- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде излизате?
Е,от кой тип сте? Надявам се да ви е инт![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Аз съм някъв смесен тип.Обичам да ходя в градската градина и да седя по пейките, и най-вече да пия.
Но пък ходя и по скъпите заведения по центъра. Обичам да излизам извън града, но рядко имам такава възможност. Свестни дискотеки в моя град няма, иначе страшно много ми се ходи. Кино пък изобщо нямаме вече.
Не съм ходила на кино от доста време...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ясно.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
От Плевен си.
Не, от Видин съм. Даже го пише на профила ми.Първоначално написано от Jоnny
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Хмм, надявах се да е за заблуда на врага..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Същата история е в село Даге..
Шляя с фр по гладинките![]()
smesen. apak i v nikoi otgovor nqma plajmalko nelogi4no, lqto sme
Еми най-много ми се случва да ходя с приятели по градинките и крайните квартали...по пейките.![]()
Мммм...или седим на някоя пейка в парка,или бягаме на стадиона,или сме нейде на кафе, а понякога ходим на хижа или театър когато има. На кино и дискотеки не обичам да ходя, често обикаляме магазините,дори и да не търсим нещо конкретно...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Шляя се с приятелките си и ходим по пазара, по пейките и така. Рядко ходя по кафенета, но по магазините всеки ден, пък ако ще и нищо да не си купя.
П.П.:А и не съм много сигурна, дали темата е в правилния раздел. НЕ съм сигурна, да не се заядете сега!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
с фр по градинките пейки .. ама и обичам магазините и кафетата такаче и двете![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Когато имам време обичам да се шляя. Често си ходим у приятелки - аз у тях, те в нас. Вечер на някое кафе. Извън града рядко излизам, макар че много обичам.
Първоначално написано от Jоnny
И аз си помислих,че си от Плевен.![]()
Относно темата предпочитам разходките и киното,но като ни го закриха.....
Абе много много не се вписвам в категорий.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
шляя се из квартала,по площадки и пейки най-често,понякога разнообразяваме,като ходим някъде по центъра,кино,кафета...завис от настроението![]()
Еми говора за цялата година и за градската среда най-вече ии съм пропусналаПървоначално написано от ell_ownz
Сорка
Пък и града ми е далеч от морето и за плаж се не сещам даже
![]()
Аз съм смесен тип..обичам да се размотавам с приятели по магазините..по кафета..на разходка..по дикотеки и купони..сред природата..на кино..и т.н![]()
По дискотеки,купони,партита...
и по кафета и скъпи магазини.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
С фр по разните градинки,кафета,по центъра ,на пазара и такамм![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от Спирит =
Басейна е идея
Най-върви в жегите
![]()
По центара-по скъпите магазини и кафета![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Градники,пейки,планина,пол нки и тук там идем на некое кино и магазини![]()
Мотаме се по магазините,обикаляме кварталите,седим по пейки и си говорим,на заведение някой път..
London Tipton
Emi redovno sme po centara ili na nqkoe kafe ili vav gradskata gradina-Golqm e djumbi6 tam,na 1 sas pensiite i nekrolozite sedim po peikitw si prkazvame![]()