Прочетох това в един форум:
Първо срешете веждите нагоре, за да откриете погледа.
Почистете излишните косми под свода (никога над него).
Подчертайте линията, като щриховате вътрешната част с молив или цветен оформящ гел специално за мигли.
Помислих си защо не над свода?Някой чувал ли го е това?И какво ще стане ако си ги оскубя над него![]()
![]()
![]()
Огромен размен на подписа!! /machoka/
ni6to nqma da stane.. ot edna godina si skubq vejdite i nad svoda, ni6to mi nqma![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
къде е свода???
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ами седи грозно и неестествено, губи се линията на веждата....извивката
Първоначално написано от ™G-Baby™
аз от 3 години ги махам и отгоре и отдолу на веждата и така ми харесва ..нищо не се губи,,въпрос на вкус
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Аз преди ги скубех и отгоре,но наистина стои неестествено и сега махам отгоре мо 2/3 косъмчета само,най-набиващите се на очи![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
ужасно е, когато веждите ти са оскубани над свода...стават тънки и грозни, пък и рядко се нацелва подходящата форма...само при козметик отгоре, при това ще ги подстрижат, няма да ги оскубят
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
ами като ти ги подстрижат те после пак израстват...ти махаш ли си ги
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
az poneje sum leko kiopava i ne smeq da riskyvam sama da si maham vejdite,da ne vzema da si hoda posle s 2 razli4ni i za tova hodq pri kozmeti4ka.Tq mi maha i izli6nite kosum4eta i otgore,nito sa tunki,nito mn debeli.Ne 4e 6te ti stane ne6to ako si gi maha6 i nad svoda,prosto trqbva da si vnimatelna,da ne otstrani6 pove4e kosum4eta i da izglejda zle![]()
![]()
идеята е, че се подстригват по малко, за да няма гадни косъмчета, които са извън формата на веждата и стърчат, някои хора заедно със скубането ги и подстригват, но съвсем по малко...аз не го правя, защото веждите ми са редки и светли, и ако ги подстрижа, ще изглеждат още по-тънки
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аха мерси за отговорчетата![]()
Огромен размен на подписа!! /machoka/
То че може да се махат и над свода - може, но в повечето случаи или не се нацелва желаната форма, или веждите стават тънки и проскубани. Ако искаш да ги оформиш и отгоре - иди на козметик, ако не си от най-сръчните.
glyposti...pochistvat se izlishnite kosumcheta otgore i otdoly, za da ostane plutnata chast na vejdata, koqto vsushtnost pridava nejnost na liceto.ne kato povocheto sega - ogolvat otdoly i ne barat nad svoda.Първоначално написано от BeBsItO
аз също си ги махам отгоре. на някои може да не им харесва ама пък аз като гледам някоя приятелка със косми над свода и ми иде да взема пинсетата и да я оскубя... а тя пък сигурно не харесва моите... въпрос на вкус...
![]()
омг, толкова ми се спи, че в първия момент прочетох "Първо срежете вените нагоре, за да откриете погледа"![]()
![]()
иначе мойте вежди само много рядко има махам някое друго стърчащо косъмче, не обичам тънките
i na men takaПървоначално написано от merilin_
az zashtoto si nosq pinseta v sebe si i mi idva da si q izkaram ot chantata, za da i gi opravq
![]()