- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендия
10 клас съм и се чудя колко лв стипендия ше ни дават,верно ли са я направили 50 кинта или мне..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ами досега беше 21. И аз чух някви неща, че ще я правят 50, но не ми се вярва...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ох хора дано да я увеличат може да не е 50 , но поне да е повече седиш и си учиш а не се развлачваш натам-насам като идиот и накрая некви 21 лева не един от мойто училище по 50 са му дневните![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
50.. хм твърде хубаво за да е истина![]()
Май действително се вдигат стипендиите за ученици и студенти, но 50 лв са си увеличение с около 120%!Дано де, но нещо не ми се вярва да е чак толкова
![]()
Не са ли по-скоро към 140% или аз се бъркам![]()
Да, и при нас ни казаха,че ще са 50лв![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А аз пък чух, че за успех 4,50-5,50 взимаш 20 лв, а над 5,50 - 30 лв. Това ми го каза една приятелка. Ама ми се струва нелепо, то така всички ще взимаме стипендия (почти всички де). А пък друга приятелка ми каза, че ги увеличават от 21 лв на 50!
От вас чувам,за евентуалното увеличение..дано,дано..мака да звучи нереално![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И аз бях чувал подобно нещо, но за сега няма радостна новина![]()
we give it all.
Май всиички чуваме разни неща![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аосмокласниците в новите училища взимат ли стипендии ?
не.... ако си в езикова..... и си след 7 ми клас ,взимаш чак 10 класПървоначално написано от pifiella
Първоначално написано от ™G-Baby™
Здравейте уважаеми съученици!
Финално, колко ще е стипендията?
www.virtualpilotbg.com
21 лева е.
Don't worry, be happy!
До колкото знам аз е имало някакво предложение за увеличение на стипендиите и са щели да станат около 46-48лв. Но си остават 21![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
В моето училище тези които са след 8 клас също взимат стипендия..поне за 1-я срок деа за това че ако имаш от 4,50 до 5,50 ще взимаш 21 не е вярно мисля..то е само за хора с 1 родител или там какви условия имаше
Аз лично четох наредбата даже и не пишеше за увеличение
![]()
Няма промяна в стипендиите.Все още си е 21лв.![]()
Първоначално написано от little_elf
Суетата.Моят любим грях.
Тя в какво училище учи? Дали има вероятност и на нас да ни дават по 50Първоначално написано от find_m3
![]()
Класната каза, че не са увеличени, ама аз все още се надявам
![]()
не са увеличенибива ли такова нещо тея 21 лв не те опраят в живота ама се бъхтиш мн повече да учиш .. аре да ги повишат малко хем на нас ще ни е стимул и родителите ще са доволни от оценките , хем и ние ще сме с парите в джоба
![]()
„Не можеш да намериш любовта там, където я няма. Нито можеш да я скриеш, когато тя наистина съществува.” (Ларошфуко).
Първоначално написано от VerryBerry
дано да ги увеличат. +1![]()