Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
относно някои мнения - не съм заминала още, но... натам са тръгнали нещата. Не напускам заради онези, които са срещу мен. Напускам, за да следвам мечтите си =)
Онези там просто... ги забравям, че съществуват! Иска ми се да остана в Родината си, но не всичко понякога зависи от нас самите! Понякога се налагат и крайни мерки, едва ли не да изчезнеш, за да те оценят реално.
@TheNh3, на колко години си? Аз... разсъждавах по същия начин преди... като че ли година. Но когато се сблъскаш с корупцията с пълна сила и виждаш, че ти голия като пушка не можеш да просперираш, просто ти остава да напуснеш, за да успееш в чужбина.
Браво и аз винаги съм смятал,че човек трябва да преследва мечтите си,защото когато човек спре да мечтае,той умира.Така е има доста злобни хора и лицемери,но просто когато живота не ти оставя избор,понякога да заминеш и да смениш обстановката е добра идея.Пък и винаги можеш да се върнеш.Пожелавам ти да намериш щастие там където ще си.И това е адски добре,че не се предаваш,поздравления.