- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само анален
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша
![]()
Баси човека съм
При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста...
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Как така вагиналния те е болял като не си го рпаивла. И от какво се страхуваш, по дяволите?Първоначално написано от sladkъ_mackъ
mindscan
И аз задавам абсолютно същите въпроси..Първоначално написано от preichetoy
![]()
ami moje bi iska da kaje 4e go e pravila samo vednaj-parviq put i ottogava q e strah [ot bolkata] tq ne e napisala koi sa pravili samo analen, a koi praktikyvat samo analen, tove ne isklu4va da sa probvali i dr vid..![]()
da i az bqh kato tebПървоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ами пробвали сме и просто при самия опит за вкарване,не натиска увасно мн и не издържам инстинктивно се дърпам и нищо не става..Първоначално написано от preichetoy
![]()
Мн ме боли.. Се едно опира на кокал и натиска,но не влиза..
Мн съм тясна явно
Но ме отвори веднъй,но не съм сигурна дали е напълно.. За това знам,че боли..
Винаги съм се чудила какво означава да не те отвори напълноПървоначално написано от sladkъ_mackъ
Какви са тези глупости.
mindscan
Не напротивПървоначално написано от ell_ownz
Исках да кажа кои са правили само анален (без вагинален) А когато си само отворена и нищо повече брои ли се,че си правила вагинален??
1.а как така неможеш да се престрашиш,след като по думите ти се разбира,че вече си го правила?
2.явно дрискаш на едро щом не те е боляло![]()
![]()
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
ми да ти го вкара,ма без да ти скъса девствената ципа (един вид да е страхливец,и да не си свърши работата докрай)Първоначално написано от preichetoy
One day I'll hear
The laugh of children
One day I'll see
Men of all colours
Stand up and feel
The Holy Spirit
![]()
![]()
Ми за вагиналния кажи му да те възбуди много .. накраи го да ти прави с френска .. после с пръстчета и накрая с КУ*
![]()
![]()
И ше са опрай работата ..
![]()
И това означава частично отворена?Първоначално написано от miki4kata_
mindscan
доколкото знам![]()
One day I'll hear
The laugh of children
One day I'll see
Men of all colours
Stand up and feel
The Holy Spirit
Не знам ,ама аналния боли много повече+ това вагиналният ще ти хареса много повече.И аз търпях 1 час супер болка /наистина беше така/ ,но след това исках всеки ден от приятелят си
Така ,че . . . направи го и търпи малко
Няма да умреш за 30 мин. болка примерно
![]()
Безумно глупаво и нелогично. Той след като не и е докоснал химена не става, а и аз като си слагам тампон, да не би да значи, че съм частично отворена?! Тъпо е! Замисли се в значението ан думата ''ЧАСТИЧНО''!Първоначално написано от miki4kata_
mindscan
Tova na men mi zaprilicha naa...... vseedno devoikata e ot razlichno veroizpovedanie.... seshtate se nali... i se pazi momicheto.. do kolkoto znam turkinite pravqt samo analen zashtoto se pazqt za myja si taka da go narechem... prosto vqrata im e takavaПървоначално написано от sladkъ_mackъ
Полувината съфорумци от мъжки пол, практикуват само анален секс![]()
Всъщност болката е 30 секунди. Ужастна, отвратителна, но не повече от минута. После става по-тъпа. А и не е задължително първия акт да е 3-0 минути, нали? Може да е 3-4. може да се пробва пак на другия ден.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
П.С.Пробвала съм анален секс и ме боли 100 пъти повече от първия вагинален. А и проникнал ли е в теб, ако ще и с 2 см от пениса си, вече не си девствена. А ако си мислиш, че правейки анален секс си.......Девствената ципа е на входа на влагалището, а не на 120 метра навътре.
Първоначално написано от Чичко_Полицай
axaxxaaxaxxa zaradi zatvora li hahahahah![]()
Имало е случаи в които съм правила само анален,но те се броят на пръсти.....Обаче мога да кажа само едно..вагиналния си вагинален...
Имам приятелка която е на 17 и прави само анален . И тя като теб казва ,че не е намерила точния човек , с който иска да изгуби девственоста си :PПървоначално написано от sladkъ_mackъ
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Това не го разбирам... Според мен човек е "девствен" до първия си сексуален акт - било то вагинален или анален секс. Защото за мен девствен е по-скоро състояние на ума. А къде ще й го вкарат е технически въпрос....Първоначално написано от Xtuning
еми аз го практикувах но
повече ме кефи вагиналния
а анален сигорно не сме правили от 1-2 месеца
Имах една съученичка, която правеше САМО орален и анален секс. Искала мъжът и да е първия!?
![]()
+1Първоначално написано от WaKo
mindscan