- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мъже, какво гледате първо у една жена
моята приятелка има дълги кльощави карака и като стане дума някой път, когато сме в мъжка компания тя не пропуска да спомене едно проучване, което уж е чела в нета гласящо: "мъжете винаги гледат у една жена 1-во дългите и слаби крака 2-ро малкия и стегнат задник и чак на трето място са гърдите"...
Та ми е инт вашето мнение по този въпрос
Може да се каже, че е права.
Аз лично не обръщам абсолютно никакво внимание на гърдите.
Може би само си пропуснала косата.
Първоначално написано от zaichet{}
правилно е проу4ването![]()
![]()
гаджето ти просто иска да изтъкне,че има хубави крака...
Какво гледаме ли?
Гледаме:
1.Акъла.
2.Храктера.
3.Начина на обличане-без кич, без лигавщини.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Откъде разбра, че са гаджетаПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
ОО, мен, ти си първият!Първоначално написано от mitternacht
mindscan
ОМФГ и кво виждаш я на пътя, и как по дяволите и преценяш акъла и характера?!?!?!?Първоначално написано от preichetoy
Явно.И за жалост.Първоначално написано от preichetoy
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Моя ред е следователно: лице -> тялото като силует -> и тук не е сигурно дали първо ще я зяпна в гърдите или погледа ми ще пропълзи по бедрата и дупето й. Зависи от ъгъла под който я гледам, но задължително трябва лицето й да ми хареса! Краката й може да са пухкави, късички, кривички, ама лицето й трябва да ми хареса!![]()
Бих тръгнал с каквато и да е стига да има сладка физиономия иии тялото й да не е право като на 8-годишна, а да има типични женски извивки.![]()
parvo q gledam da ne prili4a na blasnata ot kamaz v liceto da ne e ligava da ne e mn naduta da ima malak stegnat gaz da ima dalgi kra4ka i da ima se nqkakav balkon da ne e nekva kato u6laifana letvatva e deto zaglejdam as u edna jena i sa6to da ne prili4a na nekoi sumist!!!
Нещо такова само че в малко по - различен ред може биПървоначално написано от Чичко_Стоматолог
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А и да не забравя характера ама чак накрая![]()
All u niggaz diE...I'm hopeleeeeees.R.I.P. 2pac...
mi toi kaza "moqta priqtelka" ??!!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Първото нещо което гледам е усмивката
I Love
Vania
Kabakova
Не е вярно!Аз гледам така-цялостна визия,излъчване,дрехи,комп ния.
Дали ще и погледна първо циците,краката или задника зависи само от дрехите й или кое ми се набива първо в очите![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Това е тайното оръжие на жените, или поне по-интелигентните де..Първоначално написано от vamp
![]()
Да голям плюс са тия дълги слаби кракано аз гледам първо главата като че ли после другото .. смисал от пръв поглед така се стремя в главата да ги гледам
иначе .. глава,гарди дупе аъ
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Кое е тайното оръжие,на коя част от тялото си ще акцентира ли?Правилното обличане?Първоначално написано от cooool
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от mitternacht
Я кажи кой деоптър са ти цайсите бе смотаняк ! И земи излез малко от филма а ? фани си некой 130 килограмов годзил - да е много умна , да е адска по характер и да се облича прилично ....
По Темата - Основно дупето , до има и момчета които първо гледат гърдите . Аз съм от тях![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Айде да не се лъжем сега ... естествено, че първото впечатление е външният вид.
Не е речено, че трябва да са гърдите или задните части, но винаги външният вид.
За да я заговориш и да разбереш що за човек е, нали първо трябва да ти хване окото по някакъв начин.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
мен пък кльощавите пички не ме кефат![]()
![]()
трея да има къде да пипаш.. а не кат я фанеш да и стискаш кокала..
и гигантите също не ме радват..![]()
най ми е гот да е нормална на ръст и тегло.. са.. може да не е с цици като на Преслава.. може да не е със задник като на Рейчъл Билсън, но
трябва да има хубаво и сладичко лице..![]()
независимо дали е с крака дълги колкото мен самата, не ме радват такива мъркучи![]()
млада праxосмукачка търси своя боклук..
Да, ако е прекалено слаба се губи женствеността.
При мъжете е същото, да е някой хилав и да не може да се държи на краката си - нестава, някой шишо - също, но ако е някой с пропорционално,стегнато и мусколесто тяло .... е, за какво си говорим ....
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Мисля, че това го постна, защото видя в предните постов, че това се харесва ...Първоначално написано от renchety
mindscan
Фейса първо гледам. Останалото е после.