.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Мега фен Аватара на Pliok0019

Запитване.

Защо няма правила относно писането на кирилица? Смятам, че във всеки български форум, това е АБСОЛЮТНО задължително!

Защо модераторите заключват теми, в който някой от потребителите казва, че е с гаджето си от година и половина, а остават адски безсмислените теми, като това, че някой искал да готви (става дума за раздел "Любов) или някой от потребителите харесвал друг...

Защо всяка реакция на модераторите е след поне 10 часа?

Защо във всяка тема може да срещнем линкове?

Защо много провинителите се потребители не получават банн?

И изобщо...защо никой не си върши работата?

Мега фен Аватара на machoka
    Бановете се бавят сефте от много време насам, защото Алекс е възпрепятстван в момента да влезе във форума,

Има много флудери, които наистина пускат линкове към сайтове с игри /ако за тях говориш/, повечето ги трия, но ако някои остават - то е защото като се изтрият потребителите, всичко ще изчезне наведнъж.

Кирилицата неведнъж сме я обсъждали - като му дойде времето, ще се въведе това правило. Форумът се посещава от МНОГО потребители извън България, които НЯМАТ бг клавиатура!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Бановете се бавят сефте от много време насам, защото Алекс е възпрепятстван в момента да влезе във форума,

Има много флудери, които наистина пускат линкове към сайтове с игри /ако за тях говориш/, повечето ги трия, но ако някои остават - то е защото като се изтрият потребителите, всичко ще изчезне наведнъж.

Кирилицата неведнъж сме я обсъждали - като му дойде времето, ще се въведе това правило. Форумът се посещава от МНОГО потребители извън България, които НЯМАТ бг клавиатура!
    А защо спам темите / темите, който се повтарят многократно биват изтривани адски рядко?

Защо има толкова много неактивни модератови в екипа?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Aide stiga se oplakvahte be bratche
    I mene me draznqt stotici neshta ama ne im obrushtam vnimanie,ako vseki reveshe za edno i sushto...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз да питам нещо, може ли? Защо не посочиш повтарящите се теми в темата за модератоска помощ? Защо не ни влезеш в положение, че ние сме норммални хора, които наред с форума имат приятели, роднини, работна, задължения? Защо си мислиш, че не си вършим работата съвестно? Аз лично се старая кгато имам време да съм тук и да оправя някоя и друга бакия, но не мога да съм във форума по 10 часа на ден, нали? и още нещо, защо само модераторите трябва да се стараем? Защо никой не си взема поука и пак пуска спам и повтарящи се теми? Защо не се постарае всеки 1 от вас да води личните си спорове извън дадена тема? Защо всеки от вас не спре да псува? Ако всеки от 60000 потребителя направи минимално усилие в тази насока, нещата ще а значително по-добре. Да, наша работа е форумът да е чист, преглреден и да е приятно място за посещаване. но усилията в тази насока трябва да са взаимни. Защо не го разберат всички?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз да питам нещо, може ли? Защо не посочиш повтарящите се теми в темата за модератоска помощ? Защо не ни влезеш в положение, че ние сме норммални хора, които наред с форума имат приятели, роднини, работна, задължения? Защо си мислиш, че не си вършим работата съвестно? Аз лично се старая кгато имам време да съм тук и да оправя някоя и друга бакия, но не мога да съм във форума по 10 часа на ден, нали? и още нещо, защо само модераторите трябва да се стараем? Защо никой не си взема поука и пак пуска спам и повтарящи се теми? Защо не се постарае всеки 1 от вас да води личните си спорове извън дадена тема? Защо всеки от вас не спре да псува? Ако всеки от 60000 потребителя направи минимално усилие в тази насока, нещата ще а значително по-добре. Да, наша работа е форумът да е чист, преглреден и да е приятно място за посещаване. но усилията в тази насока трябва да са взаимни. Защо не го разберат всички?
    Не казвам, че активните модератори не си вършат работата. Нито това, че ние не сме виновни - сами правим така, че във форума да цари хаос.

