.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Това не е живот...

Ми тъпа тема,просто искам да опиша как се чувствам без него (не сме разделени,разстоянието ни дели) Той е от друг град,виждаме се мн често,но когато не е тук,сякаш не живея Няма настояще,постоянно съм в миналото и в спомените от прекрасните дни с него или в бъдещето,кроейки планове как ще сме заедно.. Толкова силна е тая обич(и от двете страни),толкова значи той за мен,че съм привързана до краен предел.Не искам нищо да правя-не искам да гледам филм,искам да гледам с него,трябва да го види и той.. не искам да слушам музика,ако не я чуе и той,не искам да изляза и да видя нещо интересно,без да съм го споделила с него... Чувствали ли сте се така?? И това не е лигава история, или детска "любов"-това са чувствата ми,това/той за мен е истинската любов И си мисля вече,че ми има нещо-когато той не е тук не излизам,нямам желание,нищо не ми се прави,не понасям компанията на никой друг,дори на приятелите си(ако имам изобщо такива) Като труп съм и това не е временно състояние.Само той ме оценява и вижда такава,каквато съм,само той ме обича така,само той може да ме разсмее или разчувства до сълзи.. ОБИЧАМ ГО,а няма как да сме заедно-цяло лято се очертава да съм на някъде с наще няма как да се виждаме,после есента,училището,ангажимен тите,сичко постаро му,всеки по задачите си.. Отчаяна съм,имах планове за едно супер лято,то си минава,а аз се чувствам се едно е зима...( не ми е студено не в буквалния смисъл ).. Незнам какво искам с тази тема,но пишете мнения,подобни ситуации,ако сте имали..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бла, бла, бла... Радвам се за тебе ама са ше те срина, щото съм гадна. Сичко си има край, не се сили толкова. Ъ, ужасна съм... То сигурно, щото и аз бях такаааа влюбена и кво... Пффф... Както и да е. Мразя влюбените. Мразя ги, щото се обичат и, щото са прекрасни... Така! Айде успех във връзката ти и няма да се плашиш. Се ше се видите

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Гадничко ти е сигурно..но той никога няма да б1де далеч от теб дори разтоянието да ви разделя..защото винаги ще б1де в1тре в с1рцето ти.. Жалко,че толкова се обичате (както изглежда) а не може да сте един до друг ..но так1в е живота всеки минава през трудни неща..но имай сили и накрая всичко ще се оправи
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Дано това да продължава винаги...
    При мене беше така,но с времето всичко свърши...

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Бла, бла, бла... Радвам се за тебе ама са ше те срина, щото съм гадна. Сичко си има край, не се сили толкова. Ъ, ужасна съм... То сигурно, щото и аз бях такаааа влюбена и кво... Пффф... Както и да е. Мразя влюбените. Мразя ги, щото се обичат и, щото са прекрасни... Така! Айде успех във връзката ти и няма да се плашиш. Се ше се видите
    Ми сигурно ги мразиш,защото си сама или си имала разочарования,или им завиждаш... А защо всичко трябва да си има край?? Аз вярвам в истинската любов и ако е такава,ще оцелее въпреки обстоятелствата Пък и пак пояснявам,че една връзка(дори от разстояние) има шанс,когато е истинска и има чувства. Това НЕ е лапеташко забиване,натискане,харесва не... Нещата са истински и по-сериозни,отколкото си мислиш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ми сигурно ги мразиш,защото си сама или си имала разочарования,или им завиждаш... А защо всичко трябва да си има край?? Аз вярвам в истинската любов и ако е такава,ще оцелее въпреки обстоятелствата Пък и пак пояснявам,че една връзка(дори от разстояние) има шанс,когато е истинска и има чувства. Това НЕ е лапеташко забиване,натискане,харесва не... Нещата са истински и по-сериозни,отколкото си мислиш
    Аааа, не съм казала, че не са сериозни! Сигурна съм, че си се обичате, изобщо не споря. Да завиждам чак не, ти пък... Гледам да не се заглеждам в тях

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз бях като теб...само той беше важен...захвърлях всичко заради него...Той беше моят свят,НО всичко,както започна така и свърши.

Ще ти дам един съвет: НЕ ЗАБРАВЯЙ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ!
    Дааа, знам, че в момента не ти е до тях, искаш да си с него, умираш за него, но шанса той да е истинската ти любов и да сте заедно завинаги е едно на милион иии ако не е той, когато се разделите само приятелите ти ще те подкрепят / не вярвам да споделяш всичко с мама / ии ако във времето на връзката си изгубила отношенията с приятелите си - ще останеш сам самичка ии трудно ще си ги върнеш!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Цитирай Първоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
    Дааа, знам, че в момента не ти е до тях, искаш да си с него, умираш за него, но шанса той да е истинската ти любов и да сте заедно завинаги е едно на милион иии ако не е той, когато се разделите само приятелите ти ще те подкрепят / не вярвам да споделяш всичко с мама / ии ако във времето на връзката си изгубила отношенията с приятелите си - ще останеш сам самичка ии трудно ще си ги върнеш!
    права си

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
    права си
    Една приятелка ходи вече 2ра година с един / ходеха, късаха, ходеха /. Първото им късане стана на 1 година и половина връзка ии пред това време те до такава степен се бяха привързали един към друг, че си бяха станали като навик.. Просто ежедневие беше да се видят, нещо нормално, нямаше я тръпката, така изглеждаха заедно. Сякаш са заедно просто така, защото са свикнали. .. и когато скъсаха много трудно, почти никак върнаха старите си отношения.. ии понеже не вогат с приятели пак отново са заедно..
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Мисля, че много си се филмирала. Хубава е, че се обичате. Няма лошо. И разбирам какво ти е като не е до теб (в момента и моето момче не е до мен...), но чак пък да не искаш да виждаш и да излизаш с други. Все пак той ще се върне, ще се видите, отново ще бъдете заедно. Няма смисъл да седиш вкъщи и да се сдухваш. Недей да загърбваш приятелите си, заради Него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си