- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- любима дрешка :)
И на мен нотичките и звездичките са ми любимиПървоначално написано от Jamalska
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Любимите ми дрешки са едно жълто потниче,дънките ми,които вече почти не свалям,сивият ми суитчър и едни къси панталонки
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
сладка червена рокличка на бели цветчета, една дънкова поличка и една жълта спортна блузка - това са любимите ми летни дрешки.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз обожавам звездички. Имам 4 блузи с тях...Първоначално написано от Jamalska
![]()
Жълт потник с няква шарена щампа отпред и дънкови къси панталонки (мързи ме да снимам)
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
В момента любима ми е ето тази пола http://pics.esprit.de/Shop/PicDestSt...F40212_324.jpg на edc by EspritНа живо е дста по-хубав цвят ама само тази снимка намерих в сайта а сега ме мързи да я снимам мойта...
Моята любима дрешка е... един анцунг на Puma черен с розови и бели кантове, много си ме кефи![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Аз много си харесвах едни прилепнали по мене дънки и свити отдолу ама преди седмица някаде се протриха от мн носене и вече не стават за носенеА иначе сега си взех едни къси панталонки на шарени раета които ми стоят перфектно и мисля че за сега са те
![]()
Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
![]()
Абе момиче слез от облаците
![]()
![]()
![]()
Първо ще те позатапя малкоВ един от постовете си каза,че си 170 после каза 173/4 Хммм вярно,че 3-4 см. не са голяма разлика ама толкова бързо да пораснеш
После казваш,че балната ти рокля е 25 000,а в един друг пост споменаваш някаква козметика (трябва да ти видя поста,че да ти кажа какво точно беше) и казваш,че е скъпичка 120-130 лв.
Е как така 25 000 е евтино,а 130 скъпо?!
![]()
Сега по цитата....Хммм носиш всяко нещо по 1 път нали така?!Значи щом си на 19 трябва да имаш точно по 6935 чифта обувки,дънки,ботуши,поли,ро кли,бельо и т.н. (смятам дните от годината по 365 и смятам от както си се родила....все пак нали всичко обличаш по 1 път и ако е вярно значи този навик ти е от бебе!!!) ХАХАХА СМЕШНОООООООООО!!!![]()
![]()
Другото което е...Защо не качиш снимки на гардероба си за тази и следващата седмица (тъй като си леко тъпа ще ти кажа,че трябва да качиш 10 снимки считано от утре до другата неделя) Дай да ти видим марковите дрехи
Опааа сори вярно,че ти живееш в измислен свят и няма как да ги снимаш и да ги покажеш
Трето - Хммм щом си толкова богата,защо никой не е чувал за теб или за родителите ти
Все пак живеем в България (една малка държава,в която всички хора с повече пари се споменават в медиите)
Четвърто - Ако роклята ти беше толкова пари също щяха да те дадът по новините и да те представят като "Момичето с една от най-скъпите рокли за бала",нооо до колкото знам не са те показвали
Освен това поне на едно място в нета щеше да пише за прословутата ти рокля с диаманти Сваровски
АаАаАа да!И да не забравя ... Ти на онези пайети диаманти Сваровски ли им викаш
Не знаеш ли,че диамантите са РЕЛЕФНИ,а от снимката си личи,че това на роклята ти е плоско!!!(най-лесно се познава по това,че светлината не се пречупва в тях)
![]()
И за накрая...Отиди на лекар,психоаналитик,психиа тър...Абе където искаш,но вземи мерки,защото явно живееш в измислен свят,а може да имаш и раздвуение на личността... А това е много опасно най-вече ако не се вземат незабавни мерки
![]()
Едит:Извинявам се много за спама и леко дразнещия тон,но четох доста от коментарите на тая "секси" глезла и просто не издържах![]()
КРИСТАЛИ СваровскиПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Първоначално написано от slun4ice
Още снощи си видях грешката,но забравих да я поправя
Ама то от толкова нерви покрай авторката
нормално да объркам нещи
![]()
Любимите ми дрехи май са една сива тениска с шарени надписи и едни къси дънки които седят като потури...[/b]
Rest In Peace....We Will Never Forget You
любимото ми е едно черно потниче за 5 лви едни 3/4 дънки
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Ето моите любими дрешки
http://prikachi.com/files/283304o.jpg
imam edna teniska na Soulfly koqto ve4e za 3ta godina 6te q nosq xD mn si q obi4am dano izdurji o6te nqkolko godini![]()
хахах явно все повече започваме да си приличамеПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Харесва ми полата с розовото потничеПървоначално написано от 4y4u_g
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски