- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Planeta derby + 2008
радвам се че няма да ги видя![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
мда бе, вече не е модерна...
Аз сърце къща музика...
хъхъ..
auuuu, kolko ste "veliki"...
и те са фалшиви като пеенетоПървоначално написано от LastWarrior
![]()
![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
Абе при всички положения ще свърши на другия дент. е. след 12.30!!!
Тая чалга и чалга певиците са виновни за всички малки курвички,които се навъдиха наскоро!
Само като им видях снимките в едно списание,ми стана ясно,че ходят на турнето само и само да покажат,коя е по-голяма курвентия и на коя и са по-големи боските!
аз не съм курва нямам поведение на такава не съм се съблякла за снимка в импулс за плюсче но слушам тая музика ... надскочила съм всичко това и още не съм си изгубила ума за к*рвенски номера![]()
Az hodih na tyrneto v Veliko Tyrnovo i be6e mnoo qko. v na4aloto vale6e dujd no sprq. Ima6e nad 10 000 4oeka. Be6E sUPeRrR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
хахах билетите за чалга концерти са по няколко кинта и пак не пълните големите стадиони...![]()
I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~
Добре,за мен да се ходи на концерт на Пайнер няма много голям смисъл.Пускаш си чалга канала и си гледаш,те тези певици са толкова добри,че оригинала и изпълнението наживо нямат разликаТака,че няма смисъл.На концеру ходи бат манго с жената и 10-те деца и 12 годишници,които още се заблуждават ,че там се пее.Няма нищо,харесвайте каквото си искайте,не ви спирам.Разни хора,разни идеали.Някой харесва да яде черен хайвер,друг- черни ла*на.Всеки с вкуса си.
йееее чалга-турниЕтУ бРиЕцел живот само него чакам ходя във всеки град на всеки концерт
ще спечеля телевизор
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
При нас почна в 21 и 20 и свърши 12 и 30
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Препълнено бешеПървоначално написано от Felisha
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Да,препълнено.Всички,даже и Митьо знае,че тази година концертите ви са провал.Затова и хонорарите, до колкото чувам ,са мизерни.Ай,сега някой да ти каже каква беше цената на концерта на Metallica и колко 50 000 имашеПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Първоначално написано от SeXyL[!
...щеше да е хубаво ако изобщо пееха на живоо![]()
![]()
.. повечето не могат да пеятт ...
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Добре! Не харесвате чалга- защо за Бога превръщате и тая тема в една от многото, в която храните поп- фолка и го обвинявате за изчезването на динозаврите и глада в Сомалия.
Темата е за турне- пък оставете една тема, в която да не злобеете и да не спамите на хората темата
Концерта беше ефектен, а после певиците дойдоха в дискотеката и стана доста забавно.
Не, ама ходеха из дансинга и събличаха блузата на някой смел кандидатПървоначално написано от buffalo88
![]()
apppf az sa 4udq za kvo e tas esil tam![]()
![]()
![]()
![]()
Аишето вика:не ма интересува,ча пеят на плейбой.Да си пеят на плейбой пак е ми аресва!