Sajalqvam ako temata ne e za tyk no neznam kade da q sloja.Ta problema e tam 4e naposledak se sdarpvam s vsi4ki.Minalia mesec skasah s gadjeto.....kofti.Predi nqkolko dni se skarah s vsi4kite si priateli za drebolii.Ujasno mi e tapo taka a nz v men li e vinata?Nqma kam koga da se obarna,za6toto ba6ta mi postoqnno patyva i ne my dreme za men,a brat mi e o6te malko dete a i da govorq s nego nqma da me razbera,a pak s maika mi naposledak ne sme v nogo dobri otno6teni-ve4no mi se kara......nagovori mi edni takiva ne6ta....naprimer kato tova 4e nikoi ne me iska i as mai go prieh nogo navatre,ta 4ak iskah da si poreja venite,no ina4e nqmam smelost za tova,a samo jelanie.Ina4e s edno brasnarsko noj4e napravih nqkolko draskotini na rakta si.I maika mi kato gi vidq mi nagovori kyp ujasni ne6ta....sega nqma da vi kazvam kakvi,za6toto e tvarde li4no.A na vseki,koito pokaja rakata si kazva 4e sam luda,psihi4no bolna,za ludnica........Nemoga ve4e taka,vsi4ki me yprekvat za ne6to, nz moje nqkade da imam vina,no nqma kam kogo da se obarna.........Zatova re6ih da pi6a tyk samo za da mi olenke malko
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!