.
Злоба,завист ? Съвсем нищо няма да загубите, ако се държите по - добре с околните.Напротив.Извършва те едно добро дело с доброто си отношение.
Проблемът е, че не всеки го разбира.НИЕ сме си устроили живота по ТОЗИ начин.НИЕ сме си виновни.НИЕ си носим последствията.Не мислите ли, че ако бяхме по - разумни, нямаше да водим такъв живот ? Преценете сами.
Неслучайно смятам човека за най - отвратителното живо същество на Земята.
Колкото до котенцето - да,гледката е меко казано грозна.
Много жалко и тъжно е,зная.
Като го видях това котенце за част от секундата си представих, че това може и да е моето коте. Както изглежда има хора, които си изкарват яда жърху малките и беззащитните
Съгласна съм със sword
Еми незнам какво толкова му е ужасното ? Има безброй такива котки и сякаш ми е все едно, така или иначе то едва ли осъзнава така както ние, че се намира в такова положение.
Я стига се излагахте, тва е просто котка. Тя мисли само как да се нахрани и тва е......... ;/
Все тая
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Именно! Как да очакваме да се промени нещо? Откъде да дойде надеждата? Всеки си казва "все тая, проблемът не е мой" и отминава, но всъщност е твой и на другия и третия и петия... на всички! 80, да не кажа 90% от тийнейджърите са изруди и не само убиват, а и правят далеч по - лоши неща с животните. Спомням си наскоро имаше коте, което се бяха опитали да го запалят живо, поляли го с врящ найлон или... клипчето, на което в един "приют" деряха живо куче на един ченгел... И не мислете, че животните не усещат! Спомням си за друг случай. Захвърлено кученце започва да живее пред дворната врата на захвърлилите го стопани. Не се отделяло от мястото. Съседи го хранели. Един ден го намерили с огромна рана на гърба. Червеи разяждали плътта му, но то не помръдвало от мястото си... ама да знаеш, то не е заради това, че то усеща. То обича да си лежи и да пренебрегва инстинкта си за самосъхранение. Мога да цитирам още много подобни примери останали в историята, защото съм добре запозната! НЕ СИ КАЗВАЙТЕ: ВСЕ ТАЯ! Кастрирайте домашните си любимци, не позволявайте нежелани скачки и не чакайте бебетата да се родят за да бъдат изхвърлени. КАСТРАЦИЯ МУ Е МАЙКАТА! За това, което виждаме всеки ден сме виновни ние, за освирепелите глутници, сме виновни ние. Ние си създаваме проблемите сами и дори сме в състояние да ги решим, но си казваме: "все тая". Защо? Докога?Първоначално написано от punkrock
gorkoto kotence ... nii pred bloka si imame mn koteta i sq ima i novorodeni i lapi6tacite tak1v tormoz im okazvat i te kotetata napravo za pomo6t mqukahai kato im se razkrqkah zna tez kato d1rta babi4ka 2 deca si podmqtkvaha 1 kote na 1-2 sedmici kato topka ;(
Леле punkrock , изказа се супер зле!Сигурно мразиш животните,но чак да кажеш че то сигурно не усеща и не осъзнава в какво положение се намирааПървоначално написано от babity
Уникално тъпо !
А иначе наистина Кастрациите са едно решение за много животни..не само за да се намали популацията на бездомни и домни (но после изхвърлени с малки кученца),ами и за да се предотвратят всичките маточни болести,най-важна и разпространена Пиометрата,която изисква също премахване на матката(двата рога и бифуркацията)+яйчниците .. и е по-скъпа от една обикновенна кастрация!А за мъжките животни пък процедурата е уникално бърза и лесна.
Малко са хората,които биха тръгнали да кастрират за своя сметка улични животни,но поне домашните е възможно да бъдат.
Пък... и с кастрации , и без , хората си оставаме изроди,егоисти ,единствени по рода си на тази Планета ..
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Както на котките им е заложено да убиват мишки и да ловуват за да оцеляват така явно и на нас ни е заложено да сме егоисти и да опропастяваме природата и нейните обитатели
napylno s1m saglasna s tovaПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick