.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Грозд цитруси

Грозд цитруси

Ах, виж ме как се извисих.
    На колоните цар се нарекох.
    Въздуха със свистене пробих
    Да покоря Нагоре се зарекох.

Не, чуй ме как могъщо изкрещях
    И дробовете изкашлях с мъка.
    Орел-рибар, над змиите заврещях
    Че с блатото очаква ме май разлъка.

Размислих. Докосни невидими ръце.
    Как паяжината те разкъсват!
    Премини през гранитното ми лице
    Цитрус и кръв се (те) разпръсват.

Ах, виж ме колко съм неведом.
    И нашивките красиво си плета.
    Как пирувам след моя си погром
    И с метлата тихо саждите мета.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Браво ! =D> Много е хубаво
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Това също е готино и пак има проблем с ритъма. Прочетох няколко досега,тематиката като цяло е доста сходна, което не е лошо, но според мен би могъл/а да се опиташ да постигнеш подобно внушение без да използваш толкова еднообразна лексика в отделните стихотворения.Иначе рискуваш, при евентуално издаване в сборник, читателите да останат с впечатление, че се говори все едно и също.
    Съвсем смирено мнение.

Съвсем прекрасно мнение, за което благодаря

Сборник....ех, май има доста време, ако ще става. Мерси за критиката и тук, и при другото стихотворение. :>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Благодаря за вникването и отговора, пожелавам успех . Ще продължавам да следя, когато мога, даже ако имаш някакво друго уеб място, където качваш твои неща,ще ми е интересно да го видя. И с удоволствие ще изкажа мнение .

Еми каквото качвам на другото място, и тук го правя. Тея дни писах едни нещица, но не са в мен, бях на планина, като си ги получа, сигурно ще ги шматна

Мерси, успех винаги трябва ;р

Супер фен Аватара на Riot
    братле, пробвай някой стих свързан с дота
    mousesports owning
    Моля ?!

Ооо, чеки само да се завърна във форма, че не съм джитил няколко седмици, и може Ода за дота да се спретне, яхях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си