- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само анален
+1Първоначално написано от preichetoy
А от друга гледна точка минали са я 20 момчета в гъза и на още толкоз е духала ...Е за мене това не е девствена и определено мъжа и няма да е първия.
Spored men tova ne e normalno.Izpii 200 gramova Mary Jane, smesena s 500 ml bira i dati ne puka.
Аналният секс е тъп. Никога с никого не бих го направила. Аналният секс е срамота, и ме отвращава.Първоначално написано от sladkъ_mackъ
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Мда, правила е СЕКС, пък бил той анален или орален...Първоначално написано от margo_93
mindscan
Аз ли съм тъпа или анусът е много по-тесен от вагината?![]()
ПП И според мен човек, който са го чукали в задника, определено не може да се нарече девствен.![]()
Don't worry, be happy!
ne,ne sam go pravila i ne smqtam mislq 4e da me e...t na 1 mqsto mi stiga!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
с 4 е била .. беше писала в една тема ..Първоначално написано от JIVOTNOTO
........
Извинявам се, че го казвам .. просто щеше да има нови спорове от сорта на "половин село я минало" и т.н. .....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Била съм с 4-ри ,но анален съм правила с последните двама ...С 4-я още правя ,понеже ми е гадже...Стига ли инфото?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Не се обиждай но това за мен е курвенско, и много извратено.Първоначално написано от margo_93
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Това, че си задръстена не значи, че е само за "много втръснал секс"Първоначално написано от Ophelia
не съм туркиня бе неграмотникПървоначално написано от Komar
![]()
Просто попитах
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Груповият анален е хит това лято на плажа.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
познавам момиче, което правеше с приятеля си само анален, защото майка й постоянно я води на гинеколог да не би да се е...