- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо от което ми се напълниха очите..
Евалата за темата, наистина хората се отнасят с жестокост, както със себеподобните си, така и с останалите животински видове. Попринцип агресията към животните е нормална за деца на възраст 3-6г. Аз съм горда със себе си защото спасих едно мъничко улично котенце. Шефката на майката на една фр искаше черно котенце, и точно в едно от мазетата на блока, до който се събирахме имаше малки котенца, и много пъти сме се опитвали да хванем черното, но така и не успяхме. Е накрая го хванах и в момента си живее в супер богатия апартамент кат царица![]()
Ужас! Как може да има такива хора...![]()
Много е лесно да нараниш някое малко коте, което не може да ти направи нищо, нали!!! Тъпанари гадни!
Как може да има хора дето да не харесват тва мъничко коте?
То само като го видиш и искаш да го гушнеш, а пък кой кретен би го ударил. И то миличкото какво може да напрови?! Нищо - затва са толкова смели! Тъпи, гадни копелета!![]()
![]()
![]()
Горкото котенце![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Живот1т е сурав и курав.. Неска изнасяш 40, утре на тебе ти изнасят 40... така е...Първоначално написано от sweeetmaniche
и запомнете от мене :
САМО ЕДНА ЧЕРНА НИНЖА МОЖЕ ДА УБИЕ ДРУГА ЧЕРНА НИНДЖА !!!
Какво прави хората които само гледат отстрани и съжеляват без да правят нищо по различни от тези които злодействат.
Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш.
Тва са хората, какво да се прави, на човек трябва да му се отвори ума и да замисли и да осъзнае някои неща за да живее истински живот.
Иначе всеки човек е като затворен в клетка с отворена вратичка, може да излезе навън но предпочита да запази материалното и прекалено късно осъзнава че има и друго освен това да си богат и да имаш всичко материално, или общо взето да си над всички.
Защото когато човек умре, оставя всичко материално но духовното продължава, дали в мислите на хората, дали при по-визши същества, или каквото и да е друго.
Когато видите такова нещо около вас се замислете, дали може да помогнете някакси, независимо дали ще е някакво омърлушено болно коте или страдащ човек.
Ми незнам..може да съм била в предишен животПървоначално написано от punkrock
Не е нужно да си бил котка,че да разбереш какво чувства животното като е така ранено..и хората и животните чувстват Болка
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
ima mnogo loshi hora na taq zemq..i hich ne gi interesuva za jivotinkite..kak i te izpitvat bolka.. "mi da kfo kato umre,to e prosto edno jivotno" ?!?!?!?!?! mrazq nasilieto na jivotnite ...mnogo sa mi mili ....![]()
![]()
trqbva da se napravi ne6to po vaprosa...no qvno nikoi ne si pomradva prasta
![]()
Не се съмнявай, че хората, които могат да помогнат са го направили! Проблем са останалите, тези, които подминават с безразличие. Проблем са хората, които отиват и търсят "марково" куче за да отидат на следващият ден да се похвалят: "вижте моето куче, то е еди - каква - си порода, а аз съм велик". Обаче утре, то пораства, не става точно това, което е очаквал, че ще бъде и му отваря вратата и го натирва. Между другото точно комплексарщината е основната причина, поради която всяка година десетки хиляди питбули биват евтанизирани всяка година (говорим само за пределите на Америка!).Първоначално написано от Romeo_is_dead
pva e mnogo gadnoПървоначално написано от desert_eagle
poprincip mraza kotkite, obicham golemite kucheta... ama tva e brotalno
gorkoto kote
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
+1 ии по тематаПървоначално написано от desert_eagle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
горки4кото0о00о0
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!