Имам в предвид, че модератори са прекалено малко, за да се справят.

Свързах се с Алекс и плявата я отсяхме за сега.. ще видим какво ще покълне упорито отново )

Модераторите са неактивни, щото са на почивка примерно, това устройва ли те )

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Нищо не разбирам от форуми, ама защо не сложите кирилизатор? Ако пък това е прекалено сложно можете да направите важна тема в началото на всеки раздел, която да съдържа линк към такъв. Шльокавицата съкс!

Пиша в няколко форума, където има вграден кирилизатор и никога не ми е пречел!

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като не можете да се справяте сами защо не увеличите броя на модераторите ?

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Аз лично одобрявам предложеието за линковете към кирилизаторите, щом стария пречи на някои потребители!

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

http://www.metodii.com/bg_Prevedi.html

Със сигурност има още много, но това е коетъо намерих в момента! Надявам се тази идея да се превърне в реалност!
    И ако се въведе такъв принцип и щом има различни линкове към кирилизатори, ще може да се трият (НЕ заключват, а направо ТРИЯТ) темите, които са написани на латиница!

Мега фен
    Май никой тука не чете,а ?!?
    ПЪРВО: АЛЕКС ОТДАВНА КАЗА ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ,И ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА..КАПИШИ ?
    ВТОРО: АЛЕКС КАЗА ПО-РАНО,ЧЕ БРОЯ НО МОДЕРАТОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ УВЕЛИЧЕН В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ...капиши ?
    Надявам се да сме се изяснили !

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Май никой тука не чете,а ?!?
    ПЪРВО: АЛЕКС ОТДАВНА КАЗА ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ,И ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА..КАПИШИ ?
    ВТОРО: АЛЕКС КАЗА ПО-РАНО,ЧЕ БРОЯ НО МОДЕРАТОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ УВЕЛИЧЕН В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ...капиши ?
    Надявам се да сме се изяснили !
    ^^ Един път да съм на твойто мнение.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Те на Алекс малко му куцат обещанията,преди повече от месец беше обещал че до седмица почвало добавяне на нови екстри,след грандьозния провал на Версия 3

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Те на Алекс малко му куцат обещанията,преди повече от месец беше обещал че до седмица почвало добавяне на нови екстри,след грандьозния провал на Версия 3
    По екстрите е започнато да се работи от програмисти, които ще ги имплантират и в нова услуга на сайта, която ще пуснем. Няма да е много скоро, но се работи по въпроса.

Искам да се кандидатирам за модератор!

Напоследък нещо стана модерно и целия форум се кандидатира за модератори.. пфф, няма да останат потребители бе хора )

Ъм... добре де, не знаех, извинявам се. Имам друг въпрос? В правилата на форума пише, че може да се качват аватари с големина 200x200 пиксела. Защо когато вчера се опитах да си кача аватар 150x150 страницата се разтягаше? И има ли някакви санкции за потребители, чиито подпис и/или аватар разтягат страницата?

п.п. не мисля, че много от потребителите се зачитат в правилата, ама ако може да ги попрегледате, да ги пооправите малко...

Много правилно си забелязала това за аватарите. Колкото е в правилата - толкова трябва да бъдат.. Всичко останало ще започна да го премахвам малко по малко, а тези които не са съгласни да си сложат по-малки аватари - ще загубят правото да ползват такъв.

Цитирай Първоначално написано от babity
    и аз така

а по какви критерии ще се изберат новите модератори?

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от babity
    и аз така

а по какви критерии ще се изберат новите модератори?
    И аз искам
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Не четете ли бе? Ние може и да искаме, ама няма да ни бъде!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    От вас тримата само на babity според мен трябва да се об1рне внимание
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За какво ви е? да ви люят и да мърморят колко сте некъдърни ли? Стойте си така.

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    От вас тримата само на babity според мен трябва да се об1рне внимание
    само щото я познаваш или ти е приятелка така говориш..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си