- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~cry_baby_cry~ & gPa3HuTeJl
~cry_baby_cry~..maj ne6to si pada po gPa3HuTeJl i maj toj po neja..kak mislite vie??
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Лично тяхна работа ..кво те инт??? да не го харесваш ма ??![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
е Ще спреш ли с тъпанарските си теми????
![]()
![]()
e tova e vajno..se pak lubov![]()
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Мърло ходи си при женения бе...Първоначално написано от kiflata
Остави ги,ако има нещо между тях това си е тяхна работа!!!!!!!!!!!!
![]()
ako..az pitam dali ima.??????????????.a toi jeneniq. 6e si stoi pri deteto koeto ne traa da strada zaradi men
Накрая ми се струва,че ще изядеш един бой.....Първоначално написано от kiflata
![]()
Добре,че поне си се осъзнала за женения...Ще е голям глупак да си зареже семейството заради кифла като теб.
![]()
Хм виждам покрай мен нещо две мухи...ама се гонат...сериозно ве...дали се харесват?
И аз си нямам работа да чета глупости, че тяхна си работа кой по кого си пада това НЕ ни засяга.
Питай gPa3HuTeJl ,ако ти стиска....Първоначално написано от ss
![]()
![]()
Или от това, че не съм спала или не знам от какво ама аз лично нищо не разбрах![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Може и така да е,
ти да не си търсиш хора за 3-ка?![]()
Кифличке, са gPa3HuTeJl-я като дойде просто мамицата ще ти разгони. Ще те направи сама да си говориш. Сама си си го изпросила, деба, на всяка манджа мерудия...
Животът е адът описан в Библията!
ООО и аз това искам......Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
Тя сама си го заслужи.
![]()
![]()
Първоначално написано от kiflata
какво ти да дава правото да знаеш ?? май се сдуха а??
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Зависи.Първоначално написано от ss
Ако летят в квадрат ще се оженят.
Ако летят в кръг е уан найт стенд.
Тва са елементарни неща...
ОФФПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Яко ,евалата
ОФФ
Хмм интересно не го знаех...но поне има умни хора като мен-да се допълваме от време на време...Първоначално написано от Jоnny
И така да е,теб какво те интересува...По-топло ли ще ти стане?Първоначално написано от kiflata
Сдуха сеееПървоначално написано от kiflata
![]()
![]()
Няма кво да кажеш
![]()
...ай са следващия п1т не се б1ркай в нещата които не те засягат и не са св1рзани с теб!!
Гледай да се опраиш с женения с детето..че и там колко проблеми те чакат..тая жена му ше те остриже гола хахахаха
![]()
![]()
Кифличке,нямаш ли си работа,че се бъркаш в неща,които не те засягат???
Според мен определено няма..то да беше само тя![]()
Нека да си се харесват младите нема лошо![]()
![]()
Ей боклук грозен, ти к'ва си че се б1ркаш в неща който не са ти работа, немога да разбера ?Първоначално написано от kiflata
К1в ти е проблема ?
Я бягай там при женения да покурволясваш малко и не си ври носа к1дето не ти е работа, ш'е е*ба в нищото жалко..
И така да е, к'во![]()