- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разтапяща песен
+1Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Slavica Cukteras i Nemanja Nikolic - Sudbina
Защото мий спомен от едно старо гаджи иии... много ме пълни със стари и отминали спомени, от които космите на ръцете ми настръхват![]()
Веднъж се любихме на W.Temptation - Memories
А пък веднъж като се скарахме и като се качих в таксито звучеше тази песен - Ahmed Bukhatir - Last Breathи от тогава откачам като я слушам.
![]()
http://www.vbox7.com/play:b3431f4c
vseki pat kogato se po4uvstvam samotna..ili tajna slu6am samo tazi pesen po cql den....teksta e tolkova hubav
![]()
Анелия - Всичко води към теб Може и да изглеждам глупава, защото посочвам тази песен, но това е Неговата песен! Първата любов... Звънеше ми и ми я пускаше и аз се разтичах от густо. Все още е така като я чуя, въпреки че него не съм го чувала от две години!
И аз като чуя тази песен и всичко ми се преобръща. Като се запознахме с бившия ми му я пуснахме веднъж със сестра ми и той мн я хареса и само нея слушаше в колата и като идваше да ни взима я надуваше мн силно да чуемеПървоначално написано от babity
Мдааа и после си стана нашата песен както и на Десислава дето се пееше "Поръчай ми водка бла бла". Умираше за тая песен и само си я тананикаше макар че не знаеше български
![]()