.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Евалата за темата, наистина хората се отнасят с жестокост, както със себеподобните си, така и с останалите животински видове. Попринцип агресията към животните е нормална за деца на възраст 3-6г. Аз съм горда със себе си защото спасих едно мъничко улично котенце. Шефката на майката на една фр искаше черно котенце, и точно в едно от мазетата на блока, до който се събирахме имаше малки котенца, и много пъти сме се опитвали да хванем черното, но така и не успяхме. Е накрая го хванах и в момента си живее в супер богатия апартамент кат царица

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ужас! Как може да има такива хора...
    Много е лесно да нараниш някое малко коте, което не може да ти направи нищо, нали!!! Тъпанари гадни!
    Как може да има хора дето да не харесват тва мъничко коте?
    То само като го видиш и искаш да го гушнеш, а пък кой кретен би го ударил. И то миличкото какво може да напрови?! Нищо - затва са толкова смели! Тъпи, гадни копелета!

Горкото котенце
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от sweeetmaniche
    Горкото котенце
    Живот1т е сурав и курав.. Неска изнасяш 40, утре на тебе ти изнасят 40... така е...

и запомнете от мене :

САМО ЕДНА ЧЕРНА НИНЖА МОЖЕ ДА УБИЕ ДРУГА ЧЕРНА НИНДЖА !!!

Какво прави хората които само гледат отстрани и съжеляват без да правят нищо по различни от тези които злодействат.

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш.

Тва са хората, какво да се прави, на човек трябва да му се отвори ума и да замисли и да осъзнае някои неща за да живее истински живот.

Иначе всеки човек е като затворен в клетка с отворена вратичка, може да излезе навън но предпочита да запази материалното и прекалено късно осъзнава че има и друго освен това да си богат и да имаш всичко материално, или общо взето да си над всички.

Защото когато човек умре, оставя всичко материално но духовното продължава, дали в мислите на хората, дали при по-визши същества, или каквото и да е друго.

Когато видите такова нещо около вас се замислете, дали може да помогнете някакси, независимо дали ще е някакво омърлушено болно коте или страдащ човек.

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Еми незнам какво толкова му е ужасното ? Има безброй такива котки и сякаш ми е все едно, така или иначе то едва ли осъзнава така както ние, че се намира в такова положение.

Я стига се излагахте, тва е просто котка. Тя мисли само как да се нахрани и тва е......... ;/

Все тая
    Именно! Как да очакваме да се промени нещо? Откъде да дойде надеждата? Всеки си казва "все тая, проблемът не е мой" и отминава, но всъщност е твой и на другия и третия и петия... на всички! 80, да не кажа 90% от тийнейджърите са изруди и не само убиват, а и правят далеч по - лоши неща с животните. Спомням си наскоро имаше коте, което се бяха опитали да го запалят живо, поляли го с врящ найлон или... клипчето, на което в един "приют" деряха живо куче на един ченгел... И не мислете, че животните не усещат! Спомням си за друг случай. Захвърлено кученце започва да живее пред дворната врата на захвърлилите го стопани. Не се отделяло от мястото. Съседи го хранели. Един ден го намерили с огромна рана на гърба. Червеи разяждали плътта му, но то не помръдвало от мястото си... ама да знаеш, то не е заради това, че то усеща. То обича да си лежи и да пренебрегва инстинкта си за самосъхранение. Мога да цитирам още много подобни примери останали в историята, защото съм добре запозната! НЕ СИ КАЗВАЙТЕ: ВСЕ ТАЯ! Кастрирайте домашните си любимци, не позволявайте нежелани скачки и не чакайте бебетата да се родят за да бъдат изхвърлени. КАСТРАЦИЯ МУ Е МАЙКАТА! За това, което виждаме всеки ден сме виновни ние, за освирепелите глутници, сме виновни ние. Ние си създаваме проблемите сами и дори сме в състояние да ги решим, но си казваме: "все тая". Защо? Докога?
    Леле punkrock , изказа се супер зле!Сигурно мразиш животните,но чак да кажеш че то сигурно не усеща и не осъзнава в какво положение се намираа Уникално тъпо !
    хаха, какво му е тъпото? Да не си била котка, че знаеш какво чувстват??
    Ми незнам..може да съм била в предишен живот Не е нужно да си бил котка,че да разбереш какво чувства животното като е така ранено..и хората и животните чувстват Болка
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Пловдив
    ima mnogo loshi hora na taq zemq..i hich ne gi interesuva za jivotinkite..kak i te izpitvat bolka.. "mi da kfo kato umre,to e prosto edno jivotno" ?!?!?!?!?! mrazq nasilieto na jivotnite ...mnogo sa mi mili .... trqbva da se napravi ne6to po vaprosa...no qvno nikoi ne si pomradva prasta

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Romeo_is_dead
    Какво прави хората които само гледат отстрани и съжеляват без да правят нищо по различни от тези които злодействат.

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш.

Тва са хората, какво да се прави, на човек трябва да му се отвори ума и да замисли и да осъзнае някои неща за да живее истински живот.

Иначе всеки човек е като затворен в клетка с отворена вратичка, може да излезе навън но предпочита да запази материалното и прекалено късно осъзнава че има и друго освен това да си богат и да имаш всичко материално, или общо взето да си над всички.

Защото когато човек умре, оставя всичко материално но духовното продължава, дали в мислите на хората, дали при по-визши същества, или каквото и да е друго.

Когато видите такова нещо около вас се замислете, дали може да помогнете някакси, независимо дали ще е някакво омърлушено болно коте или страдащ човек.
    Не се съмнявай, че хората, които могат да помогнат са го направили! Проблем са останалите, тези, които подминават с безразличие. Проблем са хората, които отиват и търсят "марково" куче за да отидат на следващият ден да се похвалят: "вижте моето куче, то е еди - каква - си порода, а аз съм велик". Обаче утре, то пораства, не става точно това, което е очаквал, че ще бъде и му отваря вратата и го натирва. Между другото точно комплексарщината е основната причина, поради която всяка година десетки хиляди питбули биват евтанизирани всяка година (говорим само за пределите на Америка!).

Re: Нещо от което ми се напълниха очите..

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    Извинявам се за офтопика, но всъщност отново става дума за "любов". Аз съм момче, и се определям като твърд характер, но тази сутрин разглеждах един форум, и случайно мярнах една снимка .. която ме накара за пореден път да се замисля, как рушим един съвршен свят.. и един ден за този свят ще останат само легенди.. виждал съм хиляди размазани по пътя животно.. но това което сега видях е по лошо..

http://bp2.blogger.com/_EUPoKk6zpWY/...ive_resize.jpg

"Любовта" към животните[/img]

Снимката се казваше "Ще оцелея"
    pva e mnogo gadno poprincip mraza kotkite, obicham golemite kucheta... ama tva e brotalno gorkoto kote
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    -От НякЪдЕ-
    Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    Цитирай Първоначално написано от ss
    Офф много тъпо...ами как котката яде мишките,и полумъртви си играят с тях-дали е яко?Дали си виждал?Аз съм виждал нали имам котка...ами как ние убиваме животни дали е честно?Ами дали е честно като пък ние умираме от някои животни?
    Нали знаеш,че или ставаш убиец или умираш...то тва си е живота...
    Всичко има обяснение с 1 дума-Кръговрат...
    не ставай глупав, това е в природата им.. те са хищници и убиват за да оцеляват, а не тъпчат, опропастяват и мачкат себеподобни и други
    +1 ии по темата горки4кото0о00о0
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си