- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 173см за момиче - не е ли високо?
Ми аз съм също 173 и съм слаба но не мисля че това е ненормалноА и бтв в много подходящ раздел си си сложила темата
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
нe и аз съм толкова,а съм 8 клас![]()
Нормалния ръст за жена е 1,60-1,65 а за мъж 1,75-1,80. Така че за жена по принцип си висока ама те сега всички така са мутирали че... Ама какъв е проблема да се водиш всока а не с нормален ръст? Тва че си висока не значи че нещо си болна или недъгава все пак...
П.П.: И аз съм 1,73 да не вземеш да си помислиш че искам да те обидя...![]()
Какво като си 172-175 какво ти пука,какво мислят другите,щом се харесваш такава каквато си такава бъди.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Защо всички само за това питат момичетата!Първоначално написано от Jоnny
![]()
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
А аз съм 166 см и като гледам повечето ми връстнички са толкова +/- 1-2 см. за мен 173 за момиче са си доста...
Най-яките мацки са към 1.70-5 Супер сиИ стига сте си създавали сами комплекси
![]()
![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
Луда ли си?
На мен това ми е болната тема. Тоооолкова искам да съм висока.
Обаче малко като реклама "дълги и слаби крака"
хахах
Аз съм си 1.71, достатъчно висока съм и не бих искала да раста повече :P
Леко отклонение, сори за което, aLL|aLoNe изключително тъп подпис![]()
На колко места ще я виждам тая тема?! Ето казвам ти каквото искаш да чуеш: Има хубава фигура (по описанието), напълно норлман си, не се плаши...
mindscan
Първоначално написано от B.O.OM..
![]()
![]()
hahaha ok znai,vsi4ki sme izrodi!Ok ne vsi4ki,no mnogo ot nas!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И аз съм 1,73 и си се чувствам нормално за височината и годините си..не искам да ставам по-висока.Така че си си супер не ги слушай дребните тапички кво говорят![]()
![]()
173 см си е направо супер. Някои момичета си мечтаят за такава височина. Не си прекалено висока. Ако незнаеш всички манекенки са над 173 см. Не са грозни.. нали? Аз съм момиче и съм 170см. За да бъдете харесвани , трябва първо вие да се научите да се харесвате.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Все пак Барби е висока 170за кво да те е срам...
hahah merci merci horica mn ste mili![]()
![]()
![]()
![]()
prosto iskah da vida dali sum 4ak takuv mutant
![]()
![]()
pri uslovie 4e v susedniq klas ve4e mi vikat kremvir6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama ko da se prai ...
A i da otbeleja poneje vidqh nqkolko otgovora 4e sum si praela reklama ...e ne si prava reklama i ne si tursq komplimenti..nqmam nujda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Изобщо не е доста.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Точно така!Първоначално написано от Dorky
![]()
Давам прост пример - Адриана Лима /178 см!/. :P
What you give is what you get!
супер си аз съм 171а може би трябва да зададеш въпроса "аз ли съм висока или момчетата са ниски"
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Супер си,напълно нормална.
Аз съм 1,72 и се чувствам прекрасноооооо![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ем висока си да..И? Кфо мойе да напраиш..Просто ти завиждат другитеАз мн бих се кефила да бях толко висока,ама съм си дребосче
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Хах и аз съм висока 1.73 така че спокс не си еинствена![]()
Момичетата, без да се обиждате сте зле, филмирате се за ръст и гърди което е адската глупост - не всички са цицомани и не всички си падат по високи и сек'фи други глупости!!!ВАжното е да е симпатично момичето!!!
![]()
уффффффффф...това ми е болната тема..аз съм 1.75...всичките ми приятелки са по 165-170...и аз се чувствам ужасно..всичко бих дала да съм с 4-5 см по-ниска...
Айде стига сте се комплексирали. Какво значение има колко си висока. Има и ниски, има и високи мъже. Приятелят ми е 183, аз съм 175. Колкото по-бързо се научите да се възприемате такива, каквито сте, толкова по-добре ще бъде за вас, повярвайте ми.
Zavisi na kolko godini si .. zaa nad 16 godini .. is mnogo dobre Puk i ne sluchaino izvestnite modeli ne sa po 150-60 sm .. vinagi hubavoto tqlo e bilo visokoto(koeto v nikoi sluchai ne oznachava che niskite momicheta sa s grozni tela..) A za niskite da kaja che niskata taliq gi pravi oshte po-niski .. visokata taliq izduljava krakata .. puk i vinagi e na moda
![]()
~Remember,remember...25th of November~