Днес е 7ми ден и още ми тече много по-малко, но....взех да се притеснявам вече..Има ли основание?На някой случвало ли му се е ?
Понякога това може да стане ако пиеш антибиотици,ти пила ли си?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не не съм пила нищо..освен дермабион, хапчетата за коса и кожа![]()
Хм,не знам дали те^ могат да ти повлияят по този начин,но съм сигурна за антибиотиците,защото ми се е случвало заради тях да съм почти 10 дена в цикъл (което е кофти..),но щом казваш,че намалява,значи няма място за притеснение
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
a na kolko godini si ?? v smisyl ako cikyla ne ti se e reguliral vshe oshte nqmash nikakvi osnovaniq da se pritesnqvash. a i da e moje da ti e poveche vreme v rezultat na kakvo li ne rqzka smqna na klimat,stres,dieta i t.n.![]()
Ако искаш мир, бъди готов за война !
на почти 17 съм...дано утре да ми спре![]()
Не мисля, че имаш повод за притеснение, случва се поянкога.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нормално е от три до десет дена.Няма нищо страшно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От жегите е сигурно, всякакви аномалии има в последно време. не се тревожи, ще ти спре скоро.
Както казаха нормално е от 3 до 10 дена.При някои цикъла продължава по-дълго(7-8 дена),защото им идва по-рядко(на 30-32 дни).Недейте се шашка за глупости пък вие.
Няма ти нищо, не се притеснявай и за да те успокоя съвсем, и аз съм на толкова(17), продължава ми 7 дена някъде, но през по- голям интервал( точно както от горното мнение).
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ами мен ми е карал цикъла 10 дена.Нормално е спокойно.И сега нещо ми тече слабо-явно ще ми кара повече дни.