.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Не е само котенцето.. Има такива хора - бездомни, изоставени, самотни. Дори, ние, живеещите в забързания свят на градовете от желанието си да нарпавим повече и повече пари забравихме всичко - приятели, ценности. Аз съм ан 17, а около мен се говори се кой каква блуза имал, какви дънки от кой мол били, за колко кинти. В интереса на мангизите губим водата, природните ресурси - губим и душите си. Сигурно и с тях ще започнем да търгуване някой ден.

Когато се замислямe за тези неща, ни става гадно. Затова никой не се замисля, прави си парите, тъпче всичко и без да му пука.

P.S. извинявам се, ако нещо съм в инатоварил с мнението си.

а в конкретния случай най-тъжното е, че агресията си изкарваме върху създания, които не могат да говорят за болката си, които не могат да се предпазят от нас.. а само мълчаливо приемат болката.

Така си е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Миличкото котенце направо ми иде да ревна колко е малко и беззащитно Направо незнам докъде може да стигне човешкото безраличие .... и егоизъм

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Божичко, това е страшно!
    Преди 4 години с брат ми се грижехме за едни малки, току-що родени котенца, захвърлени зад блока, хранехме ги с капкомери на 4 часа ( и през нощта), бяхме им постлали кашон с парчета дрехи, всеки път подсушавахме, чистихме, сменяхме, перяхме. И смятах, че беше повече от нормално чувство да пожелаеш да се грижиш за по-слабите от теб, които ги грози сигурна смърт. Но явно в този свят красиво няма...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Кой загубен човек може да причини подобно нещо??? За як тупаник е....
    Haha,dosta hora shte trqbva da ponatupash!Za sujalenie s dumi nqma da promenim neshtata!A po temata-pak shte si pozvolq da uprekna gospodata ministri,zashtoto za shtastie v ostanalite durjavi(ne vsichki,no povecheto)bezdomni jivotincheta-nqma i tova se dulji na politikata im...Domashnite liubimci v ostanalite strani,naprimer Ispaniq vurvqt sredno okolo 400-500 evro,4ast ot sumata se darqva v klon na asocialciq za zakrila na jivotnite,na imenno tezi bezdomnite!

otvrattt egati gadnyto porpincip 4estny kazanu neobi4am kotkite no nikoq gadinka ne zaslujava takova jestoko otno6enie;{peace
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Супер фен
    Град
    Варна
    Горкото животинче... Не сме ние тези, които ги даряваме с живот, че да им го отнемаме...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

tolkova mi stana mychno che edvam si sdyrjam sylzite gorkoto kotence az predi nqkolko dni si vzeh edno ot ulicata i se nadqvam da sym go spasila ot takiva neshta neznam kak moje da ima takva hora v takiva momenti sym tolkova razocherovana ot sveta
    Impossible is nothing...

кажи му 4овек и не го убиждаи пове4е.... N/C

Град
    Марс
    хахахахах вий сте зле бе,по принцип обичам животните,ама кфо сте тръгнали да ревете за тфа...В Африка всеки ден умират хора щот нямат с кфо да се хранят,изобщо по целия свят денонощно измират стотици.... тфа си е реалността и ний ш'си отидем(рано или късно) колкото и гадно да звучи
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Град
    Пловдив
    циврите за ено коте не виждам къв е смисълът и да циврите и да не циврите всичко ще си остане така

ЛеЛеее... Милото котенце.........Как може да ги изоставят да се мъчат така по улиците горките създания... Ей такива котенца прибирам,у дома или в двора,където ги видя,колкото и неприятно да и е на майка ми.Ако са по-малки изчакам да порастат малко и ги раздавам на хора които биха се грижили за тях,защото аз нямам тази възможност.... Много ме е яд че има хора които нараняват животните,бият ги,убиват ги...изтезават ги.. А те... какво?Немогат да кажат и направят нищо.. само издават тъжни звуци...или предсмъртни стонове...

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    циврите за ено коте не виждам къв е смисълът и да циврите и да не циврите всичко ще си остане така
    A ti surce nqma6 li?Sustradatelnost su6testvuva li kato ponqtie v bedniq ti re4nik???

