- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 годишен белег..
така..сега може да почнете да ме нападате че има хиляда теми за разни белези и рани ама..моя е доста старичък..преди две години а може 2 години и нещо имах едно като пъпчица на горната устна от дясната страна..беше малка обаче ме дразнеше че е на лицето и то на устната!и я разчовърках без да искам после текна..викам поне да я до изстискам обаче..то стана още по голяма нещо като брадавица..и февруари 2006 отидох на дерматолог и после при хирург и за 10 мин я отрязаха и нищо нямаше..е после 5-10 дена докат с е възстанови да изкарат конци ала бала но поне я нямаше..и ми предписаха някво лекарство да мажа беелега след кат махнаха конците..мазах и наистина почна да се скрива обаче..не бях постоянна иии..си остана белега и е гадно на лицето..та мога ли да го скрия или да не се надявам?в къщи имам малко витасин ако се налага пак ще купя само да има ефект..но ако някой има някви идеи за други мазила да каже а и ако може да каже ще има ли ефект с витасин-а или да не продължавам?![]()
Cruel Intentions
аз не съм го ползвала това,но щом преди ти е помогнало,значи би трябвало и сега да подейства,просто трябва да го мажеш по дълго и редовно щом пък и е стар
а и преди да почнеш да се мажеш провери му срока на годност,защото обикновенно тези кремове не са много трайни...
ако искаш пробвай и контратубекс,но явно не при всеки деиства,защова незнам...
УСПЕХ
спасатель се пи6е на руски rescue ranger in english пробвай помага (поне при мен) ГъЗмет :P
ONE LIFE ONE LOVE
а колко долу горе му е цената и във всички аптеки ли го има?Първоначално написано от kalinadelinda
преди мазилото беше друго не му помня иметоПървоначално написано от 6emet4e
а и годноста беше 3 месеца..отдавна го изхвърлих..а витасин-а просто съм чувала че помагало и сега майка каз аче имало и тая вечер се намазах..знам че няма д астане веднага но..исках да чуя и други мнения :P
Cruel Intentions
Петното един вид като "мини-операция" ли изглежда? Ако е такова, на една позната след оепрация лекарят и каза да се маже с Контратубекс - заличавало белезите.
хмм как като мини операция д аизглежда?просто по средата е зачервено то беше по голямо но с емазах тогава и острани взе да с еоправя но не продължих..и сега е..като малко червено петно и малко си личи откъде е минавал единия конец(като се загледаш по отблизо)Първоначално написано от fiama
Cruel Intentions
Oh, pri men ako beshe edno petno...Zavisi ot belezite otkakto se pomnq imah edni yjasni rani, ne si vijdala takova neshto, i v momenta celite mi kraka sa v belezi i mn se draznq horata kato me pitat kakvo mi ima.Napravo polydqvamI az ne moga da ti pomogna,sujelqvam
![]()
ем..ок мерси все пак тогава ще продължа с витасина и ако не стане ще пробвам другото което ми предложиха по горе![]()
Cruel Intentions
тема номер 9875287527Първоначално написано от mystery`girl
Dermatix Ultra Силиконов гел
I Love
Vania
Kabakova
за пръв път чувам за Dermatix UltraПървоначално написано от BoRe
а много ли е скъпо?
Cruel Intentions