Акне ... побърква ме. Пробвах какво ли не ... не помага
Здравейте. Имам нужда от съвети хора!!!
Имам ужасно упорито акне. Смея да твърдя, че съм симпатичен, но просто тея пъпки ми създават огромни комплекси. Чуствам се като изверг.
Ето какви мерки взимам, за да ги отстраня (пъпките):
1. Пия по три пъти на ден бирена мая ... по три хапчета всеки път [а е нормално по 2 хапчета и по 3 пъти на ден ... ]
2. Чистя си ПОСТОЯННО лицето със силициев спирт. Топвам памуче в спирта и си чистя лицето ... постоянно по памучето остава чернилка или леко кафяво ... абе демек мръсотията я премахвам. Това го правя на всеки час ако не и по - на често ... веднага щом усетя, че ми става малко по - мазна кожата и го правя.
3. Не ям НИКАКЪВ ШОКОЛАД! Ама абсолютно никакъв. Преди по 1 шоколад на ден не ми мърдаше ... сега освен че съм го спрял не ям нищо с шоколад в него. Не ям сладолед, само защото има шоколадова обвивка или малко шоколад в него. Кафе също не пия дори много да ми се спи.
Така ... след като правя всички тези неща, защо по дяволите, пъпките продължават да ми излизат . Е вярно ... намалели са, но още ги има
Не знам какво да правя хора ... правя всичко по силите си ... кажете ми какво още да правя, че да спра досадния дразнител.
Не мога да живея пълноценно просто ... не смея да заговоря момиче, нито да излизам на публични места ... седя като някъв изверг в нас по цял ден ... а пак казвам не съм грозен попринцип и нямам липса на самочуствие.
ПП Извинявайте за дългия пост ... исках да съм максимално подробен, за да ми влезнете в положението. Вие сте ми последната надежда, иначе сигурно докато стана на 18-19 и не ми спре акнето ще бъда като някакъв франкенщайн затворен в нас и не смеещ да общува с хора от противоположния пол ...
ПП2 Не ми давайте съвети да "не се притеснявам" от това или "да не му обръщам внимание" и т.н. ... просто не мога ... трябва да изкореня проблема.