.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ох,не знам какво заглавие да сложа на тая бъркотия....

Преди около 2 месеца бях много яко хлътнала по едно момче,ноо с времето осъзнах че каквото и да правя няма да сме заедно с него.За това направих всичко възможно да го забравя.Успях... Най-добрата ми приятелка в същото време също беше здраво хлътнала по едно момче...С него си писахме по скайп,но естествено като приятели-шеги,закачки,но всичко в рамките на допустимото....Моята приятелка,нека я наречем Е. толкова го харесваше,че направи нещо,за което никога не си и беше помисляла-призна чувствата си пред него първа...Но той се оказа много разбрано момче и по най-тактичния начин и обясни,че няма да се получи нищо между тях,защото не изпитва нищо,но все пак иска приятелкото им отношение да не се променя....На следващия ден,ние тримата(аз,той и Е.) се бяхме уговорили да излезем.Но след това Е. ми каза че тя не иска да идва,защото и е нужно малко време да осмисли всичко преди да го види отново,но ме убеди да излезна с него...само двамата... Аз не исках,защото се бяхме виждали само 2 пъти с него и не знаех за какво може да си говорим.Но тя направо си ме помоли да излезнем.След доста убеждения от нейна страна,излязох с него,всичко беше перфектно-забавлявахме се доста,смяхме се абе прекарахме си чудно. Но той по едно време посегна да ме целуне,а аз го отблъснах и му казах че не е редно.Той ми се извини и каза че съм напълно права и не е честно спрямо Е. Когато вечерта Е. ме попита как е минало и как сме си прекарали и разказах всичко,без момента с целувката..не знам защо,реших че ще я заболи много.Но след около седмица събрах смелост,казах й и й обещах че не бих тръгнала с него за нищо на света,защото все пак тя е най-добрата ми приятелка,а той просто момче...и също,че обичам нея повече от едно момче,което почти не познавам.Но тя ми каза,че ако и аз го харесвам тя нямала нищо простив "нас" ,защото искала да сме щастливи....Почувствах се малко гузна,защото постоянно си повтарях че не е редно да изпитвам чувства към него,а и аз дори не го познавам! Но някак си знаех,че всъщност е вече късно и започвам да харесвам това момче....все си повтавям не искам,не трябва..но ето резултата.Пиша тема тук,за да видя и чужди мнения по въпроса.... а и също да добавя,че не бих тругнала с него,ако наистина не разбера,че го харесвам,защото след това ще е много по-гадно отколкото сега...
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тръгни с него,но внимавай с отношенията
    си с Е.,защото ти е приятелка.
    Може ли наистина ще те разбере и
    няма да ти се сърди .
    Само че бъди подготвена(ако тръгнете)
    Е. да те гледа на криво,да те отбягва,
    но като поговорите сериозно и
    се изясните,всичко ще е наред.
    А и все пак е казала,
    че (поне няма да показва) няма да и е кофти.

След като той не е искал с нея квото и да правят няма да стане . Гадно е наистина ако тръгнете без Е. да знае, но ето че дори нищо да не е станало ти си споделила какво се е опитал да направи и тя е разбрала, че държиш на нея и те е посаветвала даже да тръгнете ако го харесваш. За това някой ден поговори с приятелката ти кажи й, че почваш да изпитваш чувства към него и че се чувстваш неудобно спрямо нея ако тръгнете, за да види че наистина държиш на нея и ако тя отново ти каже, че няма против дейстай .

!!! ОБАЧЕ !!! ако тръгнете гледай да спестяваш да разказваш на Е. какво сте правили с него как сте си прекарали... Абе избягвай да и говориш за момчето докато тя не си намери друг . Пък като си намери друг и тръгнеш да и помагаш за него напално ще забрави, че си тръгнала с този който е харесвала . Успех!

ами....въпреки, че казваш, че ти е най-добрата приятелка......ся...знаеш си я...познаваш си я....но доре най-добрите приятелки ти забиват най-ръждивия нож в гърба.....тръгни с момчето, когато наистина усетиш, че го искаш и , че го харесваш и че искаш да си с него..и поговори посре с Е., но както казаха горе...може би в началото трябва да очакваш малко лошо отношение, но с времето ще мине, поговорете и това е...ако ти е приятелка ще те разбере...но все пак не и имай пълното доверие.
    A.D.I.D.A.S.

Евала на приятелката ти, щом не си показва злобата и предпочита поне ти да си щастлива с него (въпреки, че едва ли това е най-най-голямото й желание). Мен ако питаш поопознайте се с това момче и ако наистина изпитваш по-силни чувства защо да не сте заедно. Просто ако наистина тръгнете не е нужно да набиваш връзката си с него в очите на приятелката си, поне докато чувствата й към него не охладнеят. Времето лекува, а тя има доста от него.

