- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет
Здравеите на вси4ки! Имам един малак проблем които се надявам да ми помогнете да разре6а. От два месеца си имам приятел и тои много иска да правим анален секс както и да му направя свирка понеже до сега сме правили само нормален секс (тои ме 4ука и ми се празни или в устата или на корема). Незнам дали да се съглася за6тото много го оби4ам и искам да е 6тастлив с мен а отдруга страна ме е страх да не ме боли. Веднъж съм го правила с бив6ия си приятел но тои е на 20 и е много по-опитен от сега6ния който е само на 18. Наистина немога да ре6а макар 4е много мислих по този въпрос и все пак си мисля да му дам но исках и 4уждо мнение 4е не правя гре6ка.
Lovia bas, che temata e ebavka.
Ми не не е. Виждам 4е тук се обсъждат много такива теми и искам съвет от хора на моята възраст които се интересуват от съ6тите не6та. Не виждам за6то изказва6 мнение когато не е по темата!
О.о
"чуждо мнение"?
И к'ва е далаверата от т'ва чуждо мнение? Всеки ще ти отговори или според разбиранията си или според настроението си. Един щи каже "да", друг "не".
Т'ва си е изцяло твое решение какво ще правиш с приятеля си в леглото.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
И как така му даваш да ти свърши в устата, пък не си му правила свирка?![]()
От разстояние ли те цели?
Ми аз не го лапам то ми е само по устните и надолу където се сте4е! Чуждото мнение просто 6те ми помогне да преценя какво мислят пове4ето от нас и да взема ре6ение!
Оф детски работи..
Първоначално написано от Kiflichkata1
![]()
Съсипваш ме...
Какво значение има какво мислят "повечето от нас" за ТВОЯ сексуален живот? нали затова се нарича още "личен".
Важното е на теб да ти е или да не ти е кеф или дали ти го искаш или не...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Znachi ne mu davash da te ebe v ustata, ama she mu dadesh da te ebe v zadnika ?
Hitro.
Samo edin vapros (prosto pitam, ne se zaiajdam, nito nishto) - na kolko godini si ?
probvai ...i ako ne ti xaresa ne go pravi pove4e prosta logika
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
За6тото тогава беше с някои които е опитен! Пък сега6ния не го знам дали няма да ми направи някоя бела. Аз говорих с него затова и тои е сигурен в себеси но все пак... Колко от вас са го правили и им е харесало?
Ми аз мисля освен аналния да му направя и свирка! Ина4е съм на 16.
Чичко Полицай ти голям палавник се искара а :P ?
Е щом пък и мнение искаш...Моето е че сте извратени....Първоначално написано от Kiflichkata1
За6то да сме извратени? Когато двама ду6и се оби4ат не е ли редно да пробват вси4ко заедно? Или ти не си такава?
аз съм го правила, първи път не ми хареса, но следващите пъти- да... но много зависи от момчето... да не бърза, а "да подготвя талото ти" бавно и внимателно.Първоначално написано от Kiflichkata1
А сегашния ти приятел ако не му е за първи път според мен може да му се довериш, пък и щом е сигурен, че знае какво прави... не мисля, че има място за притеснения...
galkata благодаря ти много за информацията!
Първоначално написано от Kiflichkata1
![]()
![]()
Извинявай ама ходите от 2 месеца и не можеш да си сигурна в неговите чувства на 100%
![]()
![]()
Може да е поредния батко,който си търси мацка,която да го обича и да му пуска редовно
![]()
![]()
(Мислете ме за хипер задръстена,но не бих пуснала на момче още първия месец,както най-вероятно е направила авторката)
Освен това казваш,че е редно щом се обичате да пробвате всичко ... ами тогава защо ни питаш дали да му дадеш да те ... отзад или не?!
![]()
![]()
![]()
И аз имам такова сериозно подозрение има нещо друго, което ме озадачава ... той и се празнел в устата пък тя сега се чудела дали да му прави свиркиПървоначално написано от SK0RP10N
е това ме разби ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
За6тото тук не става въпрос за 4увствата ни един към друг а за моя ли4ен комфорт! Колкото и да го оби4ам ако не го бива просто няма смисъл. Дали съм му пуснала на 1 месец или не няма зна4ение когато импулсът те вле4е!
Не съм такава-защото съм такъв... и да пак мисля,че сте извратени...ти се изхвърля в устата пффф ви еба в циганите...Първоначално написано от Kiflichkata1
Като те гледам как пи6е6 май ти не си ебал скоро време аз не знам мъж които да не оби4а да му правят свирка или ти си педал ама и педалите оби4ат свирките!
Ми без да пробваш няма как да разбереш как ще се чувстваш!!!Дори да му е за първи път пак може да се справи по-добре от човек практикувал стотици пъти анален секс!!!Всичко е въпрос на чувстваПървоначално написано от Kiflichkata1
Ако те обича ще е адски внимателен,но ако му е само за секса може и да не е чак толкова ...
Извод:Докато не пробваш,няма как да разбереш дали ще ти е готино или не :P ,а и ако наистина го обичаш (което от думите ти многооо ме съмнява) след първия ви анален секс ще му кажеш какво не ти е харесало (ако има такова) и следващия път всичко ще е наред
П.П. Приличаш ми на някой егоистНа теб да ти бъдело комфортно
,а къде забравяш приятеля си?!Ако наистина го обичаш няма да мислиш само за собственото си удоволствие,а и за неговото (но като гледам какво си писала "тук не става въпрос за 4увствата ни един към друг а за моя ли4ен комфорт" май ти е само партньор за секс) ... А и какво значи "колкото и да го обичам просто няма смисъл",че ако не го бива с аналния ще го зарежеш?!
![]()