- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде излизате?
На кафе,на стадиона и в парка.Нямам голям избор![]()
;]
Нещо комбинирано. Най-често се шляем по улиците, обикаляме по магазините с евентуалната идея да се сдобием с нещо ново и необходимо, друг път такава идея няма. И заведенията посещаваме.. и по вилички ходим.. Също така и на гости се събираме.
You are broken, I can fix you...
Tip 1
Visia v gradskata gradina s priateli i piem.
и нашето го закриха обичах да ходя мн удобно беше там направо можеш да заспишОтносно темата предпочитам разходките и киното,но като ни го закриха.....
Абе много много не се вписвам в категорий.ми обичам разходките в големите паркове мн обичам да ходя на театър но само мама идва с мен никой друг когото познавам не ходи
не обичам кафета чувствам се малка за там нз но не си се представям...обичам и просто една разходка на центъра и като седнем на ''Кенара''/попринцип там ходим като кафе е ама не точно абе тва е мястото за нас с фр ми/и тва е г/у нямаме свестни дискотеки
а съм малка за да ходя в съседния град/Хасково/правим си купончета от време на време с фр и така...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Разхождам се в парка,стоя на пейки,стъпала,паметници,гл пости ...Рядко ходя на кафета,защото не е интересно, докато по улиците можеш да видиш дядовци по къси гащи с вирнати до коленете чорапи ...
или пък да чуеш бабки,които се възмущават на развръзките в сериала "Дъзрост и красота"
![]()
Да не говорим за нахалните цигани ,които се правят на слушащи много хард,а знаят само Продиджи
(това е за конкретна случка с едни идиоти ... ) Навън има люлки,пързалки,въртележки, окриви на блокове и т.н.,които са интересни
... Има голяма комедия,която по кафенетата не може да се види.
![]()
Предимно се разхождам ... из паркове, градинки ... Обичам да си правим и походи в планината, но в последно време рядко успяваме да се организираме, защото някой все ще е зает с нещо и така. Иначе в последно време нещо започнах да се "пристрастявам" и към дискотеките ...
[b][i]Je t'aime au-del
Обикновено съм по кафетата в центъра, по магазините.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
По градинките![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Миииииииииии насякъде ходя![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Колко жалко, че никой не е отговорил "кино и театър", аз бих отговорила, ако тъпото и единсвено кино в града не затваряше за цяло лято и даваха малкко по смилесни филми през останлото време. Или ако билетите в театъра бяха по достъпни. За т'ва и повечето ни младеж бриши улиците и повечето стават убитаци.
+1Първоначално написано от maigeri08
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Аз най-често се шлая с фр :P И по дискотеки обичам ама повече ходя по градинки , пейки , раркове и тн
шляя се с фр из квартала или в центъра на кино от време на време
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Когато съм със сестра ми-по градинките или някъде ако нашите са ни пратили по задачи.А когато съм с гаджето-най-често на кафе или....у тях.![]()
obesni mi razlikata mejdu kupon i parti i nnito edin otgovor ne bih dala zashtoto ne pravq ednooobrazni ne6ta no glsuvah za diskotekite hodq si i iaz kvartala i po peikite i o diskoteki kato si tarsq drehi hodq v sqkfi magazini evtini skapi hodq i na planina more taka 4e SUPER TTAPA ANKETA :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз се шляя нагоре надолу по центъра с фрс...тфа си е истината..не по мола и по скъпите кафенета да обсъждам какви сандалки си купих![]()