- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~cry_baby_cry~ & gPa3HuTeJl
Аз те предупредих тактично. Сега ше има карамболи...![]()
Трябва да проявиме разбиране към пича, бил е лишаван от много неща, най-вече от мислещата част на мозъка, без нея навсякъде го преследват прословутите човечета, широко усмихнати, наблюдавайки го, според неговите представи разбира се.
Вече можем да наблюдаваме и нов синдром при него - освен този с усмихнатите човечета вече бива заобиколен от червени буквички, без паника.. не ти мислят злото, просто искат да бъдете приятели.
Cry me a river
Ти в момента не се заяждаш, а показваш колко си загубен..
Случая с прословутите 1-чки с1м го изяснил и то не ведн1ж, за т'ва земи си трай кат' незнаеш и т'ва е, професоре![]()
Хора престанете бе.Прекалявате.....
![]()
Пф кво пълниш форума с тъпи теми ... и да се харесват кво ? Тва ли ти е най-голямия проблем .. тва си е между тях...![]()
Е?а ви във форумните нинджи...
Ква е тая омраза..?
Бих ти обяснила, ама не искам да ме занимават с простотии след това!Първоначално написано от Jоnny
Sq pa me presledvali chovecheta EMOTICONS se kazvat be NEANDERTALECOOOOOOOOO ! I ti pa kvo si se fanal za teq emot ikonki mi to taka e kato nqma za kakvo drugo da se hvanesh za tova shte da eBtw az mislehshtata chast q darih na maikati che da moje da te naprai tebe che jenata mnogo iskashe dete uf ama to pa glei kvo stana ;( Kakto i da e ! O da az sum prsot draznitel az ako sum prost ti trqq da si sus viziq i akul na GUZ !!! O ama ti si takuv be ahehaeh
davaite 3vs1 moje bi shte uspeete da me nakarate da mlukna ! babity davai smelo baby da vidime ti kakvo shte kajesh che mi e interesno :} Q da izvadim i nie nqkoq druga kirliva riza na masata i da se posmeem
![]()
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
Стига бе Вик....яко се дразня вече....
![]()
умишлено казах:Първоначално написано от Vichko0o
Колкото до кирливите ризи... трябваше да си разбрал, че няма да стане така!Бих ти обяснила, ама не искам да ме занимават с простотии след това!
..стига бе Вик....яко се дразня вече....
Аз п1к не... искам да видя професор Vichko0oВ до к1де ш'е стигне с неговите философски изказвания и изблика му на простотия.Прод1лжете Професоре![]()
Oh sq pa nqma da stane taka ! Mi kato ne stane taka shte stane onaka ! Kvo se meshate tuka vsichki be ? Vsichki mi razpravqte v skype ili na LS kolko mrazite draznitel sq go zashtitavate ? Awe ei licemeri neshtastni !!!!! Kofti li e trupkata ? Da draznitel vsichkite tuka koito te zashtitavat vsichkite sa mi kazali kolko mnogo te nenavijdat ! Takache produljavaite da go zashtitavate i da mu budete "priqteli" A do kolkoto draznitel mi batka sam si pravish sveta takuv horata da se zaqjdat sus tebe ima zashto prosto sus tova samochuvstvie do nikude nqma da go dokarash nqi mnogo ako te barna nekude da te sgazq s kolata ;( e taka da vidq kakvo ima vuv teb![]()
De-Phazz - Anchorless
Няма смисъл разберете и двамата....Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Най-много сега ви се кефи тъпата кифла.....Браво,продължавайт е да й пишете в шибаната тема....
![]()
Минете на лс и се разберете.Моля ви....
![]()
Па, с нищо не показваш, че не си прост етс. До тука не виждам някой да е застанал зад теб, защо? Ми просто единствено ти още си с бебешките си фантазии и впечатления.
За кво реши, че искаме да млъкваш? Че ти пресъздаващ шоуто на Къци бе , една легенда в твоя квартал може би, това би обяснило защо толкова му подръжаваш. А и професор Вичко-о-заекващия*, ако в близкото бъдеще решиш да пробваш да кажеш едно Hi на някой да кажем чужденец, недей, вероятно и това ще объркаш. Пише се emotе. Не знам, с EMOt може да ни оставяш някаква следа към текущото ти душевно състояние, ти ще кажеш, професоре.
Cry me a river
Опитваш да ме скараш с някои,а ?
Умен ход.. признавам те
Не ме интересува кой ме мрази и кой ме обича сещаш ли се
Не с1м човек с голямо самочувствие. Нормално си е това, че се заяждам и дразня тре'а ли да значи, че ми е голямо самочувствието..
А колкото до какво има в мене... ммм... питай майка си... накарай я да ти обясни с подробност "оная" вечер![]()
Определено няма да прочета всички постове.
