И от къде знаеш че сме некъдърни? Аз само мога да ти кажа че всичките модератори 1 път не съм ги видяла и абсолютно нищо не правят. Мачока е единственият който всеки ден е тук.. И теб съм те виждала няколко пъти. +тва аз поне всеки ден по доста време седя на компа..Първоначално написано от krem4et0
Fall down seven times..
Stand up eight.
Е с'а, след т'ва изказване... чакай да те направят модератор!Първоначално написано от sweetcupcake
Да си намерят добри модератори.. пожелавам им го..Първоначално написано от babity
п.п. аз бих била модератор само на кофата..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Добре е С'А Т'ВА няма значение.. Научи се първо да пишеш а след това ми говори каква искаш да бъдеш..Първоначално написано от babity
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Не, че нещо, но откакто съм модератор (а това е от около година и месец-2), почти не е имало ден, в който да не вляза поне за малко. Ще ме прощаваш. Не, не съм тук постоянно, но по обед в повечето случаи-да, а понякога и сутрин. Все пак и аз съм зает човек. И защо трябва всички да влизат всеки ден? Всеки го прави когато може.
Всъщност аз съм се научила да пиша и това, че си правя труда да слагам апостроф трябва да е показателно! Пиша го по същият начин както щях да ти го кажа ако беше дошла лично да ми се надъхаш!Първоначално написано от sweetcupcake
Едит: Кремче, съгласна съм с теб. В началото е голяма зарибявка, а после си става едно задължение. Пък и вие не сте длъжни да си зарязвате личния живот за да чистите на разни пубери помиите!
Добре добре..Първоначално написано от babity
Fall down seven times..
Stand up eight.
Това ли ви е грижата ?Първоначално написано от krem4et0
Аха...казал съм: Хорското мнение,след моето...погребение !![]()
Вие ме направете мод,пък знаеш ли колко ще ми пука за такива изказвания..![]()
Прав си..Първоначално написано от Sixxkiller
Fall down seven times..
Stand up eight.
Karate se za neshto,koeto nikoq ot vas nqma da poluchi nikoga![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ти така си мислиш...Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Ubeden sum![]()
Никой с никой не се кара.. аз мисля, че те сами могат да преценят кой е достатъчно добър за модератор.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Dosega nito 1 nategach ne e staval moderator i to e normalno tova(vreme e da si instaliram flex.. a tolkova me murzida vlezna v saita)
Как реши че съм натегачка?Първоначално написано от DjBaloon
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аз съм преценил отдавна кой 'става' за модератор, но още не е дошло времето в което са нужни нови попълнения.
Сега предлагам да заключиш темата, защото ще има още много дискусии по вече решени въпроси.
Ще се вслушам в съвета ти, мисля че изчерпахме темата.