.
Затворена тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 236
    njmam li pravo na informmaciq sled kat siakm da znam i ako na vas ne vi pr4i da kajete za6to da ne znam sigurno ne sum samo az zabelqzalata 4e s vas ot 2 dena stava ne6to..pffffffffff..ako se haresvate uspeh
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

Град
    РЮАР
    Ама к'во по дяволите те интересува дали става нещо между нас или не
    Ти нали си имаш оня женения..

как може да ми изневерявашшш xxxx
    Не мога да повярвам

Я малко Усещaне

Цитирай Първоначално написано от kiflata
    njmam li pravo na informmaciq sled kat siakm da znam i ako na vas ne vi pr4i da kajete za6to da ne znam sigurno ne sum samo az zabelqzalata 4e s vas ot 2 dena stava ne6to..pffffffffff..ako se haresvate uspeh
    Що ми се струва,че тази информация не ти е толкова необходима...По-добре вземи се замисли как да си оправиш твоят живот...,а не се меси в животът на другите!Много е тъпо и невъзпитано да надничаш в чуждата паничка.

Град
    Paramour Mansion
    Е?а я сапунката стана тука..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    а дразнител маи си пада по краи бебе краи и КВООООООООООООООООООООООО ООООООООООО да ги оженим ли ве мама ти пачата мръсна и в Форума нищо неможе да стане , ако се срещат може и да става нещо но само в форума не става , кви са тия работи ве авторе кои клас си мама ти детска да еба , такива като теб ги отварям като Туборг (пуккккк) ааааааа
    Ти па като храниш толкова много поне се научи да пишеш бе "отварячо на консерви"
    А до колкото дразнещия бастун и оная кифла плачещата патка застреляна ако бяхте малко по интелигентни и ползвали малко повече МИРК щяхте да знаете какво точно става Бтв дразнител така до никъде няма да стигнеш няма голям смисъл от нещата които правиш , но щом ти харесва продължаваи Аз ще продължа да се смея пък те ще продължат да се "харесват" Бтв кифла верно защо се бъркаш ? Тъпо е да си на всяка манджа мерудия ....Бтв дразнител едно време беше пич бе ? Кво ти стана да не са ти правили обрязване и ся да си импотентен Нищо де житота ще ти го набие хубаво и ще т ие приятно
    De-Phazz - Anchorless

Град
    РЮАР
    Твойто мнение нали знаеш, че ми е точно през ....

уя
    Cry me a river

Мега фен Аватара на babity
    Някои хора си превишават правата и започват и квалификации да дават... Ма'а му стара кога 'сички станахте големи разбирачи?

Град
    Дразнител винаги и аз съм те обичал Лошото в цялата ситуация е че сам да се обичаш е кофти Няма поколения няма истинската любов само вкъщи и ..... знаеш си Но аз те подкрепям разбирам те защо си такъв Сега когато са ти отрязали и малкото достойнсвто което ти беше дала природата факта че коефициента ти на интелигентност е толкова малък да не кажа близко до 0лата И си кой знае колко пъпчив и очилат е нормално да правиш такива неща ;( Едно време когато бях на 13-14 годинки във мИРК и аз го правех това за да имисля че хората ми завиждат Но уви те схващаха Има едно магическо нещо наречено ИП И то показва такива страховити неща че можеш да разбереш много за човек без дори да го познаваш
    De-Phazz - Anchorless

Град
    РЮАР
    Прави се на интересен няк1де другаде... Да с1м п1пчил и очилат xhaxhAHxAHxhAHXAHXhAxhAHXHAXhaHXAH нито п1пки нито очила...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Това си е между тях.
    +1 защо трябва някой да се меша в работите им,квото и да е си изцяло тяхна работа

Град
    Paramour Mansion
    Моля, някой да обобщи.

