- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СтРаНеН пРоБлЕм...
Ами може да ви прозвучи доста тъпо,но имам следния проблем.Никога не съм имала сериозно гадже,и то не защото липсват кандидати,а защото аз не мога да разбера кога съм ''влюбена'' и кога едно момче просто ми допада.А не искам да имам гадже,което не харесвам...просто се чувсвам ужасно.Вие смятате ли че трябва да дам шанс на някое момче,или да си продалжавам както преди?![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Може би се чустваш така, защото не си намерила твоя човек.. когато го намерш той ще те накара наистина да се чустваш много щастлива! Сега не се притеснявай, просто главата горе![]()
И прави всичко което сметнеш за добро
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Какво да ти кажа когато любовта чукне на вратата ще разбереш.
значи съвета ти е да стоя самичка и дачакам човека,койтоще ме направи щастлива?А и още нещо:притеснявам се че ако срещна такав човек,няма да го познаяПървоначално написано от Al3ksandra
![]()
Тъй си е. Неможе да се появи "Мистър Биг" и ти да не разбереш!Първоначално написано от spensi
и аз съм кандидат![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
"Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните."![]()
+1 "прицът" на твоите мечти, все някога ще се появи, без значение на бял кон или не и ти ще го познаешПървоначално написано от Al3ksandra
![]()
мерси на всички,вдъхнахте ми куражи все пак почти никой не даде мнение на това дали да дам шанс на някое друго момче,или да чакам
![]()
Тя ще го види по главната улица и като се разминат ще прехвърчат искри. Я, моля ви се! Естествено, че ще е привличане на първия етап. Опитваш с някой, излиза че не е това човека и се разделяте. Намираш друг.. Така са нещата, опит-грешка. Ако можеше да разбереш, кой е човека за теб от пръв поглед, то Баба Ванга щеше да ти завиди (мир над прахта й). Вържи там на някой по-сексапилен или някой художник, певец или баровец.. къвто си избереш от кандидатите и така. Хайде, момиче, със здраве!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
0к докато чакам ''човека'' ще напрая конкурс.Ще събера сички кандидати и ги почвам наред![]()
![]()
Интересно, никой не е попитал ключовият въпрос за това аз ще питам. На колко години си?
Животът е адът описан в Библията!
14Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
ima6 vreme.. na tvoe mqsto ne bih burzala da si tovarq glavata s lubovni problemi... skoro lubovta 6te doide 6te go po4uvstva6 tova vuprosno mom4e koeto da te pravi 6tastliva. na 14 nedei da pravi6 takiva izkazvaniq za6toto ne e minalo tolkova vremeПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
ок ще се примиря със самотатаПървоначално написано от dimanushka
...
![]()
И аз не съм имал сериозно гадже пък съм на 19.
Пука ли ми>
Според мен до сега си чувствала просто някакво увлечение към индивиди от противоположния пол, но когато наистина се влюбиш ще разбереш :P
И все пак големия въпрос си остава:Да ходя ли с някое момче,докато чакам подходящия или не?Щото на мен ми е тъпо да ходя с някой,който не харесвам,ама пък самичка...ддз![]()
Зависи. Ако можеш да рискуваш табелата "КУРВА" давай.Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Към когото изпитваш увлечения давай... На 14 си... един човек, който да не твърди, че знае що е любов. Файнали...
Имай търпение.
Madness is the gift, that has been given to me.
За табелата "КУРВА" изобщо не ми дреме.Първоначално написано от w0sh
Аз просто нещо не искам да ходя с някое момче което не харесвам
Ако мислиш че толкова не можеш да издържиш без мъжко до тебе тръгвай с някой друг(само да не стане така той да се влюби до уши в тебе). Както прочетох си на 14, а си фанах гадже за 1ви път на 15, смис никога не съм изпитвала нужда да бъда с някой, ако толкова не искаш да излизаш с някой, който не харесваш, излизай по-често с приятелки, ще ви е забавно, ще си клюкарствате и времето ще минава неусетно докато не си намериш сладур, подходящ за сериозна връзка
Стига бе, и аз съм на толкова ама мисля по малко по различен начин... Промени си мисленето, по лесно ще ти еПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Абе аз съм много особен човекЦялата работа е в това,че рядко хлътвам по някое момче и в момента незнам дали изобщо някой ми харесва повече от нормалното.Апък когато видя влюбена двойка или особено в този форум като се зачета и ми става някво гадно.Казвам си: '' Искам и аз така'' И приятелките ми казват като искам има толкова момчета който ме харесват и да тръгна с някое от тях.Обаче аз съм пробвала така и то като няма никакви чувства е много шибано.И се чудех дали да не пробвам с някое момче по-дълго време и да видя какво ше стане и дали няма да се влюбя,защото моя приятелка например тръгна с момче,което не харесва ама после...Обаче от друга страна не искам
Мн съм зле нали?
![]()