.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: ПИСНА МИ!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от IaShKo
    A moje li 1 vupros za vas kakvo e svestno mom4e zashto samo da kazwate 4e nie sme tupitte nqkak si ne vurvi Ima i mom4eta kade stradat kato vas zaradi kurvi
    Може би за някой е ...да праи сичко което иска да и ходи след м1ршавия г1з и накрая да ск1сат чак когато на момичето му писне за да може да тя му разбие с1рцето и да страда той а не тя Баси глупоста написах
    Тук не става въпрос за това, а за факта, че доста момчета се правят на ангели, че се държат с теб едва ли не ще сте винаги заедно, че те обичат и тн .. а накрая се оказва че са лъгали за всичко и че са търсили едно много просто нещо .... СЕКС [/color и така...нека бъдем реалисти
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Мега фен
    аз познавам свестни мом4ета, така 4е има, спокойно . просто още не си срещнала такова. и стига с тия глупости- самоубийство, дрън-дрън тва е за слабите хора, ти слаб 4овек ли си ?

Град
    lulin9
    emi nz az imam priqteli kade sa mi priqteli i kakvo i da mi e bilo vinagi sa do mene zatova samoubistvoto e kraino po dobre toi ili tq da se samoubie ot kolko az kato moga da sedna s teh i si piq 1 2 3 4 10 mastiki i da si tancuvam i da mi e dobre

Град
    lulin9

samo ako tova jivotno mu stane neshto bih vleznal v zatvora.
    ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povod

Запомни нищо,ама нищо,пак повтарям нищо на този свят не си заслужава толкова че да слагаш край на собствения си живот.Сега ще ти споделя нещо.Преди време срешнах едно момиче и аз тотално се влюбих в нея,след толкова време,защото историята беше адски оплетена,аз и признах всичко,тя отначало твърдеше че и тя изпитва нещо към мен,обаче в последствие се оказа че е несподелена,тази любов която изпитвах.Какво беше ми гадно първоначално наистина,но си казах майната му има куп други момичета на този свят,явно не е било писано да бъда с нея,ще бъде с някоя друга,живота не свършва с една раздяла,запомни го.Няма нужда от това да се депресираш,излизай с приятели,купонясвай си,въобще радвай се на живота.И след време ще видиш че ще срещнеш точния човек,въпрос на време е,но като се отчайваш нищо няма да постинеш.Какви са тези депресиращи истории,та живота е пред теб момиче радвай му се.След всяко разочерование идва нещо хубаво запомни го,просто трябва да имаш търпение то да доиде. Може сега да ти е гадно,но след време ще си кажеш за какво толкова страдах,заслужава ли си въобще,колкото по бързо го осъзнаеш толкова по добре за теб самата.Аиде успех и горе главата.

Re: ПИСНА МИ!

Цитирай Първоначално написано от `'Sweety`'
    просто искам да си излея душата-малко са тези които са изпитвали това чувство в момента. ако някой знае безболезнен начин за самоубиване да пише
    ако взема да пиша историята си ще ми отнеме цяла вечер-мноого дълга и тъжна история-друг път.искам да ви задам някои въпроси:
    1.за кво живеем мамка му-само да страдаме
    2.моля,ако някой познава едно свястно момче да пише
    писна ми да живея сред фалшиви лица,фалшиви усмивки,фалшиви хора-хора на материалния и физически свят-а къде са хората на духовния.искам поне един истински човек в живота си-явно е много ще умра от тази болка която ме разяжда от вътре-нечовешка болка,която ме унищожава малко по малко и ми показва единствения път към спасението-смъртта
    3.ако някой е изпитвал подобно чувство -да пише
    въобще пишете за разочарованията си-излейте си и вие душата.на мен ми стана по добре ако може още някой да ме утеши
    1.Живеем, защото сме се родили, страданието си го докарваме сами.
    2. Аз познавам и повече от едно свястно момче.
    3. Кое чувство?-Самосъжалението?

Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    просто искам да си излея душата-малко са тези които са изпитвали това чувство в момента. ако някой знае безболезнен начин за самоубиване да пише
    ако взема да пиша историята си ще ми отнеме цяла вечер-мноого дълга и тъжна история-друг път.искам да ви задам някои въпроси:
    писна ми да живея сред фалшиви лица,фалшиви усмивки,фалшиви хора-хора на материалния и физически свят-а къде са хората на духовния.искам поне един истински човек в живота си-явно е много ще умра от тази болка която ме разяжда от вътре-нечовешка болка,която ме унищожава малко по малко и ми показва единствения път към спасението-смъртта
    въобще пишете за разочарованията си-излейте си и вие душата.на мен ми стана по добре ако може още някой да ме утеши
    1.Живеем, защото сме се родили, страданието си го докарваме сами.
    2. Аз познавам и повече от едно свястно момче.
    3. Кое чувство?-Самосъжалението?
    2.наистина се радвам че познаваш повече от едно свестни момчета(дано да са такива)
    3.самосъжалението?? НЕ-болката.различни понятия са
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Град
    РЮАР

за кво живеем мамка му
    Аз живея, за да дразня другите и да б1да обичан...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

1.В живота има много стадания приемай ги като испитания
    2. да познавам свястни момчета (е не са много ама..) макарче и те си имат трески за дялане както всички в живота е пълно с фъшиви хора и хора който търсят само материалното ще се сблъскваш с тях нявсякъде ще свикнеш с това повярвай ми а за болката за това досега не съм успял да намеря лек но с времето ще свикнеш с нея няма да ти прави олкова голямо впечатление знам го от опит
    3.да испитвал съм и продалжавам да го испитвам това чувство болката е мой постоянен спътник в живота имал съм много разочарования но няма да ги напиша поради 2 причини първо трябва да пиша поне 4 часа за да напиша всичко и второ няма смисъл да занимавам другите с мойте проблеми винаги съм се справял сам и така ще бъде и занапред

П.П. Просто вярвай че всичко ще се оправи мисли позитивно ще се почувстваш по добре
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на babity

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    за кво живеем мамка му
    Аз живея, за да дразня другите и да б1да обичан...
    Аз пък живея за да ме дразнят и да обичам!

nqma smisal plakala sam kvo li ne sam mislila i v kraina smetka moje da e tapo no mi e dobre v momenta 6toty nqkak si az se kontroliram do kolko da pozvolq nqkoi mi vleze pod kojata do kva stdepen da go pusna me opoznae 6toty koity se doverqva mn lesny posle si pati tva e trqbva se nau4im sme s razli4ni lica i da podbirame dobre horata na koity da se pokazvame:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Град
    pz city
    кфо ти пука просто 1 момче баси решил се трепе ама ти фред ли си бе ? зами се осъзнай просто такъв е живот прецква всички свиквай или ще страдаш още много пъти

Град
    Slivnica

...

1 Явно си права , за да страдаме..
    2. Свесни момчета няма...
    3. И аз съм изпитвала това чувство и знам че боли..
    Но няма смисъл да се самообиваш защото живота не свършва..Има хора с много по лоши животи от нашите и живеят... а ние сме тръгнали да се самуубиваме заради любов или нещо подобно.. Когато най малко учакваш че щастието ще дойде при теб тогава идва и ти прави живота подреден и красив...
    Горе главата .. Трябва да имаш самучувствие но и с покритие..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    В бъдещето.

Мила моя, недей да се измъчваш. Спри да мислиш лошо, и промени психиката си, моля те.
    I LVE 69. I LVE

Град
    pLaZmA wOrLd
    2. аз съм свестен

Град
    Париж
    В момента и аз съм в ужасна депресия Много ми е гадно...
    Но в такива моменти трябва да си кажеш,че всичко това е поради някаква причина.Не се отчаивай,ще ти мине
    И помни едно от мен: ''Колкото по-дълбоко дълбае скръбта в душата ви, толкова повече радост може да вмести тя.'

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    1Няма смисъл да се самоубиваш.
    2След време ще намериш истинската любов.
    3Няма смисъл да страдаш заради някъф идиот.
    4Имай самочувствие.
    5Имай приятели който да те подкрепят.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Знаеш ли ,че сега на мода е да си ЙЙМО ? ;]

Град
    between the stars ,,
    наскоро и на мен ми идваха такива мисли ама не става нишу непе4елиш освен болката на тези които те обичат ... а и живота продължава ... ше се срешне човека които е за теб не губи надежда .Както са казали хората : надеждата умира последна такачр горе главата и не се обръшай назад

Град
    between the stars ,,
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Знаеш ли ,че сега на мода е да си ЙЙМО ? ;]
    върви и др мода ... да си фешЪн ... кат тия у амореца

Мега фен Аватара на sasha_90
    Колкото и проблеми да имаш,смъртта не е спасение.Тя е само бягство от действителността.

кажи от каде си

И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!

Град
    Targovishte
    i az popadam samo na idioti no vypreki vsi4ko negubq nadejda 4e shte sreshtna nqkoi po dobyr i nesmqtam 4e trq mislish za samoubiistvo zashtoto te ne sa nai vajnoto v tos jivot...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от freezingskull
    кажи от каде си
    аз познавам поне 5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове