Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
ОПИТАЙ СЕ ДА МИСЛИШ ТРЕЗВО БЕ ПРИЯТЕЛ. за какви гледни точки говориш??? НАЛИ НИЕ СМЕ СЪЩЕСТВАТА С РАЗУМ ??? НИЕ ПРАВИМ РАЗУМНИТЕ ДЕЙСТВИЯ и можем да контролираме част от инстинктите си. Едно е ако убия животно за да ям, друго е да се отнасяме с тях по подобен начин.

Знаеш ли че индианците преди и след като убият елен или друг дивеч се молят за душата му? Това се нарича уважение макар и от древен народ.

Котките и мравките - това е ход на природата.. кръговрат. А това което правим ние - няма логична обоснована умисъл. Кучетата нападат хора по улиците, защото градът се е превърнал в ужасно място - човешките нерви доста често не издържат на напрежението.. а какво да говорим за животните.

Веднъж видях нещо което ме покърти.. куче пресичаше пътя на кръстопът , а преди това се огледа в 2те посоки.. няма майтап
Да данеповярваш ама знам за индианците...
За кучето не виждам нищо необичайно...защо да не се огледа?Моята котка си отваря вратите спокойно...
Това с котките и мравките(като пример) е обсолютно същото защо ли?
Ами ти ли оставяш котките по улицата и казваш КОООТКА и всичките почват да я газят с удоволствие....аз щи кажа ами НЕ!Никой не не гази ей така котките ами просто хората бързат особено в по пренаселените градове и тъй като котките са по малки стават и неприятни неща...
И ок нека се съгласим с теб и какво трябва да правим да се молим за душите им?или да ги ядем?Или да си гледаме в краката за котки?(е ако това ме прави по-добър не съм убивал котка...)Каквото и да кажеш ние нищо не променяме...живота е жесток...