.
Затворена тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 236
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от uнTi7лeD:
    ]
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Аве ти каква си,че се месиш в работите на хората е.ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.Така че не се меси повече,като завиждаш какво да направим.
    ае това на мене ли, е.. .хахахаха и за какво да завиждам ?! или пък да ме е яд..?? от някакво момиче, което дори не го е познава както аз ... аре трай там като не знаеш !!!!
    не мила, това се отнасяше до авторката!

Цитирай Първоначално написано от babity
    ]
    Аве ти каква си,че се месиш в работите на хората е.ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.Така че не се меси повече,като завиждаш какво да направим.
    ае това на мене ли, е.. .хахахаха и за какво да завиждам ?! или пък да ме е яд..?? от някакво момиче, което дори не го е познава както аз ... аре трай там като не знаеш !!!!
    хаха... има късмет

Я малко Усещaне

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    chovecheto sus lilaviq shrift NE E ZA TEBE TOVA BE TUPA LI SI KVA SI ? ZA AVTORKATA E NAPISANO !!!! Kriska az da ne pisha na patagonski be ? She si pisha kudeto i kakto si iskam !! Da drazni me polovinata forum i kvo ? Nishto nemojesh da napraish po vuprosa ! Otnostno tova gadno julto blqq .... I btw kato pishesh na kirilica tova ne oznachava che pishesh neshto smisleno ? Pishi ako shtesh i na METODICA pak shte si ostanesh tupa zaluhava i maloumna patka deto she se udavi skoro ... A do "po umniq otstupva" Mi da ok neka otstupi shtom e po umen az nqmam nishto protiv ! Togava vsichk izashto produljavat da pisaht ? hahahahahaahahha Sami si go nabivate po navutre i po navutre
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Pliok imash semeistvo koeto e iskalo da te ostavi za osinovqvane ! Imash si gadje koeto ti slaga chuval na glavata kato pravite ..... imash priqteli koito te sujalqvat i sa ti kompaniq ! Opredeleno predpochitam da sum sam ot kolkoto s takiva hora No az ne sum sam i nikoga nqma da buda A btw zashto vsichkite "pisachi" se otkazahte be ? Kvo da ne e padnal google ta neznaete kakvo da mi pishete ? Produlajvaite da me kopirate togava i da izpolzvate moi repliki sreshtu men mnogo mi e zabavno
    Няма да разказвам...няма и смисъл. По-умните отстъпват.
    Беше ми наистина забавно и оставам на мнение, че хора като теб трябва да се екзекутират. Радвам се, че ще умреш девствен, защото поне няма да оставиш положение.

Приятна вечер.

Град
    in my world!
    Da drazni me polovinata forum i kvo ? Nishto nemojesh da napraish po vuprosa !
    като те дразни защо си се регнал???и това е оранжево!айде много ти здраве...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Nikoi ne umira devstven jivota go nabiva na vsichki Loshto e che na tebe i bashta ti go e nabil ;( Nishto de ti kato po maloumna otstupi za da ne ti se smeqt horata Samo edno ne razbrah ? Zashto izleznahte s tozi isturkan laf "po umniq otstupva" ????? Nemojahte li da izmislite neshto po taktichno po umno koeto naistina da ima smisul ! S tova izvinenie vie pokazvate kolko po maloumni ste i otstupvate zashtoto neznaete kakvo da kajete i koga da go kajete normalno e da se zaqjdam sus vsichki vi prosto shtoto ste tolkova banalni i ogranicheni che obshto na kup nemojahte da me zatapite nito 1 put ! Sq sigurno vseki edin post shte go chetete po 20 puti bukva po bukva da vidite dali nqma greshka !!! PRoduljavaite samo taka az pone si kazah na choveka koito me drazni ot sumati vreme kakvoto imashe no nqma da se spre do tuka ! Ae priqtna vecher "umnici" Nqkoi den pak shte si govorim kogato zauchite neshto novo i neshto po smisleno
    oranjevo ili julto se 1 VSE E DRAZNESHT CVQT !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    chovecheto sus lilaviq shrift NE E ZA TEBE TOVA BE TUPA LI SI KVA SI ? ZA AVTORKATA E NAPISANO !!!! Kriska az da ne pisha na patagonski be ? She si pisha kudeto i kakto si iskam !! Da drazni me polovinata forum i kvo ? Nishto nemojesh da napraish po vuprosa ! Otnostno tova gadno julto blqq .... I btw kato pishesh na kirilica tova ne oznachava che pishesh neshto smisleno ? Pishi ako shtesh i na METODICA pak shte si ostanesh tupa zaluhava i maloumna patka deto she se udavi skoro ... A do "po umniq otstupva" Mi da ok neka otstupi shtom e po umen az nqmam nishto protiv ! Togava vsichk izashto produljavat da pisaht ? hahahahahaahahha Sami si go nabivate po navutre i po navutre
    Е за разлика от теб не съм ясновидка.. съжалявам божее...
    Не знам се пише отделно далтонисте...
    със сигурност не по тъпа от теб : |

' По-умният винаги отстъпва .. затова в света цари глупостта'

айде със здраве

Я малко Усещaне

Град
    Bojee se pishe sus GLAVNA BUKVA ! DObre che e maikati okolo tebe ta chete kakvo pishesh da te popravq Che vidqhme i ti kolko si gramotna vuv 1 izrechenie 20 greshki aide sus zdarve i ot mene Dano zdrav da vi vliza
    De-Phazz - Anchorless

Град
    РЮАР
    Хайде аз няма да седя цяла вечер в тоя форум. Поемам наняк1де.

