.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Това потниче >>> http://prikachi.com/files/271919F.jpg
    мноого се кефя на дрешки,по които има нотички или звезди...и изобщо на нещица с тях.
    И на мен нотичките и звездичките са ми любими
    Just haters make me famous! εĭз

Любимите ми дрешки са едно жълто потниче,дънките ми,които вече почти не свалям ,сивият ми суитчър и едни къси панталонки
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Супер фен Аватара на gabi_94
    сладка червена рокличка на бели цветчета, една дънкова поличка и една жълта спортна блузка - това са любимите ми летни дрешки.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Това потниче >>> http://prikachi.com/files/271919F.jpg
    мноого се кефя на дрешки,по които има нотички или звезди...и изобщо на нещица с тях.
    Аз обожавам звездички. Имам 4 блузи с тях...

Жълт потник с няква шарена щампа отпред и дънкови къси панталонки (мързи ме да снимам)
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    В момента любима ми е ето тази пола http://pics.esprit.de/Shop/PicDestSt...F40212_324.jpg на edc by Esprit На живо е дста по-хубав цвят ама само тази снимка намерих в сайта а сега ме мързи да я снимам мойта...

Моята любима дрешка е... един анцунг на Puma черен с розови и бели кантове, много си ме кефи
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Нямам любима

Аз много си харесвах едни прилепнали по мене дънки и свити отдолу ама преди седмица някаде се протриха от мн носене и вече не стават за носене А иначе сега си взех едни къси панталонки на шарени раета които ми стоят перфектно и мисля че за сега са те

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    az pyk nqmam lubimi drehi vsi4ko obli4am po vednajvsa6tnost imam edni lubimi botu6ki-tqh sam gi obuvala celi 4 pati
    Абе момиче слез от облаците
    Първо ще те позатапя малко В един от постовете си каза,че си 170 после каза 173/4 Хммм вярно,че 3-4 см. не са голяма разлика ама толкова бързо да пораснеш После казваш,че балната ти рокля е 25 000,а в един друг пост споменаваш някаква козметика (трябва да ти видя поста,че да ти кажа какво точно беше) и казваш,че е скъпичка 120-130 лв. Е как така 25 000 е евтино,а 130 скъпо?!
    Сега по цитата....Хммм носиш всяко нещо по 1 път нали така?!Значи щом си на 19 трябва да имаш точно по 6935 чифта обувки,дънки,ботуши,поли,ро кли,бельо и т.н. (смятам дните от годината по 365 и смятам от както си се родила....все пак нали всичко обличаш по 1 път и ако е вярно значи този навик ти е от бебе!!!) ХАХАХА СМЕШНОООООООООО!!! Другото което е...Защо не качиш снимки на гардероба си за тази и следващата седмица (тъй като си леко тъпа ще ти кажа,че трябва да качиш 10 снимки считано от утре до другата неделя) Дай да ти видим марковите дрехи Опааа сори вярно,че ти живееш в измислен свят и няма как да ги снимаш и да ги покажеш Трето - Хммм щом си толкова богата,защо никой не е чувал за теб или за родителите ти Все пак живеем в България (една малка държава,в която всички хора с повече пари се споменават в медиите) Четвърто - Ако роклята ти беше толкова пари също щяха да те дадът по новините и да те представят като "Момичето с една от най-скъпите рокли за бала",нооо до колкото знам не са те показвали Освен това поне на едно място в нета щеше да пише за прословутата ти рокля с диаманти Сваровски АаАаАа да!И да не забравя ... Ти на онези пайети диаманти Сваровски ли им викаш Не знаеш ли,че диамантите са РЕЛЕФНИ,а от снимката си личи,че това на роклята ти е плоско!!!(най-лесно се познава по това,че светлината не се пречупва в тях)
    И за накрая...Отиди на лекар,психоаналитик,психиа тър...Абе където искаш,но вземи мерки,защото явно живееш в измислен свят,а може да имаш и раздвуение на личността ... А това е много опасно най-вече ако не се вземат незабавни мерки

Едит:Извинявам се много за спама и леко дразнещия тон,но четох доста от коментарите на тая "секси" глезла и просто не издържах

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    диаманти Сваровски
    КРИСТАЛИ Сваровски

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    диаманти Сваровски
    КРИСТАЛИ Сваровски
    Още снощи си видях грешката,но забравих да я поправя Ама то от толкова нерви покрай авторката нормално да объркам нещи

Град
    Скитосвам по улиците
    Любимите ми дрехи май са една сива тениска с шарени надписи и едни къси дънки които седят като потури... [/b]
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    between the stars ,,
    любимото ми е едно черно потниче за 5 лв и едни 3/4 дънки
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ето моите любими дрешки

http://prikachi.com/files/283304o.jpg

imam edna teniska na Soulfly koqto ve4e za 3ta godina 6te q nosq xD mn si q obi4am dano izdurji o6te nqkolko godini

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    em izhavrlqt q koito go marzi da si gi pere
    О, да. Това ми хареса определено понеже тази глезена кукла ми бърка в дванадесетопръстника с нейните коментари. До сега и ги преглеждах. Страшна работа човек. Разбих се!
    хахах явно все повече започваме да си приличаме

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Ето моите любими дрешки

http://prikachi.com/files/283304o.jpg
    Харесва ми полата с розовото потниче .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си