.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Danity Kane - Stay With Me
    +1

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Slavica Cukteras i Nemanja Nikolic - Sudbina
    Защото мий спомен от едно старо гаджи иии... много ме пълни със стари и отминали спомени, от които космите на ръцете ми настръхват

Веднъж се любихме на W.Temptation - Memories

А пък веднъж като се скарахме и като се качих в таксито звучеше тази песен - Ahmed Bukhatir - Last Breath и от тогава откачам като я слушам.

Град
    Пловдив
    http://www.vbox7.com/play:b3431f4c
    vseki pat kogato se po4uvstvam samotna..ili tajna slu6am samo tazi pesen po cql den ....teksta e tolkova hubav

Мега фен Аватара на babity
    Анелия - Всичко води към теб Може и да изглеждам глупава, защото посочвам тази песен, но това е Неговата песен! Първата любов... Звънеше ми и ми я пускаше и аз се разтичах от густо. Все още е така като я чуя, въпреки че него не съм го чувала от две години!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Анелия - Всичко води към теб Може и да изглеждам глупава, защото посочвам тази песен, но това е Неговата песен! Първата любов... Звънеше ми и ми я пускаше и аз се разтичах от густо. Все още е така като я чуя, въпреки че него не съм го чувала от две години!
    И аз като чуя тази песен и всичко ми се преобръща. Като се запознахме с бившия ми му я пуснахме веднъж със сестра ми и той мн я хареса и само нея слушаше в колата и като идваше да ни взима я надуваше мн силно да чуеме Мдааа и после си стана нашата песен както и на Десислава дето се пееше "Поръчай ми водка бла бла". Умираше за тая песен и само си я тананикаше макар че не знаеше български

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си