Мерси за отговорите,ще видим кво ще стане

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Хахха знам ги аз тея неща.."тр1гни с него аз ще се радвам да сте щастливи"
    Не казвам че тя не би се радвала напротив ще се опита обаче от в1тре ще и б1де гадно..за това..ако наистина го харесваш мн внимавай как ще прод1лж1т отношенията ти с Е.
    Преди време и аз бях така ..с едно момче и една мн добра моя приятелка..
    Аз бях преебаната в случая защото трябваше да избирам и избрах приятелката..защото на мен ми се беше случвало и знаех какво е да гледам най-добрата си приятелка как ходи целува се и се прегр1ща пред очите ми с момчето,което харесвам!!
    За тва си помисли
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Хахха знам ги аз тея неща.."тр1гни с него аз ще се радвам да сте щастливи"
    Не казвам че тя не би се радвала напротив ще се опита обаче от в1тре ще и б1де гадно..за това..ако наистина го харесваш мн внимавай как ще прод1лж1т отношенията ти с Е.
    Преди време и аз бях така ..с едно момче и една мн добра моя приятелка..
    Аз бях преебаната в случая защото трябваше да избирам и избрах приятелката..защото на мен ми се беше случвало и знаех какво е да гледам най-добрата си приятелка как ходи целува се и се прегр1ща пред очите ми с момчето,което харесвам!!
    За тва си помисли
    Точно за това и аз говоря Ии за това ми се искаше да видя някои чужди мнения,защото все пак приятелите са за цял живот,а момчетата до време. Иначе аз мисля по абс. същия начин. Мерси

Мега фен Аватара на babity
    Да, да, да, да! Хубаво е да вярвате в разни такива клишенца ако ви помага, ама цял живот ли ще се съобразявате с някой друг? Аз мисля, че точно, защото "гаджетата са до време, а приятелките завинаги" трябва да тръгнеш с него ако си залужава имам в предвид. Не е редно винаги да сме виновни, че с приятелките си падаме по едни и същи момчета. Аз знам, че немога да се меря с най - добрата си приятелка и съответно и отстъпвам когато става дума за едно момче. Ако приятелката ти е достатъчно пораснала наистина ще се радва за теб и няма да ти се сърди, че си тръгнала с това момче

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Според мен, първо трябва да го опознаеш по-добре и да си изясниш дали наистина го харесваш и дали искаш да си с него.Ако е така, поговори с приятелката ти и и обясни ситуацията.Ако тя няма нищо против, тръгни с него, но ако се налага да избираш между нея и него - естествено, че нея трябва да избереш, защото ти е приятелка и я познаваш отдавна и ако избереш него пред нея после ще ти е доста трудно да си я върнеш.Затова обмисли внимателно нещата.Успех!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    не ми се чете. Бас ловя че той е виновен. успех.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades

!!! ОБАЧЕ !!! ако тръгнете гледай да спестяваш да разказваш на Е. какво сте правили с него как сте си прекарали... Абе избягвай да и говориш за момчето докато тя не си намери друг . Пък като си намери друг и тръгнеш да и помагаш за него напално ще забрави, че си тръгнала с този който е харесвала . Успех!
    Абсолютно съгласна!

Започването,на такава връзка си е нож с две остриета!Но ако наистина имаш чувства,не виждам причина да не сте заедно.
    В крайна сметка,всичко това не се е случило зад гърба на приятелката ти,и всичко е кристално ясно!

mnogo poznata istoria

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    не ми се чете. Бас ловя че той е виновен. успех.

тоо път тои е "добрия" майна
    Много му здраве тогава..

Повече от фен
    koi shte e shtastliv da gleda lubimiq si s dr? q stiga1kazala ti go e zashtoto ti e priqtelka,az lishno ne bih tragnala s tova mom4e!!
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Моето лично мнение е да изчакаш и да не прибързваш с тръгването,защото твоята най-добра приятелка ще се чувства ужасно гадно(нищо,че ти казва така)от личен пит го знам,изпитала съм го и..абе....мн е гадно.Според мен трябва да си останеш добра приятелка с Е. защото приятелството е незаменимо.Това е лично мое мнение,а вече ти постъпи както искаш... Good Luck!!!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades
    След като той не е искал с нея квото и да правят няма да стане . Гадно е наистина ако тръгнете без Е. да знае, но ето че дори нищо да не е станало ти си споделила какво се е опитал да направи и тя е разбрала, че държиш на нея и те е посаветвала даже да тръгнете ако го харесваш. За това някой ден поговори с приятелката ти кажи й, че почваш да изпитваш чувства към него и че се чувстваш неудобно спрямо нея ако тръгнете, за да види че наистина държиш на нея и ако тя отново ти каже, че няма против дейстай .

+1 Напълно съм съгласна ..
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си