- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~cry_baby_cry~ & gPa3HuTeJl
Eto tova e da si jaluk i da neznaesh kakvo da kajesh ;( Ta popravqsh moe mnenie ahxhxahaxhaxhxahaxhaxaxhhaxaxhxahaxhaxhaxhaxhhxaha xhhaxhaxhaxhxahaxhaxhaxhax
ole shte umra ot smqh bravo batka samo taka !!! Produlajvai vuv sushtiq duh mnogo me radvash kolko si jaluk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Molq ti se napravi go sus vseki edin post za da e po veselo da pokajesh oshte malko kolko si tragichen i kak prosto malko po malko vi svurshvat zauchenite repliki i kak skoro shte mluknete suvsem ! Btw znaete li che na draznitel dori i prostitutki sa mu otkazvali ? Kakto mai i povecheto na vas tuka deto pishete no nqma losho nqkoi den shte namerite liubovta hahaha drug put
![]()
De-Phazz - Anchorless
ш'о бе брато ти от там ли идваш ?Първоначално написано от Vichko0o
btw znaete li che na draznitel dori i prostitutki sa mu otkazvali ?
Еми тая твойта майка не си дава дупето толко лесно... 200 лева и дадох... тя неще... вика : Още Още... трябва да платя наема в жилището ни, понеже живеем в най - престижния квартал " Долно Магурелене ", и ми отказа жената... шанс..
BRATOOOOOOOOOOOOO chesno da ti kaja BRATOOOOOOOOOO prosto tova da me povtarqte ne e mnogo smisleno i go pravqt dechorligata po 6-8 godinkiPliok ti si tolkova otvratitelno smeshna che izobshto ne me interesuva tvoeto mnenie
Produljavai da pishesh az shte produljavam da ti se smeq kolko si "umna" i t.n ! Protagonisteeee mda vsichko tova koeto popravi e vqrno ;( Nikva higiena bratche za posledno se kupah kogato me krushtavaha jiveq v 4 etajna kofa mnogo mi e nepriqtno ;( No kakvo pak sum poveche ot teb
Ti ne si krusthavan (to koi li bi se zanimaval s chave kato tebe) Krivokrak krivogled umstveno izostanal sus 3 ushi 2 levi ruce nqkuv spleskan otvratitelen nos ujas ujas ! Vashte sa se otchaqli ot tebe ama te i horata v siropitalishtata ne te iskat ;( A tova dali nqkoi me e ocenil opredeleno ima takiva hora koito me poznavat i znaqt che prosto do moeto nivo NIKOGA nqma da stignete poradi prostata prichina che vie samo DEGRADIRATE nemojete da izgradite neshto krasivo neshto istinsko
A koito misli che sum selqnin neka mi doide na gosti samo da vidi kude i kak jiveq
Posle shte si govorim pak no tova ne e neshto s koeto trqbva da se hvali chovek
Mnogo me radvate btw mnogo vi se kefq kolko se jalki i kolko se povurhnostni blagodarq che me karate da se smeq sus glas
![]()
De-Phazz - Anchorless
Naistina li nqmate kakvo tolkova da kajete che izpolzvate moi repliki ? Draznitel tova s maikite e veche otjivelica ne e tova nachina po koito mojesh dori da me nakarash da mislq nad tova koeto si kazal no da produljavai da si mislish razni takiva jalki neshticaKofti e btw mojete da izmislite po 2-3 reda i to tolkova maloumni che dori neznam dali si zaslujava da gi cheta
No produljavaite
A i btw az ako sum ot tova selo koeto kaza ti trqbva da jiveesh vuv nqkoi pqsuchnik be i da te nasirat razni kucheta .... che da imash kakvo da vecherqsh
De-Phazz - Anchorless
Ахахахахахахахаха тоз маняк ба*ти и кумичния се извади![]()
![]()
Ае прочетох ти всичките постове и нз на кой по напред да се смея повече : |
Не стига че не можеш да пишеш грамотно, с 32094839 правописни грешки пък тръгнал да казва на другите кви са![]()
и "Дразнител" ако е пъпчив и с очила... нз ти къв си![]()
![]()
Само като ти чета постовете и разбирам на колко години си : | или си просто някой зурльо който седи и си избива тъпите детски лафове по форумите...