Good Luck And Have Fun

Град
    Mojesh da poemesh kum bashta ti da go izdoish Znam che obichash da go pravish tova Az zloba imam mnogo i shte si izkaram vurhu vas Za da mi e po zabavno taka da se veselim No e kofti kogato 1 chovek naprai na guz 4-5 choveka i te se otkajat sus banalna izturkana fraza
    GL & HF ? Omfg ? ROFL ? LOL ? Roxus Boxus ? Lmao ? FTW ? Dea da mojeshe nekoi da kaje pone edin smislen komentar da vidq che ima i malko akul v toq forum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! Ama neeeeeee nqma takuv chovek ;( Kofti Kofti ! Nishto she se opraite i viQ ako ne v kraina smetka nqkoi she vi opravi
    De-Phazz - Anchorless

Град
    РЮАР
    Редактирано : by gPa3HuTeJl

т.11 От Правилника

Гъзът си ти. Жалко, че ти го вкарват често в големия анал.

Скучен си...

Град
    РЮАР
    Лошото е, че няма кой да му го вкара..

Пръв и надявам се последен апел към модераторите - "от сън спомени няма"... Малко действие и един бан ще решат проблема.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Лошото е, че няма кой да му го вкара..
    Той на това се надява милия. Докато сваля пичове в Интернет си мечтае ли, мечтае за малко реалност... Ама никой така и не посмява да му го набие в косматия, лайнян анал... За това ни е злобничък и тъжен.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Пръв и надявам се последен апел към модераторите - "от сън спомени няма"... Малко действие и един бан ще решат проблема.
    И аз за това се моля цяла вечер.... Излизам вече,че не ми се четат глупости.Лека на всички.

Град
    РЮАР
    Мл1кна, ш'от засегнах болна тема. А така.. ш'е м1лчиш !!

]
    Цитирай Първоначално написано от babity
    ]
    хаха... има късмет
    Кой е казъл че за теб се отнася.Пак не сте разбрали.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    PlD ;]
    трудно им е за разбиране ... AnzaRe ти пък вкарай малко съпричастност де :P

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Мл1кна, ш'от засегнах болна тема. А така.. ш'е м1лчиш !!
    Да...Истината най-сетне излезе на яве.

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    трудно им е за разбиране ... AnzaRe ти пък вкарай малко съпричастност де :P

В момента не е нужно.
    Който е разбрал,разбрал.Повече не повтарям.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    София
    Аз направо не знам с коя ръка да се прекръстя. Първо тоя дето е пуснал темата ок да кажем, че е зле, ама всички вие дето му викате, че не е негова работа и че тая тема не е за тука я направихте 9 страници . Да прави сте никой не го интересува какво става с (никовете не ви научих изв. се за което), а мене още по малко. А и сладури след като това си е м/у вас и не искате другите да го обсъждат просто не го пишете по форума. После що хората говорели, вие само има дайте повод а пък после викайте кво стана ... Ох нещо се разписах аз Та така де може просто да спрете да пишете по тая тема и готово, щото е малко тъпо да има хора, които наистина искат да питат някакви важни неща за тях и да въбират по 5 мнения на кръст а тука 10 страници се обсъжда кой кой харесва, на кой му е работа, и кой с кой се заяжда ... Така аз вече свърших (крайно време беше) и се поуспокойте и излезнете събота вечер е все пак ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    SLunchice_90 Dobre che si kurvichka Mmmm temata koqto mi e bolna opredeleno ne e che sum debel i zubite mi ne sa julti !!!! Prosto hodih da izbursha zadnika na maikati za tva me nqmashe ! Ta nali smqtash kolko jalko izglejdash s fakta che me obijdash na viziq ? Prosto mi pokazvash che si porednata povurhnostna otrepka ! Shtoto hich ne me ebe kuf sum i kvo sum ! Horata koito sa me opoznali mnogo dobre znaqt kakuv sum ! A otnostno ostanalite mi mene ne mi go nabivat razni potni nemiti negri ili ciganiori v povecheto sluchai kakto e s pliok i slunchice ! Da draznitel produljavai da me obijdash na tema "viziq" i opredeleno mnogo shte me zasegnesh ahahahahah moje da sum debel no pone ne sum kuho kopele kato tebe ! i pone nashte sa me iskali a ne sq kato tvoite roditeli da se chudqt kakvo da te pravqt ... pone ne si regvam po 2-3 nicka i da si pishe sam i horata da si mislqt che imam "gadje" razkreposten neadekvaten maloumen chikidjiq nasran ! Otnostno moderatorite kakvo se jalvate na moderatorite be ? Nemojete da se spravite sami i aide moderatorite da pomagat ! Tolkova se plitkoumni che mi se povrushta ot vas ! Are be draznitel kaji neshto sushtestveno tova che sum debel go znaqt horata NO TOVA NE ME BURKA MENE ! No pone edin den ot mene shte stane chovek a ot tebe shte stane bokludjiq tam sus ciganiorchetata da si lafite shtoto na akul ste ednakvi i na mirizma she go dokarash ako produljavash taka ! Tolkova ste bezmozuchni che mi e kef da se zanimavam sus vas
    De-Phazz - Anchorless

ХАхАххахАХха ти си дебел и глупав.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз имам влечение към нея
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове