Защо няма правила относно писането на кирилица? Смятам, че във всеки български форум, това е АБСОЛЮТНО задължително!
Защо модераторите заключват теми, в който някой от потребителите казва, че е с гаджето си от година и половина, а остават адски безсмислените теми, като това, че някой искал да готви (става дума за раздел "Любов) или някой от потребителите харесвал друг...
Защо всяка реакция на модераторите е след поне 10 часа?
Защо във всяка тема може да срещнем линкове?
Защо много провинителите се потребители не получават банн?
И изобщо...защо никой не си върши работата?
Бановете се бавят сефте от много време насам, защото Алекс е възпрепятстван в момента да влезе във форума,
Има много флудери, които наистина пускат линкове към сайтове с игри /ако за тях говориш/, повечето ги трия, но ако някои остават - то е защото като се изтрият потребителите, всичко ще изчезне наведнъж.
Кирилицата неведнъж сме я обсъждали - като му дойде времето, ще се въведе това правило. Форумът се посещава от МНОГО потребители извън България, които НЯМАТ бг клавиатура!
А защо спам темите / темите, който се повтарят многократно биват изтривани адски рядко?Първоначално написано от machoka
Защо има толкова много неактивни модератови в екипа?
Aide stiga se oplakvahte be bratche
I mene me draznqt stotici neshta ama ne im obrushtam vnimanie,ako vseki reveshe za edno i sushto...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И аз да питам нещо, може ли? Защо не посочиш повтарящите се теми в темата за модератоска помощ? Защо не ни влезеш в положение, че ние сме норммални хора, които наред с форума имат приятели, роднини, работна, задължения? Защо си мислиш, че не си вършим работата съвестно? Аз лично се старая кгато имам време да съм тук и да оправя някоя и друга бакия, но не мога да съм във форума по 10 часа на ден, нали? и още нещо, защо само модераторите трябва да се стараем? Защо никой не си взема поука и пак пуска спам и повтарящи се теми? Защо не се постарае всеки 1 от вас да води личните си спорове извън дадена тема? Защо всеки от вас не спре да псува? Ако всеки от 60000 потребителя направи минимално усилие в тази насока, нещата ще а значително по-добре. Да, наша работа е форумът да е чист, преглреден и да е приятно място за посещаване. но усилията в тази насока трябва да са взаимни. Защо не го разберат всички?
Не казвам, че активните модератори не си вършат работата. Нито това, че ние не сме виновни - сами правим така, че във форума да цари хаос.Първоначално написано от krem4et0
Имам в предвид, че модератори са прекалено малко, за да се справят.
Свързах се с Алекс и плявата я отсяхме за сега.. ще видим какво ще покълне упорито отново )
Модераторите са неактивни, щото са на почивка примерно, това устройва ли те )
Нищо не разбирам от форуми, ама защо не сложите кирилизатор? Ако пък това е прекалено сложно можете да направите важна тема в началото на всеки раздел, която да съдържа линк към такъв. Шльокавицата съкс!Първоначално написано от machoka
Пиша в няколко форума, където има вграден кирилизатор и никога не ми е пречел!
Като не можете да се справяте сами защо не увеличите броя на модераторите ?Първоначално написано от krem4et0
Аз лично одобрявам предложеието за линковете към кирилизаторите, щом стария пречи на някои потребители!
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
http://www.metodii.com/bg_Prevedi.html
Със сигурност има още много, но това е коетъо намерих в момента! Надявам се тази идея да се превърне в реалност!
И ако се въведе такъв принцип и щом има различни линкове към кирилизатори, ще може да се трият (НЕ заключват, а направо ТРИЯТ) темите, които са написани на латиница!
Май никой тука не чете,а ?!?
ПЪРВО: АЛЕКС ОТДАВНА КАЗА ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ,И ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА..КАПИШИ ?
ВТОРО: АЛЕКС КАЗА ПО-РАНО,ЧЕ БРОЯ НО МОДЕРАТОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ УВЕЛИЧЕН В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ...капиши ?
Надявам се да сме се изяснили !![]()
^^Първоначално написано от Sixxkiller
Един път да съм на твойто мнение.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Те на Алекс малко му куцат обещанията,преди повече от месец беше обещал че до седмица почвало добавяне на нови екстри,след грандьозния провал на Версия 3
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
По екстрите е започнато да се работи от програмисти, които ще ги имплантират и в нова услуга на сайта, която ще пуснем. Няма да е много скоро, но се работи по въпроса.Първоначално написано от DjBaloon
Искам да се кандидатирам за модератор!![]()
Напоследък нещо стана модерно и целия форум се кандидатира за модератори.. пфф, няма да останат потребители бе хора )
Ъм... добре де, не знаех, извинявам се. Имам друг въпрос? В правилата на форума пише, че може да се качват аватари с големина 200x200 пиксела. Защо когато вчера се опитах да си кача аватар 150x150 страницата се разтягаше? И има ли някакви санкции за потребители, чиито подпис и/или аватар разтягат страницата?
п.п. не мисля, че много от потребителите се зачитат в правилата, ама ако може да ги попрегледате, да ги пооправите малко...
Много правилно си забелязала това за аватарите. Колкото е в правилата - толкова трябва да бъдат.. Всичко останало ще започна да го премахвам малко по малко, а тези които не са съгласни да си сложат по-малки аватари - ще загубят правото да ползват такъв.
И аз искамПървоначално написано от indecent
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Не четете ли бе? Ние може и да искаме, ама няма да ни бъде!!!![]()
От вас тримата само на babity според мен трябва да се об1рне внимание![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
За какво ви е? да ви люят и да мърморят колко сте некъдърни ли? Стойте си така.
само щото я познаваш или ти е приятелка така говориш..Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Fall down seven times..
Stand up eight.