.
Затворена тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 236
    Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Eto tova e da si jaluk i da neznaesh kakvo da kajesh ;( Ta popravqsh moe mnenie ahxhxahaxhaxhxahaxhaxaxhhaxaxhxahaxhaxhaxhaxhhxaha xhhaxhaxhaxhxahaxhaxhaxhax
    ole shte umra ot smqh bravo batka samo taka !!! Produlajvai vuv sushtiq duh mnogo me radvash kolko si jaluk Molq ti se napravi go sus vseki edin post za da e po veselo da pokajesh oshte malko kolko si tragichen i kak prosto malko po malko vi svurshvat zauchenite repliki i kak skoro shte mluknete suvsem ! Btw znaete li che na draznitel dori i prostitutki sa mu otkazvali ? Kakto mai i povecheto na vas tuka deto pishete no nqma losho nqkoi den shte namerite liubovta hahaha drug put
    De-Phazz - Anchorless

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ot selo "retardovo" ?
    ш'о бе брато ти от там ли идваш ?

Град
    РЮАР
    btw znaete li che na draznitel dori i prostitutki sa mu otkazvali ?

Еми тая твойта майка не си дава дупето толко лесно... 200 лева и дадох... тя неще... вика : Още Още... трябва да платя наема в жилището ни, понеже живеем в най - престижния квартал " Долно Магурелене ", и ми отказа жената... шанс..

Град
    BRATOOOOOOOOOOOOO chesno da ti kaja BRATOOOOOOOOOO prosto tova da me povtarqte ne e mnogo smisleno i go pravqt dechorligata po 6-8 godinki Pliok ti si tolkova otvratitelno smeshna che izobshto ne me interesuva tvoeto mnenie Produljavai da pishesh az shte produljavam da ti se smeq kolko si "umna" i t.n ! Protagonisteeee mda vsichko tova koeto popravi e vqrno ;( Nikva higiena bratche za posledno se kupah kogato me krushtavaha jiveq v 4 etajna kofa mnogo mi e nepriqtno ;( No kakvo pak sum poveche ot teb Ti ne si krusthavan (to koi li bi se zanimaval s chave kato tebe) Krivokrak krivogled umstveno izostanal sus 3 ushi 2 levi ruce nqkuv spleskan otvratitelen nos ujas ujas ! Vashte sa se otchaqli ot tebe ama te i horata v siropitalishtata ne te iskat ;( A tova dali nqkoi me e ocenil opredeleno ima takiva hora koito me poznavat i znaqt che prosto do moeto nivo NIKOGA nqma da stignete poradi prostata prichina che vie samo DEGRADIRATE nemojete da izgradite neshto krasivo neshto istinsko A koito misli che sum selqnin neka mi doide na gosti samo da vidi kude i kak jiveq Posle shte si govorim pak no tova ne e neshto s koeto trqbva da se hvali chovek Mnogo me radvate btw mnogo vi se kefq kolko se jalki i kolko se povurhnostni blagodarq che me karate da se smeq sus glas
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Naistina li nqmate kakvo tolkova da kajete che izpolzvate moi repliki ? Draznitel tova s maikite e veche otjivelica ne e tova nachina po koito mojesh dori da me nakarash da mislq nad tova koeto si kazal no da produljavai da si mislish razni takiva jalki neshtica Kofti e btw mojete da izmislite po 2-3 reda i to tolkova maloumni che dori neznam dali si zaslujava da gi cheta No produljavaite A i btw az ako sum ot tova selo koeto kaza ti trqbva da jiveesh vuv nqkoi pqsuchnik be i da te nasirat razni kucheta .... che da imash kakvo da vecherqsh
    De-Phazz - Anchorless

xaxaxaxaxa

Ахахахахахахахаха тоз маняк ба*ти и кумичния се извади
    Ае прочетох ти всичките постове и нз на кой по напред да се смея повече : |
    Не стига че не можеш да пишеш грамотно, с 32094839 правописни грешки пък тръгнал да казва на другите кви са
    и "Дразнител" ако е пъпчив и с очила... нз ти къв си
    Само като ти чета постовете и разбирам на колко години си : | или си просто някой зурльо който седи и си избива тъпите детски лафове по форумите ...
    И не знам кой е пубер, защото в момента ти правиш НАЙ-голямите "пуберски" глупости дето децата от 1 клас 2ри срок ги правят
    айде усети се малко, ква ти е тъпата мания да се заяждаш

Я малко Усещaне

Аве ти каква си,че се месиш в работите на хората е.ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.Така че не се меси повече,като завиждаш какво да направим.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Choveka s rozoviq shrift "кУмичния ми стил" "пАпчив" "лафоФе" "пубЪр" A izvinqvai no ne mislq che tochno ti si choveka koito trqbva da mi govori za gramotnost mi se struva ? Procheti si posta i vij za kolko malko reda kolko mnogo greshki imash no da shte se zaqjdam kolkoto i kakto si iskam I TI NE SI NIKOQ CHE DA MI KAJESH KAKVO DA PRAVQ !!!!! Purvo nauche se TI da pishesh i posle mi pishi AZ kolko sum negramoten
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Pliok ti si tolkova otvratitelno smeshna che izobshto ne me interesuva tvoeto mnenie Produljavai da pishesh az shte produljavam da ti se smeq kolko si "umna" i t.n
    Радвам се, че забавлявам един тъжен човек като теб.