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    A ti surce nqma6 li?Sustradatelnost su6testvuva li kato ponqtie v bedniq ti re4nik???
    имам,ама да рева за ено коте повече би ме разтроило ако националите по волейбой не направят нищо на олимпиадата или пък тези по футбол да не се класират за световното 2010

имам,ама да рева за ено коте повече би ме разтроило ако националите по волейбой не направят нищо на олимпиадата или пък тези по футбол да не се класират за световното 2010
    Простете му - футболист е!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Простете му - футболист е!
    =D> сама ли се сети или някой ти помогна

Оф повечето от вас казват ''ужас ... горкото'' и колко от същите тези хора който ''страдат'' за животните за изхвърлили своето куче защото не е от породата за която са го мислили,защото пишка много,защото ви е ухапало,защото ви е умръзнало.. ? Колко то вас бият своето куче вързано на верига на двора.. хранят го със кокали и хляб (нещо което не задоволява хранителните нужди на животинката) и колко са тези от вас който искат куче/коте и започват да търсят ''марково'' ''породисто'' ''клубно'' '' от развъдник'' ... бездомни кучета и котки в нашата страна има много, и много от вас който сега тъжите ги подминавате с погнуса по улиците....

Извинявам се за оффтопика,но ако си мислите че това е единичен случай просто се лъжете МНОГО ЖЕСТОКО... отидете в някой кучкарник и вижте в какви условия живеят животните там.. как намират края си (най-често ги убиват с лопати) За това недейте да тъжите по сними а помогнете с каквото можете!
    www.bezdom.info ... влезте и ще разберете за какво говоря и каква е тъжната действителност

и още веднъж се извинявам на модовете с молба да не трият поста ми и да не махат линка на бездом,защото този линк може да спаси живота на един четирилапко

da naistina v dne6no vreme nqkoi xora se otnasqt dosta lo6o s malkite i sladki jivotinki napravo sam vazmutena ot takiva hora koito zamervat s kamani ili udrqt ili ritat bezza6titnite jivotinki napravo e ne6ty ujasno
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Еми незнам какво толкова му е ужасното ? Има безброй такива котки и сякаш ми е все едно, така или иначе то едва ли осъзнава така както ние, че се намира в такова положение.

Я стига се излагахте, тва е просто котка. Тя мисли само как да се нахрани и тва е......... ;/

Все тая
    Именно! Как да очакваме да се промени нещо? Откъде да дойде надеждата? Всеки си казва "все тая, проблемът не е мой" и отминава, но всъщност е твой и на другия и третия и петия... на всички! 80, да не кажа 90% от тийнейджърите са изруди и не само убиват, а и правят далеч по - лоши неща с животните. Спомням си наскоро имаше коте, което се бяха опитали да го запалят живо, поляли го с врящ найлон или... клипчето, на което в един "приют" деряха живо куче на един ченгел... И не мислете, че животните не усещат! Спомням си за друг случай. Захвърлено кученце започва да живее пред дворната врата на захвърлилите го стопани. Не се отделяло от мястото. Съседи го хранели. Един ден го намерили с огромна рана на гърба. Червеи разяждали плътта му, но то не помръдвало от мястото си... ама да знаеш, то не е заради това, че то усеща. То обича да си лежи и да пренебрегва инстинкта си за самосъхранение. Мога да цитирам още много подобни примери останали в историята, защото съм добре запозната! НЕ СИ КАЗВАЙТЕ: ВСЕ ТАЯ! Кастрирайте домашните си любимци, не позволявайте нежелани скачки и не чакайте бебетата да се родят за да бъдат изхвърлени. КАСТРАЦИЯ МУ Е МАЙКАТА! За това, което виждаме всеки ден сме виновни ние, за освирепелите глутници, сме виновни ние. Ние си създаваме проблемите сами и дори сме в състояние да ги решим, но си казваме: "все тая". Защо? Докога?
    Леле punkrock , изказа се супер зле!Сигурно мразиш животните,но чак да кажеш че то сигурно не усеща и не осъзнава в какво положение се намираа Уникално тъпо !
    хаха, какво му е тъпото? Да не си била котка, че знаеш какво чувстват??

