Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Oh sq pa nqma da stane taka ! Mi kato ne stane taka shte stane onaka ! Kvo se meshate tuka vsichki be ? Vsichki mi razpravqte v skype ili na LS kolko mrazite draznitel sq go zashtitavate ? Awe ei licemeri neshtastni !!!!! Kofti li e trupkata ? Da draznitel vsichkite tuka koito te zashtitavat vsichkite sa mi kazali kolko mnogo te nenavijdat ! Takache produljavaite da go zashtitavate i da mu budete "priqteli" A do kolkoto draznitel mi batka sam si pravish sveta takuv horata da se zaqjdat sus tebe ima zashto prosto sus tova samochuvstvie do nikude nqma da go dokarash nqi mnogo ako te barna nekude da te sgazq s kolata ;( e taka da vidq kakvo ima vuv teb
ne te poznavam, da ne kaja che ti vijdam nick-a za purvi put, no moga da ti kaja che nikoi ne zasqgash edinstvenoto koeto pravish e da se izlagash... i ne si pravi truda da zatapvash i men zashtoto az nqma da si napravq truda da otvorq povtorno tazi tema.... ne znam kak sa se razvili neshtata sled 4-5str, no prosto se otchaqh i nqmam sili da produlja da cheta, ako cry baby cray i draznitel si se obichat - mnogo uspehi ot mene a kiflata .... nc