Цитирай Първоначално написано от alehole
Цитирай Първоначално написано от babity
Цитирай Първоначално написано от punkrock
Еми незнам какво толкова му е ужасното ? Има безброй такива котки и сякаш ми е все едно, така или иначе то едва ли осъзнава така както ние, че се намира в такова положение.

Я стига се излагахте, тва е просто котка. Тя мисли само как да се нахрани и тва е......... ;/

Все тая
Именно! Как да очакваме да се промени нещо? Откъде да дойде надеждата? Всеки си казва "все тая, проблемът не е мой" и отминава, но всъщност е твой и на другия и третия и петия... на всички! 80, да не кажа 90% от тийнейджърите са изруди и не само убиват, а и правят далеч по - лоши неща с животните. Спомням си наскоро имаше коте, което се бяха опитали да го запалят живо, поляли го с врящ найлон или... клипчето, на което в един "приют" деряха живо куче на един ченгел... И не мислете, че животните не усещат! Спомням си за друг случай. Захвърлено кученце започва да живее пред дворната врата на захвърлилите го стопани. Не се отделяло от мястото. Съседи го хранели. Един ден го намерили с огромна рана на гърба. Червеи разяждали плътта му, но то не помръдвало от мястото си... ама да знаеш, то не е заради това, че то усеща. То обича да си лежи и да пренебрегва инстинкта си за самосъхранение. Мога да цитирам още много подобни примери останали в историята, защото съм добре запозната! НЕ СИ КАЗВАЙТЕ: ВСЕ ТАЯ! Кастрирайте домашните си любимци, не позволявайте нежелани скачки и не чакайте бебетата да се родят за да бъдат изхвърлени. КАСТРАЦИЯ МУ Е МАЙКАТА! За това, което виждаме всеки ден сме виновни ние, за освирепелите глутници, сме виновни ние. Ние си създаваме проблемите сами и дори сме в състояние да ги решим, но си казваме: "все тая". Защо? Докога?
Леле punkrock , изказа се супер зле!Сигурно мразиш животните,но чак да кажеш че то сигурно не усеща и не осъзнава в какво положение се намираа Уникално тъпо !
хаха, какво му е тъпото? Да не си била котка, че знаеш какво чувстват??

Не може на всички да им е добре, какво ми се възмущавате тука и вече "оооф боже горкото, оо милото"
Оф я стига, такива животни половината от вас ги ритат из улиците, че да не хванат някоя болест случайно! Толкова сте загрижени, че просто няма накъде!

Има толкова далеч по-важни неща, и толкова животни които са застрашени от изчезване, а вие ми циврите като малки лапетий за някакви тъпи котки!