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Дразнител винаги и аз съм те обичал Лошото в цялата ситуация е че сам да се обичаш е кофти Няма поколения няма истинската любов само вкъщи и ..... знаеш си Но аз те подкрепям разбирам те защо си такъв Сега когато са ти отрязали и малкото достойнсвто което ти беше дала природата факта че коефициента ти на интелигентност е толкова малък да не кажа близко до 0лата И си кой знае колко пъпчив и очилат е нормално да правиш такива неща ;( Едно време когато бях на 13-14 годинки във мИРК и аз го правех това за да имисля че хората ми завиждат Но уви те схващаха Има едно магическо нещо наречено ИП И то показва такива страховити неща че можеш да разбереш много за човек без дори да го познаваш
    Твоето IP ми показва, че като малък са те малтретирали и са те затваряли в стая пълна с усмихнати човечета, от там идва и твоята небходимост да слагаш по 5 минимум във всеки пост.
    Cry me a river

Град
    Щото е забавно да се месиш в работата на кретеноид който си въобразява много а всъщност е омфг .... дразнител нещо ти е много слаба защитката като набарахме слабото място ? Кофтииииииииии нищо бе акъла ще ти доиде ако не ся то на 30-40 години може би хахаха Почва да ми става ясно защо избиваш толкова много комплекси - просто няма какво друго да правиш това си ти едно комплексирано лапе което е отблъснато от света и пише по разни форумчета със по 15135 ника и се мисли за велик като "затапва" хората Виж примерно уош да затапи някой мдаа определено може примерно мимчето да затапи някой мдаа може примерно неон блак да затапи някой определено може Но ти приятелю ти можеш да се опитваш да нареждаш а всъштност нищо не правиш само покзваш колко по възрастен ставаш толкова повече деградираш Бтв давай моля те нахрани ме искам да ме затапиш със твоето остроумие и страхотни реплики които четеш я в мармалад.ком или във таратор.бг Въпреки че и там пишат по умни неща от твоите изкавания
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ще спрете ли с тая тема??????? Това какво става си е личен въпрос неподлежащ на обс1ждане!!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Дааа много обичам да слагам "човечета" на които им виакт емотиконки но ти си им викай човечета ! Бтв мене може в такава стая а пък спомни си ти как 1-во че си грешка на спукан кондом 2-ро че са те връзвали за тръбите в банята докато баща ти е имал диария ;( много неприятно за това си и израстнал леко неграмотен и дебил ! Протагонисте за тебе говоря !
    De-Phazz - Anchorless

Град
    РЮАР
    Vichko0o и к'во викаш пиша с 153153 ника,а ?
    Я ме светни кое ми е слабото място

..че си грешка на спукан кондом..

..че са те връзвали за тръбите в банята докато баща ти е имал диария..
    Лафовете ти определенно ми харесват, Къци

Защо спря да пишеш човечета, знаеш, че те наблюдават нали?
    Не видях кой е неграмотен само, ти ли правиш грешките на всяка вторa твоя дума или човечетата?
    Cry me a river

Град
    Факта че си самотно забравено от света дете което се чуди как да се покаже в реалния свят А и с това самочувствие което се удря в небето но пък е без абсолютно никакво покритие си ми много сладък , направо ми идва да те изпапкам , но няма щото с твойта куха глава ще имам много газове ... нещо не си така лошо настроен както обикновенно ? Защо бе сладур моля те почни да се отяждаш само както ти си знаеш !!!!! Или искаш да покажеш колко цивилизован си и аз да съм лошия ;( Деа начи къф съм лош да ти говоря така Отвори душата ви излей я на нас нахрани ни нека чуем твоите най-добри мисли давай смело бейби стреляй смело
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Ами флекс тайп-а ми се прецака и пиша със червените буквички на клавиатурата и малко не ги виждам Пък и бе кво ме бъркаш ся ще си пиша колкото такива искам Щотото ми е гот да се дразниш така добре ли е или още да слагам
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на babity
    К'ъв ти е сега проблема с gPa3HuTeJl? Някой нещо да беше писал за теб, с нещо да те беше засегнал? Ей... неможе без някой да се заяжда, нали?

Град
    РЮАР
    Айде напиши го по грамотни и тогава се об1рни пак да ме попиташ каквото и да е било

Град
    I tva mi go kazva choveka koito pishe sus 1-chki ahahahahahaHAXHAXHAXaxhAXHXAHAXhaxhAXHHHAXHAXhaxha xhaxhAXHAXHaxhaxhaxhXAHAXHXAHAXHaxh
    koq podred e taq bukva vuv bulgarskata azbuka be ??? Posochi mi q molq ti se iskam da razbera koq e tazi bukvichka koqto taka i ne nauchih az ;( She mi pishe s 1-chki i she mi vika da pisha po gramotno xahxahxahaxhaxh simpatqga ! btw babity foruma e free she si pisha i she se zaqjdam ama s koito si poiskam a i po gramotnI shte se opitam da pisha
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си