- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Sigurno ima 100000 podobni temi,no re6ix da napravq nova,za6toto pri vseki e razli4no malko ili mnogo.Ta vluben sum v 1 mnogo dobra moq priqtelka.Est tq ne znae,ili pone az taka si mislq :P Ne6toto,koeto me spira da i priznaq e 4e tq e edno ot malkoto momi4eta,s koito se razbiram I kato priqtel i ne iskam da q zagubq kato takav.ako be6e sama ok,no tq xodi mn seriozno s dryg i za moe sajalenie mai naistina go obi4a.Predi vreme dryg nein priqtel i se obqsni,no tq go otxvarli i se ot4ujdixa stra6no mnogo.Ne6to,koeto ne iskam da stava s nas 2mata i zatova vse o6te si traq.No nz kolko o6te 6te izdarja i iskam da 4uq i va6eto mnenie![]()
Първо пиши на кирилица.Второ поговорете с приятелката ти.Току виж тя е изпитвала същото и това любопитство направо ще те измъчи.Докъде стига границата на нашето любопитствоПървоначално написано от zelkata
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Щом си има приятел,който може би обича, по-добре не рискувай засега![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз лично, колкото пъти съм тръгвала с момче, с което преди това сме били много близки приятели сам сме си разваляли приятелството.. Не знам какво да те посъветвам освен да не се месиш докато е с онзи другия, ами да изчакаш като скъсат. И ако искаш - рускувай приятелството ви и бъди с нея!![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Не прави нищо преди да скъсат, след това едва ли ще е особено трудно да си я вземеш стига да си търпелив... а ако това не се случи.. лошо за теб ;]
Така е.
Природата у теб обажда своя зов![]()
Винаги съм твърдяла, че приятелството е най-ценното нещо и най-важното нещо в нашия живот и трябва да се стремим да го пазим, но цаката момче-момиче много трудно оцеляват в тия премеждия на войа между любовта и приятелството.
хаха.
дяволски си праваПървоначално написано от cherinka
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Недей да и казваш..п1к и след като си има приятел..мисля че знаеш че няма смис1л..аз преди месец и нещо пост1пих така и казах на моя най-доб1р приятел че го харесвам,но той ми каза че за тези години ме има само като за фр..Примирих се !Според мен тя ще ти каже с1щото но както искаш..Моят с1вет е да не и казваш знам го от личен опит ..
Но ако и кажеш ..дано да имаш к1мсет
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Щом си има приятел няма смисъл в момента да и го казваш. ако с времето тя ти покаже нещо повече от приятелсо държание тогава може да действаш, но сега и да й го признаеш тя ще те отхвърли най-вероятно. Просто така стоят нещата. Съжалявам и дано късмета ти се усмихне понататък.
Щом си има приятел просто недей да рискуваш защото 100% ще си развалите приятелството първо, че щом го обича едва ли ще приеме и може да се настрои против, че искаш да ги разделиш. Изчакай ако скъсат бъди там да я посрещнеш с открити рамене да я успокоиш бъди тогава мил с нея, но не действаи веднага няма да иска след раздялата веднага да се захваща с нова връзка и пак си обречен на провал. Бъди мил с нея подкрепяй я излизайте помогни й да го забрави и като видиш, че е по ведра действай![]()
според мен също не трябва да и признаваш или поне не още.ако скъса с приятеля си и ако забележиш някакви намеци или нещо подобно от нея към тогава да... и малко извън темета...имам една позната тя си имаше едно момче наистина добър приятел,може би не най-добър но пак добър...той я харесваше и и предложи,тя отказа,но още са приятели....![]()
Преди малко отговорих на една тема подобна на тази...
Не б1рзай.. изчакай да се разделят с приятеля й .... после си ти...![]()
Чакай толкоз няма да изкофееш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
щом това м/у тях е сериозно значи мал шанс за тебе...няма смисъл да прибързваш. Едва ли искаш и теб да те отхвърли, че и да се отчуждите и да изгубиш и малката близост с нея. По-добре почакай, ако скъсат или нещо се влуши във връзката им можеш да играеш ролята на "спасител", а ко не ти се чака просто си намери другаПървоначално написано от ThePowerOfLove
по-добре продължавай да си траеш![]()
Не споделяй чувствата си точно сега,иначе рискуваш и теб да отхвърли,а ти не искаш.Остани й приятел и я подкрепяй.Щом си има приятел,когото обича нищо друго не можеш да направиш.
ako smqtash 4e naistina si mn vluben v neq i go priznai no taka pri vsi4ki slu4ei ako te othvyrli tq shte se ot4ujdi ot teb... taka 4e ako pyk za teb vasheto priqtelstvo e po vajno ot vsi4ko to togava po dobre si trai i se opitai da go prejiveesh
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Много обичам тва хубаво мъжко правило "Не пипай огризките на другия".Човекът сигурно се е борил с месеци за нея,а ти ей така ще му я измъкваш под носа.Марулчо,така не се прави.Още повече ,че шансът тя да не те отреже е 1:1000000000.Не се надъхвай и остави нещата такива каквито са сега.
iz4akai da skusat i togava deistvai,kato skusat tq 6e ima golqma nyjda ot fr.,puk s te4enie na vremeto moje i da stane n6 m/y vas![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вариант едно - траеш си. Вариант две - не си траеш.Първоначално написано от zelkata
Не предприемай нищо щом има сериозен приятел. Можеш просто да й кажеш, ако ти е толкова голям проблем, но мое лично мнение е да не я притесняваш щом има сериозен приятел и най-важното, че ТЯ ти е приятелка.
Don't tell me what I can or can't do !
върти се около нея бъдете си приятели говорете си споделяйте си, сближете се... и когато тя скъса или се скара с нейния приятел тогава е момента. това рано или късно ще стане спокойно.
MartyParty аахахха борил се бил за нея.... я се осъзнай ма... или се харесват или не.... ша ма умориш![]()
![]()
![]()
И нека познаем...ти си сам или ходиш с някоя квартална курва?Първоначално написано от umri
След като сте в добри взаймоотношения + това тя има и приятел,когото от твоите думи разбрах,че обича по-добре недей да и казваш...изчакай да мине време и може да я забравиш и да срещнеш друга![]()
Недей да рискуваш...От опит ти казвам,че е много гадно после...Дори и да се получи след време ще се разделите и никога няма да бъде както предиТова е моя съвет,но както си решиш ти...
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Не прави нищо, остави времето само да покаже, при положение, че си има приятел, който обича не смятам, че ще отговори на чувствата ти, а и нали не искаш да си развалите приятелството!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!