- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПО ДЯВОЛИТЕЕ :@
не, не съм на 12. просто се ядосах! забранено ли ми е? и тва 4е казвам 4е ще ги гръмна не зна4и 4е наистина ще го направя или 4е не ги уважавам така 4е не говори без да знаеш!! с какво право ще ми казваш каква майка ще съм в бъдеще?! и откъде знае6 как се отнасям с родителите си 4е да казва6 ''и твойте деца ще се отнасят по същия начин с теб!''!! просто наще можеха да ми кажат маалко по рано 4е ще прекарам целия уикенд на село, а не баща ми да идва в стаята ми и да ми казва ''събирай си багажа ще си ходим на село'' и аз да седя и да гледам такаПървоначално написано от nailana
и да се опитвам да ги убедя да не ходя, защото имам ве4е планове. нямаше да се ядосам толкова ако ми бяха казали по-рано, за да мога да си отложа плановете, а не така както го направиха...и ако се бяха съгласили да тръгнем 4ас по-късно, както ги помолих, пак няма6е да се ядосам така, но при условие 4е ми нямат мнението за нищо, аз как кажи ми да не се ядосам!? и в отг на тези, които казаха 4е ще ми е прияно, НЕ МИ БЕ6Е! там нямам приятели, нямам познати на моята възраст, там има единствено пенсионери! И сега ако щете кажете, 4е не уважавам възрастните хора, но ще кажа 4е не ми е приятно да общувам с пенсионери!а наще ме замъкнаха там, баба бе6е поканила доооста пенсионери и аз цяла ве4ер трябва6е да седя с тях на масата и да се правя 4е ми е интересно само, както мама се изрази, за да ''не разо4аровам баща си''!! за 1 нещо го помолих, ама той НЕ, ще е както аз искам.. се тая, не о4аквам да ме разбирате, а и не искам. важното е 4е ве4е съм у нас
![]()