- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- PMG или Езикова
E?kak mislite
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
отново допринасям със 100%![]()
ми аз съм ж НПМГ така че ......
![]()
ае успех .същност ти къде си влязла
![]()
мухахаха
PMG mat s AEПървоначално написано от balbuk-balbuk
Еми,ако искаш да учиш език в езикова гимназия,а ако искаш и математика и език в ПМГ.![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
az zaradi dr pitam.Първоначално написано от Punk_Princess9412
ЕЗИКОВАТА!!!!!![]()
Първоначално написано от haterkata
mindscan
Първоначално написано от preichetoy
+1Първоначално написано от haterkata
![]()
Първоначално написано от haterkata
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
определеноПървоначално написано от dark_shadow_f
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ezikovataaaaa![]()
Ave vie kato razbrahte 4e az sam v PMG i naro4no za ezikova glasuvate
Езиковата естествено!![]()
Em..oks,ako vav va6iq grad ezikovata e po na moda( v koeto se samnqvam 6toto 100 na 100 tuk sa glasuvali samo u4enici ot ezikovite) to specialno za moq grad ezikovata e palna boza,i vsi4ki U4ITELI kazvat 4e tam e mn zle i nqma izob6to svqstni daskali,da ne govorq 4e vs moi poznati se oplakvat 4e ne sa nau4ili ni6to i se mestqt v ezikovi gimnazii v drugi gradove,taka 4e...pravete si izvodite.A za PMG tuk vs imat OTLI4NO mnenie i ako si mislite naro4no da mi pi6ete ezikova samo za6toto az u4a v PMG l1jete se.
да но в езикова гимназия се научава английския,а в ПМГ се съмнявам ,че ще го научиш на високо ниво.Едва ли се стига до по-високо ниво от Intermediate или в най-добрия случай Upper-Intermediate.Има огромна разлика между 4-5 часа и 21 в осми клас и по 9 вслед това.Освен това в ПМГ целта ти е да учиш математика и природоматематически дисциплини.Аз съм в София и поне при нас е така.Не знам за твоя град.Първоначално написано от zelenooko_kote
Puedo escribir los versos m
само за инфо и в ПМГ се учи първият език по 18 часа седмично например в СМГ и НПМГ
мухахаха
ПМГ мат с АЕ ..аз съм такава в Благоевград . и аз да кажа малко инфо : 19 4аса в 8ми клас се у4и английски.после по 9 или 10 на седмица . езика се нау4ава перфектно и с математиката.. в комплект без проблем влизаш в AUBG (American University in Bulgaria)
Първоначално написано от durotar12
Хаха не не си прав,ако искаш да знаеш въпреки,че съм паралелка математика с АЕ,имам повече часове АЕ отколкото математика ,които са почти колкото в езиковата и учебниците ни по АЕ са еднакви...Нещо да мми кажеш?
И тогава що прайш анкета?Първоначално написано от zelenooko_kote
6toto taka iskamПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Първоначално написано от durotar12
![]()
Ние си научихме езика перфектно, не знай много.
ПП:Бълбук, в НПМГ няма подготвителен, бе![]()
от тая година имаПървоначално написано от be_true
![]()
![]()
мухахаха