.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Град
    Париж

СтРаНеН пРоБлЕм...

Ами може да ви прозвучи доста тъпо,но имам следния проблем.Никога не съм имала сериозно гадже,и то не защото липсват кандидати,а защото аз не мога да разбера кога съм ''влюбена'' и кога едно момче просто ми допада.А не искам да имам гадже,което не харесвам...просто се чувсвам ужасно.Вие смятате ли че трябва да дам шанс на някое момче,или да си продалжавам както преди?
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Може би се чустваш така, защото не си намерила твоя човек.. когато го намерш той ще те накара наистина да се чустваш много щастлива! Сега не се притеснявай, просто главата горе И прави всичко което сметнеш за добро
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Какво да ти кажа когато любовта чукне на вратата ще разбереш.

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Може би се чустваш така, защото не си намерила твоя човек.. когато го намерш той ще те накара наистина да се чустваш много щастлива! Сега не се притеснявай, просто главата горе И прави всичко което сметнеш за добро
    значи съвета ти е да стоя самичка и дачакам човека,койтоще ме направи щастлива?А и още нещо:притеснявам се че ако срещна такав човек,няма да го позная

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Какво да ти кажа когато любовта чукне на вратата ще разбереш.
    Тъй си е. Неможе да се появи "Мистър Биг" и ти да не разбереш!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз съм кандидат
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    в съня на елфите
    "Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните."

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    +1 "прицът" на твоите мечти, все някога ще се появи, без значение на бял кон или не и ти ще го познаеш

Град
    Париж
    мерси на всички,вдъхнахте ми кураж и все пак почти никой не даде мнение на това дали да дам шанс на някое друго момче,или да чакам

Мега фен Аватара на Chacho
    Тя ще го види по главната улица и като се разминат ще прехвърчат искри. Я, моля ви се! Естествено, че ще е привличане на първия етап. Опитваш с някой, излиза че не е това човека и се разделяте. Намираш друг.. Така са нещата, опит-грешка. Ако можеше да разбереш, кой е човека за теб от пръв поглед, то Баба Ванга щеше да ти завиди (мир над прахта й). Вържи там на някой по-сексапилен или някой художник, певец или баровец.. къвто си избереш от кандидатите и така. Хайде, момиче, със здраве !
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Париж
    0к докато чакам ''човека'' ще напрая конкурс.Ще събера сички кандидати и ги почвам наред

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Интересно, никой не е попитал ключовият въпрос за това аз ще питам. На колко години си?

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Любовта идва неочаквано ще я намериш

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Интересно, никой не е попитал ключовият въпрос за това аз ще питам. На колко години си?
    14

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]
    14
    ima6 vreme.. na tvoe mqsto ne bih burzala da si tovarq glavata s lubovni problemi... skoro lubovta 6te doide 6te go po4uvstva6 tova vuprosno mom4e koeto da te pravi 6tastliva. na 14 nedei da pravi6 takiva izkazvaniq za6toto ne e minalo tolkova vreme
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    ]
    14
    ima6 vreme.. na tvoe mqsto ne bih burzala da si tovarq glavata s lubovni problemi... skoro lubovta 6te doide 6te go po4uvstva6 tova vuprosno mom4e koeto da te pravi 6tastliva. na 14 nedei da pravi6 takiva izkazvaniq za6toto ne e minalo tolkova vreme
    ок ще се примиря със самотата ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И аз не съм имал сериозно гадже пък съм на 19.
    Пука ли ми>
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Според мен до сега си чувствала просто някакво увлечение към индивиди от противоположния пол, но когато наистина се влюбиш ще разбереш :P

Град
    Париж
    И все пак големия въпрос си остава:Да ходя ли с някое момче,докато чакам подходящия или не?Щото на мен ми е тъпо да ходя с някой,който не харесвам,ама пък самичка...ддз

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ]И все пак големия въпрос си остава:Да ходя ли с някое момче,докато чакам подходящия или не?Щото на мен ми е тъпо да ходя с някой,който не харесвам,ама пък самичка...ддз
    Зависи. Ако можеш да рискуваш табелата "КУРВА" давай.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Re: СтРаНеН пРоБлЕм...

]Ами може да ви прозвучи доста тъпо,но имам следния проблем.Никога не съм имала сериозно гадже,и то не защото липсват кандидати,а защото аз не мога да разбера кога съм ''влюбена'' и кога едно момче просто ми допада.А не искам да имам гадже,което не харесвам...просто се чувсвам ужасно.Вие смятате ли че трябва да дам шанс на някое момче,или да си продалжавам както преди?

Към когото изпитваш увлечения давай... На 14 си... един човек, който да не твърди, че знае що е любов. Файнали...

Имай търпение.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ]И все пак големия въпрос си остава:Да ходя ли с някое момче,докато чакам подходящия или не?Щото на мен ми е тъпо да ходя с някой,който не харесвам,ама пък самичка...ддз
    Зависи. Ако можеш да рискуваш табелата "КУРВА" давай.
    За табелата "КУРВА" изобщо не ми дреме. Аз просто нещо не искам да ходя с някое момче което не харесвам

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако мислиш че толкова не можеш да издържиш без мъжко до тебе тръгвай с някой друг(само да не стане така той да се влюби до уши в тебе). Както прочетох си на 14, а си фанах гадже за 1ви път на 15, смис никога не съм изпитвала нужда да бъда с някой, ако толкова не искаш да излизаш с някой, който не харесваш, излизай по-често с приятелки, ще ви е забавно, ще си клюкарствате и времето ще минава неусетно докато не си намериш сладур, подходящ за сериозна връзка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    ]
    14
    Стига бе, и аз съм на толкова ама мисля по малко по различен начин... Промени си мисленето, по лесно ще ти е

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Париж
    Абе аз съм много особен човек Цялата работа е в това,че рядко хлътвам по някое момче и в момента незнам дали изобщо някой ми харесва повече от нормалното.Апък когато видя влюбена двойка или особено в този форум като се зачета и ми става някво гадно.Казвам си: '' Искам и аз така'' И приятелките ми казват като искам има толкова момчета който ме харесват и да тръгна с някое от тях.Обаче аз съм пробвала така и то като няма никакви чувства е много шибано.И се чудех дали да не пробвам с някое момче по-дълго време и да видя какво ше стане и дали няма да се влюбя,защото моя приятелка например тръгна с момче,което не харесва ама после...Обаче от друга страна не искам Мн съм зле нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си