- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПИСНА МИ!
Тук не става въпрос за това, а за факта, че доста момчета се правят на ангели, че се държат с теб едва ли не ще сте винаги заедно, че те обичат и тн .. а накрая се оказва че са лъгали за всичко и че са търсили едно много просто нещо .... СЕКС [/color и така...нека бъдем реалистиПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
аз познавам свестни мом4ета, така 4е има, спокойно . просто още не си срещнала такова. и стига с тия глупости- самоубийство, дрън-дрънтва е за слабите хора, ти слаб 4овек ли си ?
emi nz az imam priqteli kade sa mi priqteli i kakvo i da mi e bilo vinagi sa do mene zatova samoubistvoto e kraino po dobre toi ili tq da se samoubie ot kolko az kato moga da sedna s teh i si piq 1 2 3 4 10 mastiki i da si tancuvam i da mi e dobre![]()
samo ako tova jivotno mu stane neshto bih vleznal v zatvora.
ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povod
Запомни нищо,ама нищо,пак повтарям нищо на този свят не си заслужава толкова че да слагаш край на собствения си живот.Сега ще ти споделя нещо.Преди време срешнах едно момиче и аз тотално се влюбих в нея,след толкова време,защото историята беше адски оплетена,аз и признах всичко,тя отначало твърдеше че и тя изпитва нещо към мен,обаче в последствие се оказа че е несподелена,тази любов която изпитвах.Какво беше ми гадно първоначално наистина,но си казах майната му има куп други момичета на този свят,явно не е било писано да бъда с нея,ще бъде с някоя друга,живота не свършва с една раздяла,запомни го.Няма нужда от това да се депресираш,излизай с приятели,купонясвай си,въобще радвай се на живота.И след време ще видиш че ще срещнеш точния човек,въпрос на време е,но като се отчайваш нищо няма да постинеш.Какви са тези депресиращи истории,та живота е пред теб момиче радвай му се.След всяко разочерование идва нещо хубаво запомни го,просто трябва да имаш търпение то да доиде.Може сега да ти е гадно,но след време ще си кажеш за какво толкова страдах,заслужава ли си въобще,колкото по бързо го осъзнаеш толкова по добре за теб самата.Аиде успех и горе главата.
![]()
1.Живеем, защото сме се родили, страданието си го докарваме сами.Първоначално написано от `'Sweety`'
2. Аз познавам и повече от едно свястно момче.
3. Кое чувство?-Самосъжалението?
2.наистина се радвам че познаваш повече от едно свестни момчета(дано да са такива)Първоначално написано от kato` limonche
![]()
3.самосъжалението?? НЕ-болката.различни понятия са![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Аз живея, за да дразня другите и да б1да обичан...за кво живеем мамка му![]()
1.В живота има много стадания приемай ги като испитанияПървоначално написано от `'Sweety`'
2. да познавам свястни момчета (е не са много ама..) макарче и те си имат трески за дялане както всички в живота е пълно с фъшиви хора и хора който търсят само материалното ще се сблъскваш с тях нявсякъде ще свикнеш с това повярвай ми а за болката за това досега не съм успял да намеря лек но с времето ще свикнеш с нея няма да ти прави олкова голямо впечатление знам го от опит
3.да испитвал съм и продалжавам да го испитвам това чувство болката е мой постоянен спътник в живота имал съм много разочарования но няма да ги напиша поради 2 причини първо трябва да пиша поне 4 часа за да напиша всичко и второ няма смисъл да занимавам другите с мойте проблеми винаги съм се справял сам и така ще бъде и занапред
П.П. Просто вярвай че всичко ще се оправи мисли позитивно ще се почувстваш по добре
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Аз пък живея за да ме дразнят и да обичам!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
nqma smisal plakala sam kvo li ne sam mislila i v kraina smetka moje da e tapo no mi e dobre v momenta 6toty nqkak si az se kontroliram do kolko da pozvolq nqkoi mi vleze pod kojata do kva stdepen da go pusna me opoznae 6toty koity se doverqva mn lesny posle si pati tva e trqbva se nau4im sme s razli4ni lica i da podbirame dobre horata na koity da se pokazvame:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
кфо ти пука просто 1 момче баси решил се трепе ама ти фред ли си бе ? зами се осъзнай просто такъв е живот прецква всички свиквай или ще страдаш още много пъти
1 Явно си права , за да страдаме..
2. Свесни момчета няма...
3. И аз съм изпитвала това чувство и знам че боли..
Но няма смисъл да се самообиваш защото живота не свършва..Има хора с много по лоши животи от нашите и живеят... а ние сме тръгнали да се самуубиваме заради любов или нещо подобно.. Когато най малко учакваш че щастието ще дойде при теб тогава идва и ти прави живота подреден и красив...
Горе главата .. Трябва да имаш самучувствие но и с покритие..![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Мила моя, недей да се измъчваш. Спри да мислиш лошо, и промени психиката си, моля те.Първоначално написано от `'Sweety`'
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
2. аз съм свестен![]()
В момента и аз съм в ужасна депресияМного ми е гадно...
![]()
Но в такива моменти трябва да си кажеш,че всичко това е поради някаква причина.Не се отчаивай,ще ти мине![]()
И помни едно от мен: ''Колкото по-дълбоко дълбае скръбта в душата ви, толкова повече радост може да вмести тя.'![]()
наскоро и на мен ми идваха такива мисли ама не става нишу непе4елиш освен болката на тези които те обичат ... а и живота продължава ... ше се срешне човека които е за тебне губи надежда .Както са казали хората : надеждата умира последна
такачр горе главата и не се обръшай назад
върви и др мода ... да си фешЪн ... кат тия у аморецаПървоначално написано от buffalo88
Колкото и проблеми да имаш,смъртта не е спасение.Тя е само бягство от действителността.
кажи от каде сиПървоначално написано от `'Sweety`'
![]()
И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!
i az popadam samo na idioti no vypreki vsi4ko negubq nadejda 4e shte sreshtna nqkoi po dobyr i nesmqtam 4e trq mislish za samoubiistvo zashtoto te ne sa nai vajnoto v tos jivot...
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
аз познавам поне 5Първоначално написано от freezingskull