.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: ПИСНА МИ!

Град
    Стара Загора
    И на мене ми е писнало от всичко ама стискам зъби и това е.Преди ми беше кофти ама с времето и бойните спортове се озлобих много(най вече при кик бокса,при таекуон-дото не беше така ама сега направо не мога да се позная).Само един авер ме знае наистина какъв човек съм и така е най-добре щото другите се ебават и ти става много гадно.Има много курвички и курвари дето са далеч от тея работи.За мен примерно не е най-важното секса.Има и други много по-приятни неща.Тва е просто физическа нужда.Секс правят и животните ,ние уж се различаваме от тях по това ,че изпитваме по-специални чувства.Ама повечето хора май не са така.Секи гледа да е*е и не му пука.Аз филмчета ми се гледат ,разходки на лунна светлина такива работи ама на 18 станах и още нещо не срещам половинката си и почнах Уеко да си мисля че тва няма да стане.

Мисля си за тва дето дамската част казва.Няма свестни момчета и т.н.Ами не е че няма ами просто тея които ви се натискат и ви свалят са най-големите селяни и не им пука.Не го приемат за нещо кой знае кво.Аз примерно го вземам много на вътре пък и не обичам да се натрапвам на хората.Не съм от тея дето си гонят познатите момичета по улиците за да говорят с тях.И това според мен е причината поради която се депресирате и ви е тъпо.

И на мене ми е кофти за едно момиче ама ме срам да и кажа ,защото ако ме отреже по някой гаден начин ще ми стане супер кофти и едва ли ще ми го побере главата.

И в заключение на това ще кажа че светът е гаден и системата се мъчи да ни вкара в един калъп за да изкарва пари от нас.Кара ни да работим и да се възпроизвеждаме за да може после да изкарва пари и от нашите (бъдещи или настоящи) деца.Не знам за вас ама аз почнах да ставам по студен и да не ми пука и да го карам на авто пилот.

napulno si prava i az se 4uvstvam kato vuv nqkakuv teatur... vseki igrae nqkakva rolq... nqma istinski hora, priqteli, 4uvstva, nishto.... i za tova sum se zatvorila v sebe si predpo4itam da sedq i da si pisha s nqkoi nepoznat i da znam che kakvoto i da kaje nqma da mi migne okoto otkolkoto poredniq "priqtel" da me razo4arova.... s 2 sumi stanah egoist i ne mi puka za drugite... ako na tqh im pukashe za men moje bi i na men shteshe no.... no !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

никога не се предавай, добри и свестни момчета има, стига да се научиш къде да ги търсиш!!!Никой не е съвършен, но съм сигурен, че ще срещнеш много хора, за които ще изпиташ неописуем кеф, че ги познаваш.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    оф и на мен ми писна тъпата кирилица ама още се мъча с нея нали?!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

лесно е - стани Иймо, хем ще си модерна

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от IaShKo

samo ako tova jivotno mu stane neshto bih vleznal v zatvora.
    ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povod
    Евала наистина!Много е сладко много ме кефи.Човек трябва да живее за малките неща,които правят живота ни хубав.Грешно е да се стреми към богатства и "газене" на другите хора...Трябва да се радваме на всеки ден от живота си.Аз лично живея за музиката винаги съм казвала ТЯ е моят стимул и моята мечта!!! За нея и заради хората,които обичаме и ни обичат си заслужава да живеем!!!!!!!Усмихвайте се по-често,също така.Не си тровете живота с незначителни неща,които не зависят от вас.Просто живейте!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90

ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povod
    Евала наистина!Много е сладко много ме кефи.Човек трябва да живее за малките неща,които правят живота ни хубав.Грешно е да се стреми към богатства и "газене" на другите хора...Трябва да се радваме на всеки ден от живота си.Аз лично живея за музиката винаги съм казвала ТЯ е моят стимул и моята мечта!!! За нея и заради хората,които обичаме и ни обичат си заслужава да живеем!!!!!!!Усмихвайте се по-често,също така.Не си тровете живота с незначителни неща,които не зависят от вас.Просто живейте!
    хъхъ и аз си имам едно такова слънчице вкъщи! пак от улицата ей тва е истинска любов от пръв поглед!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90

хъхъ и аз си имам едно такова слънчице вкъщи! пак от улицата ей тва е истинска любов от пръв поглед!
    Аз,ако можех много бих искала всички бездомни сладурковци да си ги гледам... И аз си имам кученце в нас болонка е.Обожавам животните най-много кученцата. Тук в София като видя колко са бездомни и ми става много тъжно... Веднъж си спомням валеше дъжд и аз излизам някъде навън и виждам едно бездмомно кученце.Някой го пуснал във входа(живея в блок) и милото зъзнеше от студ исках да го прибера вътре в моята стая,НО нямаше как щяха да се удавят с моето...Но пък му дадох хляб да яде.И се почувствах щастлива,че съм му дала поне малко хляб и,че в този студ поне не е навън!

Ами разкажи защо си толкова разочарована какво ти се е случило. Нещо тряя да те е накарало да мислиш така, очевидно че е момче, но каква е историята?
    Another night, another demise,
    Cadaverous wind blowing cold as ice...
    I`ll let the wind blow out the light
    'cause its gets more painful every time i die.

Град
    у нас
    Оо да определено те разбирам..хах аз преди си мислях,че смъртта е единственното избавление..
    Това е много тъпо найстина..сега разбрах,че ако обичаш някой..Тогава Живей за Него..мамка му..А и мисли за хората ,които те обичат и колко ще страдат ако се самоубиеш-което няма да направиш със сигорност,защото трудно се намират толкова смели хора..
    Живей и за малките неща в живота,кото те правят щастлива..и ако имаш спомени с това момче си ги спомняй с усмивка, а не с тъга..
    Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.

Да, такива моменти винаги се преживяват бурно, но трябва да се изживеят, непременно трябва! Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...

Научи се да казваш:''Какво от това?''за нещо,което до сълзи боли.Научи се казваш''Не'',когато искаш да крещиш''Да''.Научи се да понасяш измамата на приятелството,измамата на мечтите и любовта.Научи се да се усмихваш,когато очите се пълнят със сълзи.Научи се,за да не паднеш и да боли,за да не може никога никой да ти се смее.Ако не искаш да бъдеш нещастен-научи се!!!

реших да ти кажа какво мисля по въпроса чрез тези споменчета
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си