- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете
да защо не?на някои много им отива дълга коса и ги прави по-мъжествени(имам цяла колекция от снимки,с които да го докажаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
).това,че е прието мъжете да са с къси коси,а жените с дълги не значи,че и обратното не е хубаво.
![]()
ами нямам нищо против....бившият ми беше с по дългга коса от мойта :Д (тя и мойта не е кой знае колко огромна де ) и така...ама по предпочитам нормално изглеждащи,къси подстрижки
офф...ами...ако моя 4овек е с дълга коса ще го харесвам..ина4е...нз...зависи си до 4овека...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
да аз не казвам че не е хубаво..ама чак п1к м1ж с д1лга коса да ти е идеал ? Абе нищо мое мнениеПървоначално написано от PsihoPatka
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
aa 4aкаи даи се разберем дълга като на Тома или като на пове4ето fashion-4ета с средна коси4ка ...има голяма разлика ....мом4е съм ама предпо4итам яката при4ес4ица пред "дядовската",ама зависо от 4овека , на някои хи4 не им ходи дълга на други не им ходи къса....требва се съобразява с лицето си все пак
mmm osobeno ako e nqkoi mazen metyl i mu kape olio ot kosataoooo ili nqkoe emo taka zalizanko
a nai-dobre nqkoi roker - hem s kosa, deto da mu vliza v toaletnata 4iniq, kato hodi po golqma nujda, nem s brada tip katinar4e![]()
teq sa mi liubimi!![]()
Първоначално написано от Riot
По- скоро не, на много малко им отива.
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Попринцип не,но познавам един мъж с дълга коса и определено му отива.
ne...no edno momiche ot moq klas ideala i za maj e da e s dalga kosa do krasta..4upliva 4ernaaa.... i s bradi4ka..i e vasha.. :d ako ima takaf da se obajda xiaxiax![]()
![]()
![]()
Аз лично ги смятам за много по - красиви.
В случая отговорът ми е - да,харесвам ги.
НЕ![]()
Има такива теми и Не, не харесвам
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Определено на Ингви малмстийн му отива.Първоначално написано от sword
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
м1ж с д1лга коса...Т'ва м1ж ли е бе да ми се пра'и на жена с по д1лга коса от на майка ми... Т'ва за мене не е м1ж
Лично Мое Мнение
Have a nice day..Ставам![]()
Ммм....Незнам....Но пък растафарите са ми слабост![]()
Ставаш ...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1 .. Ее зависи от дължината на косата де ..Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
брат ми е с дълга коса...иии да си призная честно малко му завиждам- косата му е мн хубава-гъста,права,абе напрао страхотна...де да беше и мойта същата....
таа по темата-на мен също не ми харесват момчета с дълги коси,въпреки брат ми,но има и изключение-на някои си им отива,нз трудно е да отговора...все пак не решаваме кой да харесаме....![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Мноог, много обичам дългокоси батковци... И все пак за всяко правило си има изключения
Харесвам момичета с дълги коси.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Винаги съм си мечтала с гаджето ми да си сплитаме косите на плитки!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе наи-добрия ми френд е с дълга коса и много му се кефя,но за геджето ми не-предпочитам да е с къса
Винаги има две мнения-грешното и Моето!
ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!