- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой може ли да ми разясни ?
Та приет съм в НТБГ със специалност Бизнес и администрация и се чудя какво е точно това (бизнес и администрация) ?Благодаря предварително !
![]()
![]()
![]()
Е това не трябваше да го допускаш!Да влезеш в някаква гимназия и да не знаеш какъв ще излезнеш и да не знаеш какво ще учиш!
![]()
Ем аз до някъде знам какво е ,но искам изцяло да съм запознат !Първоначално написано от ndx13
Първоначално написано от slivaka
ше станеш админ на форума
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз уча тази простотия вече 4 години... ми да ти кажа нищо няма да станешКато завършиш специалност ти се води офис - мениджър. Учиш като специални - макроикономика, микроикономика, счетоводство, но най - главен ти се води Бизнес комуникации.
ХахХахХахаххПървоначално написано от ArTanDra
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мой човек, трябва да завършиш и висше, никой няма да предпочете човек със средно образование пред този с висше, само защото е бил в НТбГ.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Don't worry, be happy!
определено..... за мен подобни ''предмети '' са смешни......Първоначално написано от Bubbly
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе не си мисли,че ще станеш нещо много само с гимназия.Висшето образование му е маиката...![]()
дам...квото и да завършиш ти трябва висше,така че имаш доста време
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.