Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
Цитирай Първоначално написано от nailana
Да Ви имам проблемите!
Към автора на темата - само замисли се за какви "проблеми" се дразниш;
И те са ти родители.Как може да кажеш "ще ги гръмна!"?Защото преди всичко ти си тяхно дете и трябва да се отнасяш с уважение към майка и баща.А ти за едно село...
12 годишна ли си?Все едно...не искам да си те представям в бъдеще.И каква майка и ти ще бъдеш....сигурно и твойте деца ще се отнасят по същия начин с теб!Жалко!
___Успех___

Поздрави!
не, не съм на 12. просто се ядосах! забранено ли ми е? и тва 4е казвам 4е ще ги гръмна не зна4и 4е наистина ще го направя или 4е не ги уважавам така 4е не говори без да знаеш!! с какво право ще ми казваш каква майка ще съм в бъдеще?! и откъде знае6 как се отнасям с родителите си 4е да казва6 ''и твойте деца ще се отнасят по същия начин с теб!''!! просто наще можеха да ми кажат маалко по рано 4е ще прекарам целия уикенд на село, а не баща ми да идва в стаята ми и да ми казва ''събирай си багажа ще си ходим на село'' и аз да седя и да гледам така и да се опитвам да ги убедя да не ходя, защото имам ве4е планове.

Казах"сигурно и твойте деца ще се отнасят..."

sladur4etyYy каза:
" и тва 4е казвам 4е ще ги гръмна не зна4и 4е наистина ще го направя или 4е не ги уважавам "

Не.Напротив.Начинът по който се държиш и това,което излиза от устата ти,показва какво е отношението ти към хората.Аз не мога дори да си представя как ще кажа нещо подобно на това,което ти каза.След това сигурно ще си забивам сама шамарите.Просто защото са ме научили да уважавам и почитам майка и баща!Не познавам родителите ти и какви хора са те,но ти явно не изпитваш никакво признание,за това че се грижат за теб,за образование и т.н.
Защото аз изпитвам такова към мойте родители и се опитвам да го показвам колкото мога - да им приготвя вечеря когато се връщат изморени от работа,или да им направя закуска,да изчистя малко,да изгладя някоя и друга дреха,и да им показвам поне,че изпитвам дълбоко зачитане на всичко което вършат за мен - че работят и се трудят,за да имам храна на масата,за образованието ми и да мога да си купя някоя дреха.
И имайки предвид всичко това,ако въпроса опира до едно село,то ще отида.

Поздрави!