.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

любима дрешка :)

Здравейте
    ...не видях такава тема и реших да направя
    предлагам тук да слагаме снимки на наши любими дрехи или просто да ги опишем

надявам се темата да ви хареса
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

любима дрешка..предполагам, че са зимните ми дънки, които нося 4 сезона в годината.. не 4е са единствените, но нали затова са любими! обичкам си ги, защото са тъмни, прилепнали и издължават краката, и са си фешън! карай, че не са маркови!

Цитирай Първоначално написано от sweety_but_lonely
    любима дрешка..предполагам, че са зимните ми дънки, които нося 4 сезона в годината.. не 4е са единствените, но нали затова са любими! обичкам си ги, защото са тъмни, прилепнали и издължават краката, и са си фешън! карай, че не са маркови!
    шш кфа е тая мания за маркови дрехи Какво кат не са маркови,каква е разликата м/у обикновена и маркова дреха,освен цената,етикета и тъпата "марка" Марката ли ви кара да се чувствате по-добре или ви прави по-красиви,може би
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Един потник от морето, в прекрасни морскосини-лилави нюанси. Седи много добре и аз много си го харесвам

Един бял и един розов панталон.. по-натам може и да постна снимка.

http://prikachi.com/users/plamsityy/6z.jpg
    http://prikachi.com/users/plamsityy/7d.jpg

този суичър и дънките са ми любимите дрешки
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

em lubimata mi dreshka sa edni letni pantalonki kefat si me ... i az sum saglasen kakvo kato ne sa markovi ili sa razlikata e v tapiq etiket koito pridava po visokata cena nishto drugo :P ... ne sa praveni ot zlaten plat xaxa :P
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Град
    `Soмэewhэrэ...
    ЦЪК не са нищо особено,ама ме кефят

`noтhИng... mnogo sa sladki

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    и на мене ми харесват..

http://prikachi.com/files/248899w.jpg - тая рокличка си ми харесва Ама има и други не ми се качват ..

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от mEChyY :)
    http://prikachi.com/users/plamsityy/6z.jpg
    http://prikachi.com/users/plamsityy/7d.jpg

този суичър и дънките са ми любимите дрешки

ужс
    като видя такиа дънки с джобове отстрани полудявм
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    в лайната!
    ем сиви джинси и една сива блуза + черен суичър на Adio и раница на Adio тва ми е любимото....аааа чек и скейтчето ми (е ок де то не е облекло)

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от sweety_but_lonely
    шш кфа е тая мания за маркови дрехи Какво кат не са маркови,каква е разликата м/у обикновена и маркова дреха,освен цената,етикета и тъпата "марка" Марката ли ви кара да се чувствате по-добре или ви прави по-красиви,може би
    Повярвай има разлика между дреха от пазара и дреха от скъп магазин.
    Остави цената и етикета, гледай качеството и материята. Не казвам, че от сергиите не можеш да си намери прилични блузи и дънки, но не могат да достигнат висотата на оригинала. Вчера бях на шопинг, обиколих и бутките, и центъра. По пазара дънки по 30-40 лв. колко искаш, истъркани, накъсани, потъмнели... След пол час влязох в магазина на Miss Sixty и очите ми останаха по всички естравагантни и нестандартни модели и наситени цветове. Разгледах ги и не исках да си тръгвам от там... нещо уникално бяха, да не говорим за космическите пари, които искат за един чифт- 250 лв., 330лв... но е напълно нормално за такава марка. Самите материали и производство не могат да се мерят с китайските кашони. Имам само един вид дънки, бях 4-ти клас, когато си ги взех, и за 7 години не са мръднали. Жалко, че вече не мога да ги нося, малката ми сестра ще има тази привилегия Стоят си същите откакто ги взех все едно съм ги купила тази седмица

Град
    на майната си
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Ако не се виждаше съвсем малка част от бельото ти щеше да е супер.
    Много си харесвам една риза на райета (червени и тъмно сини)
    256 bit crypt -> xelA evol I <-

na men liubimite mi mai sa mi edni poturi-jalti, mn sladki otstrani s djob4eta i cvetenca

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az sum vlubena v edna tunika super kusa-kafqva,otped s mn dulboko dekolte,gol frub i prezramka prez vrata,az q polzvam kato roklq
    su6to i v edin 4eren ga6terizon satenen s gol grub bez prezramki durji se samo na gurdite,otdolu e s usi kra4oli(kusi pantalonki) i s zlaten kolan s visoka taliq,be obi4am si 2-3 ot derehite za6toto za po-ekstravagantni,posle moje i pic da pusna

Един панталон пепеливозелено, който имам от 4-5 години и много си го обичкам.
    Зимните ми дънки, които не ги свалям едва ли не от мен.
    Едно черно плетен потниче, което има някакво подобие на полуполо нагоре (готик стил).
    Поларна бяла блузка с емблема отляво =)
    Балната ми рокля Звучи смешно, но такава си избрах, че да мога да си я нося на вечерни събирания и... я обличам винаги когато мога =)
    Белия ми сатенен панталон, който по едно време го бях омацала с прашец от цветята на мама и.. едва го изчистих
    Друго.... абе знам ли и аз. Всички дрехи, които съм си купувала съм ги взимала с голям мерак и ги нося с още по-голям!

Всички дрехи са ми любими , но най-много си обичам черните , изчистени дънки . А любимата ми блуза не мога да я опиша точно ...

Любим ми е един черен потник със сребриста ураса отпред, по деколтето е с цип и може да се регулира колко да е дълбоко то. Много е секси, обожавам го. Също и къси зелени панталонки, съвсем изчистени. Много си харесвам и обувките на 6-7 см токчета - черни, заоблени и с много симпатична катарама отпред.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Якенцето е много готино .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен
    харесвам си всички(почти) дрехи и не мога да кажа коя точно ми е най-любимата... адски много си харесвам един дълъг черен шлифер... и..аве много са

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Якенцето е много готино .

и на мен мн ми харесва

Голям фен
    една от любимите ми дрешки е тази туника: http://prikachi.com/files/249402H.jpg качеството е лошо,цвета е по-хубав ама....
    и това потниче не е лошо : http://prikachi.com/files/249404q.jpg
    хм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си