Не може на всички да им е добре, какво ми се възмущавате тука и вече "оооф боже горкото, оо милото"
    Оф я стига, такива животни половината от вас ги ритат из улиците, че да не хванат някоя болест случайно! Толкова сте загрижени, че просто няма накъде!

Има толкова далеч по-важни неща, и толкова животни които са застрашени от изчезване, а вие ми циврите като малки лапетий за някакви тъпи котки!

Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Ауууу, горкото...

Оооо, я стига глупости...
    we give it all.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    Оф повечето от вас казват ''ужас ... горкото'' и колко от същите тези хора който ''страдат'' за животните за изхвърлили своето куче защото не е от породата за която са го мислили,защото пишка много,защото ви е ухапало,защото ви е умръзнало.. ? Колко то вас бият своето куче вързано на верига на двора.. хранят го със кокали и хляб (нещо което не задоволява хранителните нужди на животинката) и колко са тези от вас който искат куче/коте и започват да търсят ''марково'' ''породисто'' ''клубно'' '' от развъдник'' ... бездомни кучета и котки в нашата страна има много, и много от вас който сега тъжите ги подминавате с погнуса по улиците....

Извинявам се за оффтопика,но ако си мислите че това е единичен случай просто се лъжете МНОГО ЖЕСТОКО... отидете в някой кучкарник и вижте в какви условия живеят животните там.. как намират края си (най-често ги убиват с лопати) За това недейте да тъжите по сними а помогнете с каквото можете!
    www.bezdom.info ... влезте и ще разберете за какво говоря и каква е тъжната действителност

и още веднъж се извинявам на модовете с молба да не трият поста ми и да не махат линка на бездом,защото този линк може да спаси живота на един четирилапко
    Уау от този сайт си намерих страхотно коте,полупородисто, жената от която си го осинових подаряваше още две котета които бяха подарени още на следващия ден след пускането на обявата, каза че интереса е голям и вече вярва в силата на интернета така че който обича животните да спре да се възмущава, а най-добре да си осинови домашен любимец, защото на думи е лесно, но трябва и действия.Също така може и да посетите http://www.kotkite.com/ или http://www.dalavera.net/index.php?14.

Мега фен Аватара на babity
    Да обичаш определена порода не е порок! Аз обичам Нюфаундленд и не ме е срам от това! Има огромна разлика между това да купиш куче от развъдник и това да осиновиш безпородно куче. Аз, както и повечето хора имам безпородно куче. Ясно е, че жертви ще има! Молбата ми към всички, тръгнали да купят "породисто" куче от съседния зоомагазин е да седнат и да премислят защо точно искат куче. Ако искаш куче, което е породно ще отделиш 1000Е. Ако ти се струват прекалено много, то явно не си дорасъл да го имаш. А ако просто искаш компаньон... излез навън, хвани си някое неагресивно, разгледай обявите, отиди в "приюта" в твоя град, кастрирай животното си! Това е начина!

Голям фен Аватара на akinom
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от MoN4eTy**
    Благодарим ти, че сподели твоето изчерпателно мнение

babity не казвам че любовта към определена порода е порок ! Аз например обожавам кавказките овчарки,и имаж щастието да се грижа 8 прекрасни години за куче от тази порода (не от зоо магазин а с доказан произход) и се грижих за него със огромна обич,до самия му край,НО със същия плам се грижа и за 7 годишната ми Джеси,която си няма порода.
    Това което исках да кажа е че много хора искат куче от определана порода защото е скъпо и могат да се гъзарят с него,защото могат да не го вазпитат като хората и да стане несоциално и агресивно,просто много хора искат определана порода само за да бъде кучето ''марково''
    Защото много хора ги е срам да изведат едно безпородно куче .. въпрос на Марка .. марката Българи

П.П. Умишленозаменям порода с марка,зада подчертая склонноста на някой хора да принизяват животните до бездушевни парчета месо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си