- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет
Е нали не му го лапаше?нали уж само ти се изхварляше...(или пак му праиш свирка по различен начинПървоначално написано от Kiflichkata1
)
Сигурно съм извънземно,да го еба....
Не бе тя мисли да прави анален секс с оня и да му прави свиркиПървоначално написано от ss
(пише го в първия пост май) Само дано не са в тази последователност,защото може и да повърна
![]()
![]()
![]()
Що да съм палавник?![]()
![]()
ne znam ..ama ne li reda
1.Svirka bez praznene v ranen etap kogayto ne ste tolkova blizki
2. Svirka s praznen ve4e v po -kusen etap
kakvo e tova praznene bez svirka 4udno mi e![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Какъв извод може да бъде направен дотук, момчета и момичета ?
Ми щом вече сте се "чукали" аз лично не виждам що не му направиш и свирка, като толкоз иска. Нестига че ти се е празнил и по устата...![]()
Е и как не си праила свирки,а ти е свършвал в устата![]()
![]()
![]()
от разстояние ли цели...
![]()
![]()
![]()
за свирката не се притеснявай.Обаче са ми казвали (и то кой-госпожата ми по испански) че от яко анален секс после кат се напънеш (се захилиш примерно) ..
:P кофти а
![]()
![]()
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
Не мога да разбера за6то след като сме се 4укали, той да не го извади и да си удари няколко 4икий и така да свър6и?! Което маи няма много об6то с свирката в слу4ея!
Ина4е мисля 4е 6те е гот да се пробваме и двамата- ще му дам 6анс хем да опита хем и аз да видя колко го бива моя батко. Пък и пове4ето от вас са за идеята и си мисля 4е с времето дори да не го бива 6те задобрее а и аз си го оби4кам и мисля 4е 6те се полу4и!
Благодаря на вси4ки за отговорите, може да локвате темата.
Чичко Полицай тебе те 4акам на ли4на да ти обясня за6то си палавник!
ЧакамПървоначално написано от Kiflichkata1
![]()
Абе егати... 16 годишните все повече отказвате да мислите!
Ако ТИ искаш да го направиш - направи го. Самият факт, че питаш обаче, показва, че не си готова за тази крачка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
14-15 .. на колко си ?
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love