Ако се харесват младите - какво по-хубаво от това?! Ето, имаме си положителна, макар и клюкарска тема. Остава милата ни kiflata да поскача, крещейки: "gPa3HuTeJl си има гадже!"
Vichko0o никога не си ми бил симпатичен, признавам си. Не съм прочела повече от половин твой пост, защото си адски скучен, многословен, досаден и самосъжаляващ се. Такива хора не успяват в живота, освен ако не открият някоя Теория на относителността или не направят някой научен доклад, засягащ Озоновия слой. Като съдя по това, колко неграмотен си - и това няма да постигнеш. Съжалям.
За да не е напълно спам пост в тази безсмислена тема ще пожелая на ~cry_baby_cry~ и gPa3HuTeJl много щастливи моменти, дори и да не бъдат заедно.
Koe sum sburkal be pravilno sum go napisal prostak hvani se nauchi da chetesh togava mi govori ! ! Zashto mene nikoi ne me zashtitava li ? Zashtoto nqmam nujda ot tova nqkoi da me zashtiti zashtoto moga sam da si napadna nqkoi i da go izqm ! A tova che vie zashtitavate i ednovremenno govorite zad gurba mi vi pravi oshte po dobri ot mene ! A btw kolkoto nadolu da padna vinagi shte buda poveche ot vas vzeti zaedno dori ! Takache ne mi obqsnqvai che nikoi ne e zastanal zad mene vie kakvo kato zastavate edin zad drug to e shtoto prosto te kiopavi i se opitvate zaedno da napravite neshto !! E da ama nqma da stane tokutaka i 3-mata obshto koeficienta vi na inteligentnost ne e polojitelen takache hich ne me burkate! A da i glupako kuci jivee v dragalevci be maloumniko az ne jiveq tam ! Bahti kuhoto parche kato neznaesh ne govori ! To pa che ste prosti prosti ama chak tolkova biva li be ? ogranicheni lapetii deto ne mogat da razlichat pika li mu se e*e li mu se ...
De-Phazz - Anchorless
СПРИ!
Draznitel maikami za "Onaq" vecher mi razqsni kolko si se izlojil i kak si se sramuval da se sublechesh pred neq ;( Shtoto te e bilo izkliuchitelno sram che moje da ti se smee kakto sa pravili povecheto momichetaPliok ti puk ama hich ne me burkash ti nqmash akul da si dignesh gashtite kato pishkash kamoli da se opitash da kajesh neshto smisleno po dobre si zamulchi i produlji da si pishesh bezsmislenite postove ! Az pone sum liubezen i si pravq truda da prochitam vseki post do kraq zashtoto ponqkoga v kraq e nai interesnoto ! Draznitel davai sega govori za maikami molq ti se i za "Onaq" vecher da vidime kakvo shte postignesh hahahahah Mnogo iskam da vidq kolko shte govorish za maikami ! A i btw maikami si lqga samo s MUJE a ne s pelenacheta kato tebe ..... i kato tolkova si smel che govorish za maikami ela go kaji v ochite mi ili na bashta mi ? Da vidish kolko shirok shte ti stane anala i razstoqnieto mejdu ochite ! Are be vkliuchete se oshte be iskam oshte da me hranqt we deba puberite nasrani deto ne mogat da izmislqt neshto sushtestveno zaedno dori ... ae pravete edin konferenten razgovor v skype i pishete obshto !!!
De-Phazz - Anchorless
0ооо извинявай, Професоре, но май вашето самочувствие е малко в повече, а?A btw kolkoto nadolu da padna vinagi shte buda poveche ot vas vzeti zaedno
Айде хвани пиши на кирилица, изнемогнал селяндурино.
Nqq pisha na kirilica be i az she buda kreten kato vas ! Ti pishesh s edinichki az she pisha na latinica ! Ami imam samochuvstvie no moga da go zashtitq ! A i da selqnin sum za tva jiveq vuv edin ot nai prestijnite kvartali na Sofiq !!!! Shtoto sum selqnin !! Neka obicham da mi go kazvat tova a ti ot kude si be murshava nedorazvita izmet ? Ot selo "retardovo" ? She mi govori kak da pisha i kakvo da pravq i shto se hvashtash za tova che pisha na latinica be ? Hvani se za neshto po sushtestveno .... Ou izvinqvai TI NEMOJESH DA NAMERISH TAKOVA !!!!!
De-Phazz - Anchorless
Дали аз казвам нещо смислено или не... Не си от хората, способни да дават мнение. Докато пускаш ревливи теми, колко те разочароват останалите, как те пренебрегват след това и защо е нужно да имаме пари и хубаво тяло, за да ни харесват...Първо помисли колко струваш самия ти. В реалния живот това да си наивени глупав не са положителни качества. А относно това, колко съм умна или любезна - за себе си го намирам за достатъчно.Първоначално написано от Vichko0o
Искам и аз да са псувам с некой ама съм от скоро тука и не мраза никой..