Град
    Abe vie shto pishete tolkova rqdko ? Proverqvate google da vidite kak da mi otgovorite li ? Nishto nishto pitaite go v edin moment i toi shte vi se izsmee ako veche ne go e napravil Svurshiha replikite hodete pitaite roditelite vi ili nqkoi priqtel kak da mi otgovorite molq Che mi e skuchno bez vasheto vnimanie
    De-Phazz - Anchorless

Град
    O da PLIOK v momenta mi e tujno kato vi gledam kolko jalki neshta mi pishete stava mi naistina mnogo tujno kolko ste degradirali i kolko ste zatupqli Az moje da sum tujen no pone imam hora do men koito mi pomagat kogato imam nujda A VIE SI NQMATE NIKOI !!!!!!!!!!!!!!!!! I za tova vie vinagi shte se zalugvate che drugite sa tujni a vsushnost se nadqvate da ste pone napolovina shtastlivi/umni/krasivi/bogati kolkoto drugite
    De-Phazz - Anchorless

абе пак съм по добре от тебе в предвид обстоятелствата за да съм сгрешила - ако схванеш какво искам да кажа
    ТИ пък не си НИКОЙ да казваш тоя и ония къв е и кво да прави така че земи млъкни..!

Я малко Усещaне

Abe vie shto pishete tolkova rqdko ? Proverqvate google da vidite kak da mi otgovorite li ? Nishto nishto pitaite go v edin moment i toi shte vi se izsmee ako veche ne go e napravil Svurshiha replikite hodete pitaite roditelite vi ili nqkoi priqtel kak da mi otgovorite molq Che mi e skuchno bez vasheto vnimanie
    ОМГ. Адски комплекси, а... Как да обиждаш някой, който съжаляваш?

Град
    in my world!

към авторката кво се заяждаш с хората пача с пачата ти е писнало ми е от такива като тебе дето си избиват комплексите и кво ако има кво се бъркаш и да ти кажа неможеш да стъпиш и на малкия пръст на ~cry_baby_cry~ апък ти Vichko0o и да искаш никога няма да стигнеш до нивото на gPa3HuTeJl само можеш да си мечташ да бъдеш такъв стойностен човек!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    "Згрешила" "онИя" Oshte greshki shte ima li ? Kriska az ako iskam da stigna nivoto na draznitel trqbva da propadna mnogo ;( Ama naistina trqbva da propadna tolkova dulboko che nikoi da ne moje da me nameri ! Shtoto vij che horata go zashtitavat a toi samiq nqma kakv oda kaje ! Tui che az sum mnogo po visoko ot tova selsko izchadie koeto se krie zad "priqtelite" si vmesto sam da se zashtiti ! Az pone ne karam horata da pishat vmesto men ! Takache si meri prikazkite shtoto i ti s tvoite cvetni i smotani komentari ne se izvisqvash daleche ....
    De-Phazz - Anchorless

edit

Я малко Усещaне

Град
    РЮАР
    Ало човека с личните проблеми... аз мл1квам, поради простата причини, че по - умния винаги отст1пва.. щях да си се заяждам с тебе до утре т'ва не ми пречи... и да ти чета безмислените постове и философските разкази, но бях помолен да престана.. Това и ще направя, а ти прод1жавай..

Извинете да прек1сването, Професоре

O da PLIOK v momenta mi e tujno kato vi gledam kolko jalki neshta mi pishete stava mi naistina mnogo tujno kolko ste degradirali i kolko ste zatupqli Az moje da sum tujen no pone imam hora do men koito mi pomagat kogato imam nujda A VIE SI NQMATE NIKOI !!!!!!!!!!!!!!!!! I za tova vie vinagi shte se zalugvate che drugite sa tujni a vsushnost se nadqvate da ste pone napolovina shtastlivi/umni/krasivi/bogati kolkoto drugite
    Как така ние нямаме никой? Нямаме приятели, семейства, гаджета...?! Само ти ли имаш?

Град
    Pishe se toq i ОНЯ , а не онИя !!!! Kakto i da e ! Draznitel v sluchaq ne po umniq otstupva a po glupaviq neznae kakvo da kaje !!!!!! No shtom smqtash che si po umniq bqgai kato kuche s podvita opashchica Takiva namahani kato tebe gi qm za zakuska be ei !!! Na vsqka edna tema shte te pravq na guz obeshtavam ti go tova !!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    pz city
    Аграсияяяяяяяяя

Град
    Pliok imash semeistvo koeto e iskalo da te ostavi za osinovqvane ! Imash si gadje koeto ti slaga chuval na glavata kato pravite ..... imash priqteli koito te sujalqvat i sa ti kompaniq ! Opredeleno predpochitam da sum sam ot kolkoto s takiva hora No az ne sum sam i nikoga nqma da buda A btw zashto vsichkite "pisachi" se otkazahte be ? Kvo da ne e padnal google ta neznaete kakvo da mi pishete ? Produlajvaite da me kopirate togava i da izpolzvate moi repliki sreshtu men mnogo mi e zabavno
    De-Phazz - Anchorless

Град
    in my world!
    Takache si meri prikazkite shtoto i ti s tvoite cvetni i smotani komentari ne se izvisqvash daleche ....
    моите коментари са на КИРИЛИЦА чувал ли си за български език???Я виж моите коментари и тогава виж твоите и кво като са цветни проблем ли имаш?О да ти имаш проблеми с половиния форум така че като си селска пръчка.... прав е gPa3HuTeJl че е спрял да пише и аз точно това ще направя защото по умния винаги отстъпва!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Аве ти каква си,че се месиш в работите на хората е.ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.Така че не се меси повече,като завиждаш какво да направим.
    ае това на мене ли, е.. .хахахаха и за какво да завиждам ?! или пък да ме е яд..?? от някакво момиче, което дори не го е познава както аз ... аре трай там като не знаеш !!!!

Я малко Усещaне

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    И аз си нямам работа да чета глупости, че тяхна си работа кой по кого си пада това НЕ ни засяга.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си