И не знам кой е пубер, защото в момента ти правиш НАЙ-голямите "пуберски" глупости дето децата от 1 клас 2ри срок ги правят![]()
айде усети се малко, ква ти е тъпата мания да се заяждаш![]()
Аве ти каква си,че се месиш в работите на хората е.ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.Така че не се меси повече,като завиждаш какво да направим.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Choveka s rozoviq shrift "кУмичния ми стил" "пАпчив" "лафоФе" "пубЪр" A izvinqvai no ne mislq che tochno ti si choveka koito trqbva da mi govori za gramotnost mi se struva ? Procheti si posta i vij za kolko malko reda kolko mnogo greshki imashno da shte se zaqjdam kolkoto i kakto si iskam
I TI NE SI NIKOQ CHE DA MI KAJESH KAKVO DA PRAVQ !!!!! Purvo nauche se TI da pishesh i posle mi pishi AZ kolko sum negramoten
![]()
De-Phazz - Anchorless
Радвам се, че забавлявам един тъжен човек като теб.Първоначално написано от Vichko0o
Abe vie shto pishete tolkova rqdko ? Proverqvate google da vidite kak da mi otgovorite li ? Nishto nishto pitaite go v edin moment i toi shte vi se izsmee ako veche ne go e napravil![]()
![]()
Svurshiha replikite hodete pitaite roditelite vi ili nqkoi priqtel kak da mi otgovorite molq
Che mi e skuchno bez vasheto vnimanie
![]()
De-Phazz - Anchorless
O da PLIOK v momenta mi e tujno kato vi gledam kolko jalki neshta mi pishetestava mi naistina mnogo tujno kolko ste degradirali i kolko ste zatupqli
Az moje da sum tujen no pone imam hora do men koito mi pomagat kogato imam nujda
A VIE SI NQMATE NIKOI !!!!!!!!!!!!!!!!! I za tova vie vinagi shte se zalugvate che drugite sa tujni a vsushnost se nadqvate da ste pone napolovina shtastlivi/umni/krasivi/bogati kolkoto drugite
![]()
De-Phazz - Anchorless
ОМГ. Адски комплекси, а... Как да обиждаш някой, който съжаляваш?Първоначално написано от Vichko0o
към авторката кво се заяждаш с хората пача с пачата ти е писнало ми е от такива като тебе дето си избиват комплексите и кво ако има кво се бъркаш и да ти кажа неможеш да стъпиш и на малкия пръст на ~cry_baby_cry~ апък ти Vichko0o и да искаш никога няма да стигнеш до нивото на gPa3HuTeJl само можеш да си мечташ да бъдеш такъв стойностен човек!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
"Згрешила" "онИя" Oshte greshki shte ima li ? Kriska az ako iskam da stigna nivoto na draznitel trqbva da propadna mnogo ;( Ama naistina trqbva da propadna tolkova dulboko che nikoi da ne moje da me nameri ! Shtoto vij che horata go zashtitavat a toi samiq nqma kakv oda kaje ! Tui che az sum mnogo po visoko ot tova selsko izchadie koeto se krie zad "priqtelite" si vmesto sam da se zashtiti ! Az pone ne karam horata da pishat vmesto men ! Takache si meri prikazkite shtoto i ti s tvoite cvetni i smotani komentari ne se izvisqvash daleche ....
De-Phazz - Anchorless
Ало човека с личните проблеми... аз мл1квам, поради простата причини, че по - умния винаги отст1пва.. щях да си се заяждам с тебе до утре т'ва не ми пречи... и да ти чета безмислените постове и философските разкази, но бях помолен да престана.. Това и ще направя, а ти прод1жавай..
Извинете да прек1сването, Професоре![]()
Как така ние нямаме никой? Нямаме приятели, семейства, гаджета...?! Само ти ли имаш?Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Pishe se toq i ОНЯ , а не онИя !!!! Kakto i da e ! Draznitel v sluchaq ne po umniq otstupva a po glupaviq neznae kakvo da kaje !!!!!! No shtom smqtash che si po umniq bqgai kato kuche s podvita opashchicaTakiva namahani kato tebe gi qm za zakuska be ei !!! Na vsqka edna tema shte te pravq na guz obeshtavam ti go tova !!!!!
De-Phazz - Anchorless
Pliok imash semeistvo koeto e iskalo da te ostavi za osinovqvane ! Imash si gadje koeto ti slaga chuval na glavata kato pravite ..... imash priqteli koito te sujalqvat i sa ti kompaniq ! Opredeleno predpochitam da sum sam ot kolkoto s takiva horaNo az ne sum sam i nikoga nqma da buda
A btw zashto vsichkite "pisachi" se otkazahte be ? Kvo da ne e padnal google ta neznaete kakvo da mi pishete ? Produlajvaite da me kopirate togava i da izpolzvate moi repliki sreshtu men mnogo mi e zabavno
![]()
De-Phazz - Anchorless
моите коментари са на КИРИЛИЦА чувал ли си за български език???Я виж моите коментари и тогава виж твоите и кво като са цветни проблем ли имаш?О да ти имаш проблеми с половиния форум така че като си селска пръчка.... прав е gPa3HuTeJl че е спрял да пише и аз точно това ще направя защото по умния винаги отстъпва!Takache si meri prikazkite shtoto i ti s tvoite cvetni i smotani komentari ne se izvisqvash daleche ....
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....