- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~cry_baby_cry~ & gPa3HuTeJl
BRATOOOOOOOOOOOOO chesno da ti kaja BRATOOOOOOOOOO prosto tova da me povtarqte ne e mnogo smisleno i go pravqt dechorligata po 6-8 godinkiPliok ti si tolkova otvratitelno smeshna che izobshto ne me interesuva tvoeto mnenie
Produljavai da pishesh az shte produljavam da ti se smeq kolko si "umna" i t.n ! Protagonisteeee mda vsichko tova koeto popravi e vqrno ;( Nikva higiena bratche za posledno se kupah kogato me krushtavaha jiveq v 4 etajna kofa mnogo mi e nepriqtno ;( No kakvo pak sum poveche ot teb
Ti ne si krusthavan (to koi li bi se zanimaval s chave kato tebe) Krivokrak krivogled umstveno izostanal sus 3 ushi 2 levi ruce nqkuv spleskan otvratitelen nos ujas ujas ! Vashte sa se otchaqli ot tebe ama te i horata v siropitalishtata ne te iskat ;( A tova dali nqkoi me e ocenil opredeleno ima takiva hora koito me poznavat i znaqt che prosto do moeto nivo NIKOGA nqma da stignete poradi prostata prichina che vie samo DEGRADIRATE nemojete da izgradite neshto krasivo neshto istinsko
A koito misli che sum selqnin neka mi doide na gosti samo da vidi kude i kak jiveq
Posle shte si govorim pak no tova ne e neshto s koeto trqbva da se hvali chovek
Mnogo me radvate btw mnogo vi se kefq kolko se jalki i kolko se povurhnostni blagodarq che me karate da se smeq sus glas
![]()
De-Phazz - Anchorless